- 26 Temmuz 2010
- 1.629
- 986
-
- Konu Sahibi bulunurhintkumasi
Kegel yapar gibi mi? Evet bi kaç kez üst üste sıkarsa "gecer". Üste bi de cuğaraAhaha çok eğleniyorum şu an. Bacaklarını sık geçer
o zaman BANdıra BANdıra yi beni şarkısı sana gelsınYok fuat avni bana çekici gelmiyor cınım pek. Almayım..
Bu adamin gozunde bandi eksik. :) Yoldan gecen guzel kadin gorebilir mazallah.
kulagınıda tıkayalım ya kadın sesı duyarsaBu adamin gozunde bandi eksik. :) Yoldan gecen guzel kadin gorebilir mazallah.
Benim yeni favorim bu hergün instagramda ağzım açık bakıyorum
Sağda kalan ikili. Daş gibi maşallah ikiside.Favorin hangisi? Ben isimlerini bilmiyorum ama en sağdakiyle en soldaki ilik gibiymiş maşallah.Hadi kızlar anket var.
Bence uzak ara Semra kaynanaVallahi sıralama yapmam gerekirse, en iyi kavga edenler:
Nihat Doğan'ı döven Pascal Nouma
Hande Atazine tokat atan Sevda Demirel kavga yok, tek tokat var ama efsane
Hürrem vs Mahidevran, ölene kadar kapışma
Hürrem vs Hatice Sultan, Hürreme karabüyü yaptırdığında Hatice Sultan acaip dayak yemişti
Bu Tarz Benim 1.sezon Ayşegül vs diğer insanlar, her atışmayı Ayşegül kazandı, herkese tek tek giydirdi helal
Benim listem bu
Aynen aynen. Bir de biraz seri olursa tamamdır.Kegel yapar gibi mi? Evet bi kaç kez üst üste sıkarsa "gecer". Üste bi de cuğaraAhahahh
Bu herif nasıl bir insan Allah belasını versin
Ben de şimdi Ayşe Armanı kıskandım ne olacak?
Ben de şimdi Ayşe Armanı kıskandım ne olacak?
Bence uzak ara Semra kaynanaTamam vurun beni ahahahh
bunun özgüvenle bir alakası yok, kıskanması gayet normal, bu durumda kıskanmaması abes bence.
Dans eden bişey ardım bulamadım, kandırmıyon dimi bizi. Tongaya düşmeyelimmune uyumaya gitti gencler geyıgın dıbıne vurabılırız
5 te 3 derken? Sağda 2 kişi var. Solu mu kastediyon? Adamları görünce sağı solu mu karıştırdın yoksa?ankete 5te 3 seçttim diyerek katılayım,
sag taraftakileri bol bol gormek isteriz
çünkü eşlerinin dırdırları onların başını ağrıtır.bu kadınların kendi arasında oluyor ve adam haklı gerçekten komikler
Allah Allah ya o nasil oluyor ki? Benim bildigim erkekler hep kadin dirdirindan kavgasından sikayetcidir..
Demekki varmis öyle insanlar ne diyeyim.