Bu tarz benim izleyen koca

Dans eden bişey ardım bulamadım, kandırmıyon dimi bizi. Tongaya düşmeyelim
yok yok kopegının çişi gelmiş sonrada uyucam tolın sıte sana emanet didi

Allahtan kork Tolin banım daha 1 saat önce kalktı be
sen degılmıydın banda benımle yarısan hodrı meydan

Sanki yarın gelmeyecek zaten bu aralar sinirli uyarıp uyarıp duruyoor
toplu geyık yaparsak banlamaz

Memiş vs. Keto
Banu Alkan vs. kocişi yastık kavgası
Sultan filmindeki çamurlu kavga
Tülin vs. Caner bardaklı kavga

Ortaya karışık oldu

Günah keçisi olayım, eşimle tekrarlarını bile izliyoruz

Pascal yanına yaklasamaz valla. Insanı Meksika sınırına yerleşmeye zorlar kadin. Evlerden irak. Oğlun olmasın o zaman amann

Kızlar geyiklerinize ben de çok guldum de durum şöyle. Beraber biz de izleriz film dizi vs hatta off su kadın çok güzel di mi hayatım ya falan derim. Hatta ona gore ben bayaa geniş biriyim bana öyle der. Begendigi sanatçı bilmem ne kıskanmam. Evet istese ulaşabileceği çok daha fazla yer var onun da farkındayım. Kocami da yemezler o da tamam. Ama adam gece bensiz oturur izler bi de ben sorunca yok kanal kalmis da bilmem ne de kivirirsa bi acayiplik sezerim. Zaten dediginiz gibi biri olsam ilk godugumde atlardim herhalde sen bunlari nasil izlersin adammm diye, burdan anlayabilorsiniz. Benim acayiplik bahanesinden sonra yine tekrarlaninca oldu. Kıl oldum işte. Bilmiyorum belki de erkekte itici duruyor bu tarz programları izlemek bana gore ondan bu şekilde hissediyorum.

bunu bir erkek kızlara söylese dünyası başına yıkılır
çunku kızlar sadece bakar ama erkekler sadece bakmaz kafasından o kızlarla alakalı ne senaryolar yazar bu yuzden erkegın dunyası basına yıkılır bı söz vardı kadının 9 nefsı varmıs 9 unada sahıp cıkarmıs erkegın 1 nefsı varmıs ona bıle sahıp cıkamazmıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…