• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu süreçte evde neler yapıyorsunuz?

withleydi

all will pass..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Mart 2020
72
460
8
Huzurlu guzel aksamlar dilerim. Bir onceki konumda cok kisi yardimci oldu cok tesekkur ederim. ♡ Merak ettigim bu zorlu ve uzucu gunlerde evinizde nasil vakit geciriyorsunuz? Ben cok bunaliyorum, evde oturmaktan sikayetci asla degilim. Bu durumda cikamiyorum diye sikayetlenerek simariklik yapamam. Haliyle isime ara verildi, o tempoya alistigim icin sanirim boyle hissediyorum ve yalniz yasiyorum.

Netflixin dibini siyirdim, puzzle, yemek tarifleri, evde spor, kitap okumak vs derken bir sure oyalandim ama simdi onlarda beni bunaltir hale geldi. Tek olunca da muhabbet edecek kimsem de yok. Ailemle goruntulu konusuyorum arada, sadece o kadar. Haberlerde yuzlerce binlerce insanin yasamlarini yitirdigini duyuyorum, iyice mahvoluyorum..Hicbir sey zevk vermiyor. Ki en muhimi saglik, umarim artik bu illetten kurtuluruz ve kimseye hicbir sey olmaz.

Kisacasi siz vaktinizi nasil degerlendiriyorsunuz? Neler yapiyorsunuz? Belki birbirimize yardimci olup fikir veririz. Belki ruhumuza iyi gelecek bir belgesel belki film, belki kitap ya da herhangi bi tavsiye..Tum yazacaklara simdiden cok tesekkur ederim.

geçen aynı minvaldeki konuya yazdıklarımı kopyalıyorum ;

sabah istediğim saatte kalkıp (çok geç olmuyor gün gitmesin diye ) kahvaltımı yapıyorum,

sonra ingilizce seviyemi de artırmak ve daha küresel bir bakış açısına sahip olmak açısından yabancı basına bakıyorum hergün muhakkak haberlere bakıp artı olarak 2-3 makale okuyorum,

sonra kitaba geçiyorum bir kitabı 2-3 günde bitirecek şekilde bölüyorum,

sonra da netflizten dizi film belgesel vs izliyorum mesela son dizisi freud'u dün gece bitirdim, Bugün de Roman Empire'a başladım.

ispanyolca çalışmaya başlamıştım karantinadan önce ki bu aralar baya geliştiririm diye düşünüyorum,

bir de makale yazma planım var

Gerçekten özeniyorum... Senelerdir aralıksız yüksek tempoda çalışıp, sabahlara kadar eğlenip, ev yüzü görmediğim günler... Çok özlüyorum. Ekstra babanemle kalıyorum, yalnız olmasın diye. Cezaevindeymişim hissindeyim. Kitap açıyorum, odaklanamıyorum. Diziden fenalık geçiriyorum. Ufaktan ağlama krizleri gelmeye başladı. Ne olur beni kurtarın!😂

Arka fonda hep bu müzik çalıyor resmen, blutv netflix artık açmıyor zaten, çocukla etkinlik yapmaktan cigerim soldu. Koltuğun bi sağ tarafına bi sol tarafına yatıyorum. Psikoloji iyice bitik.

Uc tane dil ogreniyorum

Hayatta mutfaga girmeyen ben kurabiye , pogaca yapmaya basladim

Sosyal medya sebekligi yapiyorum

Bi tane meditasyon grubuna girdim meditasyon yapiyorum

Alisveris sitelerine girip sepete istedigim herseyi atiyorum sonra almadan cikiyorum , avm gezme durtumu tatmin ediyorum

Sabahlara kadar dizi izliyorum , madame secretary besinci sezon bitmek uzere

Tonlarca whatsap grubunda tonlarca arkadasimla yazisiyorum

Zoom meetingleri yapiyoruz arkadaslarla

Cocuklarimla tepisiyorum bol bol

Kedi videolari izliyorum

Su anda da balkonda sarap icim kuslari dinliyorum , sarki soyluyorlar resmen

Tüm günüm koşturmayla geçiyor. 2 çocuğum var, eşim de çoğunlukla evde.
Her şey dahil otel konseptiyle çalışıyorum şu an. Evdekilerden fırsat buldukça öğrencilerimle ilgileniyorum. Ders içerikleri, ödevler vs
Sadece akşam 20 gibi oturma fırsatım oluyor. 1 saat kadar çay içip oğlumu uyutuyorum sonrasında da.22 gibi tekrar oturup psikolojimi bozan haber programlarını izleyip 1 gibi de yatıyorum. Sanırım 3 hafta oldu eve kapanalı, henüz 5 dk dahi sıkılma fırsatım olmadı.

