Bu tarz benim izleyen koca

Orda öyle saçma kavgalar, öyle komik tipler var ki Başta ben tek başıma izliyordum. Sevgilim kızıyordu saçma sapan şeyler yaa izleme diye. Şimdi birlikte bir elimizde çekirdek izliyoruz. Kavga çıkmadı diye üzülüyoruz bazen. Bence üzerine düşmeyin. Amaan derdi sapıklık olsa ohooo neler var neler....

bence bosver ızlesın hatta oturun beraber ızleyın

bizim kızların hayal dünyası okadar kıt olduğundan erkekler başka kadınlara bakıyor zaten..

Ya boşver bacım ya sen böyle yaptıkça onun totosu kalkıyor umursama, ben öyle fazla kıskanç birisi değilim ama, kıskansam bile belli etmiyorum ki gülüp geçiyorum.

Ayy ne sadece bakması kız neler geçiyor aklımdan benim ... Töbe estağfurullah. Neyse adım abazana çıkmadan ben kaçayım en iyisi.

Bence çok komik, ve basitler hayatta kıskanacağım en son tipler. Bizde bundan öncekini izliyorduk özlemle falan dalga geçiyorduk

Arkadaşlar yeni gelişme. Lavobaya kalktim adam sesini kısığa getirmiş öyle izliyor. Kucağında da laptop, ben de bebek emzireyim !!

Resmen size yalan soyluyor ve sizden saklıyor. Cok ilginc. Oysa o kadar büyük tepki vermemistiniz. Neden gizleme geregi duyuyor?
sanirim benim dedigime gelecek konu..

Canım cok fena o programdakiler bende bakıyorum arada işveler cilveler acık saçıklık zaten dorukda bide sürekli firikik.eşimede dedim ben izlerken odaya dahi girme gireceksen ben kanal değiştiriyim, şimdi girse odaya kafasını eğer istemiyorum ya hepsi süs püs ben evde pijama kadınlar hep öyle sanacak onlar kadınsa sen nesin diycek sonra.gerci bu senkiler güzel değil ben gecen sene fıttıryordum.bu arada eşinde haklı saçma sapam kavgaları var insanın bakası geliyor ona bakıyodur kesin.bende o saçma kavgalarına bakıyorum ee başkada bişey yok tvde.sen sinirlenme boşuna ama izletmede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…