Bu sitede saçma sapan konulara onlarca yorum yapanlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Vayy ne şaşılacak birşey herkes hamile kalmak zorunda çünkü bu kafayla iyi gelmişsin bu yaşa aferim büyük başarı senin için
Aşko sen neden bu kadar gerginsin tabi ki herkes hamile kalmak zorunda değil.Ayrıca kafam güzeldir benim merak etme Diyorum ki hamile de mi kalmadın ordan bir şeyler biliyorsundur belki.

Aşko sen neden bu kadar gerginsin tabi ki herkes hamile kalmak zorunda değil.Ayrıca kafam güzeldir benim merak etme Diyorum ki hamile de mi kalmadın ordan bir şeyler biliyorsundur belki.
Ben gergin değilim sen gerginsin ühüü konularıma cevap vermiyorlar diye konu açacak kadar aşko ne ya

Ben gergin değilim sen gerginsin ühüü konularıma cevap vermiyorlar diye konu açacak kadar aşko ne ya
Ay ben de çok sevmem aşkoyu da z kuşağı hep böyle biliyor musun evet gerginim ben derdime derman bulurum diye girdim siteye dert sahibi oldum bu ne değişik bir site ya niye böyle

Böyle durumlarda napman gerektiğini yazıp kaçayım. Mune ablam yada K Kazen abime ulaş konumu herkese bildirebilir misiniz görünmüyor , cevap yazan yok benim için önemli de o zaman yardım ederler sana. Gelip burda millete giydirmek için konu açmaktan daha etkili ve garantili.
Hem sonunda bunun gibi banlanma yok daha ne olsun.

Aynı deneyimi yaşamamış biri size ne yazsın ki? Doktor da değiliz yani napalım?

Ben yeni üyeyim biri de çıkıp bunu demiyor işte teşekkürler banlanmak falan da umrumda değil kimseye giydirme gibi bir derdim de yok aslında yine de teşekkür ediyorum

Aynı deneyimi yaşamamış biri size ne yazsın ki? Doktor da değiliz yani napalım?
Doktor olmadığınızın o kadar farkındayım ki. Aynı deneyimi yaşayan kimse yok haklısın benim yaşadıklarım milyonda bir görülen şeyler ben de manyağım kimsenin bunları yaşayamayacağını bile bile soruyorum işte

Ne sorduydun?

Yaşayan, fikri olan cevaplıyor zaten. Siz ne bu sinir hayırdır. Yazmak istemeyen de yazmaz. Cimer falan mı zannettiniz anlamadım ki.

Ay bilmediğimiz şeyin tribini yiyoz ya bilmek zorunda mıyız ki, ben zaten kimseye nasip olmayacak kadar doğal ve kendiliğinden yaşadım bütün süreçleri.

Yaşayan, fikri olan cevaplıyor zaten. Siz ne bu sinir hayırdır. Yazmak istemeyen de yazmaz. Cimer falan mı zannettiniz anlamadım ki.
Cimer mi yok daha neler. O kadar haklısın ki benden başka kimsede lekelenme olmamış kimse yerleşme kanaması yaşamamış kimse aşılama yaptırmamış nerden fikirleri olsun ki bendeki de manyaklık işte. Ayrıca sen yazma aşko kızma ya

Ay bilmediğimiz şeyin tribini yiyoz ya bilmek zorunda mıyız ki, ben zaten kimseye nasip olmayacak kadar doğal ve kendiliğinden yaşadım bütün süreçleri.
Ya senin adına çok sevindim gerçekten. Bilmek zorunda değilsin aşko trip de atmadım kızzz aşk olsun yaaaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…