cocukla kafayi yiyorum bazen. bu surecte stresten sanirim popomda yapisik yasiyor. ben de kafami bosaltmak icin orgu oruyorum. cok iyi orgu bilmedigim icin ince uzun atkilar örüyorum internetten basit modeller bulup.

Hala Homeoffice olarak calisiyorum, o yüzden canim hic sıkılmıyor.
Hatta evden calisinca daha fazla calisiyorum gibi geliyor bana. Iyi mi kötü mü bilemedim. Ev - is ayirimi hic kalmadi, yemek masam ofis haline geldi vs. yani haliyle is ile alakali konularda sürekli benimle sanki, mesafe olusmuyor hersey birbirine karisiyor.

Minik minik objelerden harika eserler yapan bir sanatçı var. Evdeki düğme, çıtçıt, kartondan maketler yapıyor.
Şu an herkese açık bir mutfak tasarımı yapıyor instagramında. İremnur terzi kullanıcı adı. Bir bakın deneyin bence. Baya zevkli.
Bunun dışında boyama, resim de gayet kafa dağıtıyor. Kitap okumak da.
Bir de ben ufak tefek yoga deniyorum o da iyi geliyod

Biri 7 diğeri 1.5 yaşında oğlum var. Sağolsunlar sıkılmaya fırsat vermiyorlar. Ev işi, yemek, çocukların bakımı, büyüğün dersi ödevi, küçüğün mızmızlığı derken bi bakıyorum gece olmuş. Çocuklar uyuyuncaya kadar bayılıp kalmazsam biraz film falan izliyorum. Sağlıklı olalım da bu günümüze de şükür.

Çocuk olunca sıkılmayı bile özlüyor insan ağlaması istekleri hiç bitmiyor kah mutfaktayım kah yatakta kah camasır asmakta ev hanımı olarak cok zorlanmadım amaa yine de özgürce gezmek bile nimetmiş e eşim de evde evi kac kere silip süpürmüyorum bilmiyorum ama cocuk tan kalan vakitte film izleyip dans falan ediyoruz güzel güzel gidiyor

Film izliyorum , Netflix dizileri izliyorum , kitap okuyorum temizlik yapiyorum yemek yapıyorum
Kek poğaça tatlı derken günler geçiyor

Eski türk dizileri.Hayır düşündüğünüz kadar eski değil:KK54:Kitap müzik burası gidip geliyorum.

Her şey dahil otel işletiyorum

Şaka bir yana pişir ye yıka günü mahvediyor

Bir de evdesin onu yap bunu yap sipariş alıyorum

Homeofis çalışıyorum online kursa gidiyorum çocuğun dersi sporu vs de online

Tavsiyem yok ama herkes benzer yaşıyor

Uc tane dil ogreniyorum

Hayatta mutfaga girmeyen ben kurabiye , pogaca yapmaya basladim

Sosyal medya sebekligi yapiyorum

Bi tane meditasyon grubuna girdim meditasyon yapiyorum

Alisveris sitelerine girip sepete istedigim herseyi atiyorum sonra almadan cikiyorum , avm gezme durtumu tatmin ediyorum

Sabahlara kadar dizi izliyorum , madame secretary besinci sezon bitmek uzere

Tonlarca whatsap grubunda tonlarca arkadasimla yazisiyorum

Zoom meetingleri yapiyoruz arkadaslarla

Cocuklarimla tepisiyorum bol bol

Kedi videolari izliyorum

Su anda da balkonda sarap icim kuslari dinliyorum , sarki soyluyorlar resmen
Merakımı mazur görün,cocuklarıniz var ve mutfaga normalde nasıl girmiyorsunuz ki

Back
X