- 24 Ocak 2011
- 21.772
- 35.584
-
- Konu Sahibi bulunurhintkumasi
mune uyumaya gitti gencler geyıgın dıbıne vurabılırız[/QUOT
Bi fotoya baktım bi yanımda horul horul uyuyana. Dedim Allahım beni allBu herif nasıl bir insan Allah belasını versin
mune uyumaya gitti gencler geyıgın dıbıne vurabılırız
Aynen işte böyle adam kıskanılır, al yol Ayşe Armanın saçlarını. Bizim evdeki g.tü bokluların neyini kıskanalım?o el niye belde yaa
Tamam kocanın gözlerini bantla o zaman
özgüvenle çok alakası var kendine birazcık özgüveni olan insan saçma sapan şeyler için kıskanmaziyi geceleer
5 te 3 derken? Sağda 2 kişi var. Solu mu kastediyon? Adamları görünce sağı solu mu karıştırdın yoksa?
yok yok kopegının çişi gelmiş sonrada uyucam tolın sıte sana emanet didiDans eden bişey ardım bulamadım, kandırmıyon dimi bizi. Tongaya düşmeyelim
sen degılmıydın banda benımle yarısan hodrı meydanAllahtan kork Tolin banım daha 1 saat önce kalktı be
toplu geyık yaparsak banlamazSanki yarın gelmeyecekzaten bu aralar sinirli uyarıp uyarıp duruyoor
Vallahi sıralama yapmam gerekirse, en iyi kavga edenler:
Nihat Doğan'ı döven Pascal Nouma
Hande Atazine tokat atan Sevda Demirel kavga yok, tek tokat var ama efsane
Hürrem vs Mahidevran, ölene kadar kapışma Hürrem harcar
Hürrem vs Hatice Sultan, Hürreme karabüyü yaptırdığında Hatice Sultan acaip dayak yemişti
Bu Tarz Benim 1.sezon Ayşegül vs diğer insanlar, her atışmayı Ayşegül kazandı, herkese tek tek giydirdi helal
Benim listem bu
Pascal yanına yaklasamaz valla. Insanı Meksika sınırına yerleşmeye zorlar kadin. Evlerden irak.Onu nasıl gözden kaçırmışım kendime tükürüyormPascalla kapışır Semra kaynana, önüne kim geldiyse ezdi geçti?! Ne şirret , ne beter, ne çaçaron bir hatundu be. Oğlum olursa ben de onun gibi olcam hehehe
nihat keske bu senede survıvorda olsaydıda pascal gene pataklasaydıPascal yanına yaklasamaz valla. Insanı Meksika sınırına yerleşmeye zorlar kadin. Evlerden irak.Oğlun olmasın o zaman amann
Türk milleti patakladi onu. Uzun zaman kendine gelemez rahat olnihat keske bu senede survıvorda olsaydıda pascal gene pataklasaydı
Benim de gözüm kapanıyor, gidemiyorum...Ya çok güldüm ben burada ki yorumlara tam uyku moduna girmiştim
bunu bir erkek kızlara söylese dünyası başına yıkılırAma biscolata reklamı da izlenir yaw. İlik gibi herifler
Dimi, çifte standat işte...bunu bir erkek kızlara söylese dünyası başına yıkılır
çunku kızlar sadece bakar ama erkekler sadece bakmaz kafasından o kızlarla alakalı ne senaryolar yazar bu yuzden erkegın dunyası basına yıkılır bı söz vardı kadının 9 nefsı varmıs 9 unada sahıp cıkarmıs erkegın 1 nefsı varmıs ona bıle sahıp cıkamazmısbunu bir erkek kızlara söylese dünyası başına yıkılır
Benim de gözüm kapanıyor, gidemiyorum...