Cimer mi yok daha neler. O kadar haklısın ki benden başka kimsede lekelenme olmamış kimse yerleşme kanaması yaşamamış kimse aşılama yaptırmamış nerden fikirleri olsun ki bendeki de manyaklık işte. Ayrıca sen yazma aşko kızma ya
O kadar haklısın ki böyle site mi olur ya paramızla rezil oluyoruz işte. Anladım sen şeycilerdensin biz doktor muyuz ne bilelim.
Bak sana anlatayım ilgilenir misin bilmem ama şimdi aşılama yaptırdım ben lekelenmem var kahverengi falan neyse. Evde test yaptım bir şey çıkmadı. Dün gece iki de acile gittim tatildeyiz şu anda doktoruma gidemiyorum. Beta istedim acilde eve geldim e nabızdan baktım herşeyi almışlar beta yok öyle de bir saçmalık doktora diyorum aşılama yaptırdım o ne diyor. Öyle bir yer anladın mı e şimdi ben doktorumu arayacağım kadın diyecek test yaptır yaptırdım sanıyorum yapmamışlar bugün acile gittim sıra bulamadım geri gerildim. Yani canım olması gerekenleri yaptıktan sonra bir ümit buraya yazdım nedir anlamak için bura da hastaneden beter biraz uzun oldu ama oku kız o kadar zahmet ettim da
Kaos severliğiniz banlanmayla sonuçlanmış, konunuz da üyeler hakkında konu açmak yasak olduğundan kapatılmış ama başlığınıza istinaden yazayım, bir kere konu açmadan önce hangi konu nereye açılır öğrenmelisiniz.
Aşılamayla alakalı konularınızı Tüp Bebek bölümüne açsaydınız, o bölümde aktif yazan üyeler aşılamayla ilgili de bilgi sahibi olduğundan size yardımcı olurlardı.
Önce mahalleyi tanıyın sonra komşulara sitem edersiniz.