Hangi üyeler hepsi hayalet bunlarınüyeler hakkında konu açmak yasak tatlı kız.
Senin derdin yok anlaşılan, canın oyun istiyor. Bekle oynarlar birazdan seninle.Hangi üyeler hepsi hayalet bunların
Aynen aşko severim oyunu bekliyorum oynunbozanlık yok ama
Maaşımızı bu ay geç yatırdı Mune. Bu yüzden biz de işi yavaşlatma kararı aldık.Niye bir sıkıntımızı paylaştığımızda kimse cevap vermiyor.
Cevap almak için İlla erkek arkadaşımla şunu yaptım şöyle oldu lu konular mı açmamız gerekiyor.
Atraksiyon mu seviyorsunuz anlamadım binlerce üye var saçma sapan konular dışında yorum yok.
Ya niye baştan demiyorsunuz ama durduk yere şimdi yükseldim sizeMaaşımızı bu ay geç yatırdı Mune. Bu yüzden biz de işi yavaşlatma kararı aldık.
Öyle bir niyetim yok olsa başka sitelerde yapardım onu. Bir sıkıntım var belki tecrübeli birilerinden bir cevap alırım umuduyla girmiştim siteye. Ama görüyorum ki insanlar sevgili postlarında yargı dağıtmayı daha çok seviyorlar. Bu da beni rahatsız etti açıkçasıstresinizi insanlardan çıkarmayın
Herkes aşılama yaptırmıyor nasıl bilgi verebilir ki. En doğrusu doktorunuza danışmanız. Belki konu etiketleri eksiktir görünmemiştirÖyle bir niyetim yok olsa başka sitelerde yapardım onu. Bir sıkıntım var belki tecrübeli birilerinden bir cevap alırım umuduyla girmiştim siteye. Ama görüyorum ki insanlar sevgili postlarında yargı dağıtmayı daha çok seviyorlar. Bu da beni rahatsız etti açıkçası
Aşılama değil ki sadece konu yerleşme kanaması yazıyorum yok lekelenme yazıyorum yok kaç tane konu açtım. Binlerce üye var illa birileri vardır. Ben yeni üye olmama rağmen bildiğim her konuda cevap verip yardımcı olmaya çalışıyorum insanlara olması gerektiği gibi.Herkes aşılama yaptırmıyor nasıl bilgi verebilir ki. En doğrusu doktorunuza danışmanız. Belki konu etiketleri eksiktir görünmemiştir
Ben yerleşme kanaması da yaşamadım, aşılama da yaptırmadım. İnşallah kızmamışsınızdır.Aşılama değil ki sadece konu yerleşme kanaması yazıyorum yok lekelenme yazıyorum yok kaç tane konu açtım. Binlerce üye var illa birileri vardır. Ben yeni üye olmama rağmen bildiğim her konuda cevap verip yardımcı olmaya çalışıyorum insanlara olması gerektiği gibi.
Hamile de mi kalmadın kızzzBen yerleşme kanaması da yaşamadım, aşılama da yaptırmadım. İnşallah kızmamışsınızdır.
Onlar da yazmıyor ki tamam teşekkür ederimGenelde bilgisi olan yazıyor .
Mesela benim aşılama konularında pek bilgim yok.
Bilgim olanlara hep cvp vermişimdir.
Resim de mi atıyorlar buraya ıyy atmam benYerleşme kanaması için resim atmayıp bize giydirdiğiniz için teşekkür ederizOrtalık 56 oluyor çünkü o zaman
Vayy ne şaşılacak birşey herkes hamile kalmak zorunda çünkü bu kafayla iyi gelmişsin bu yaşa aferim büyük başarı senin içinHamile de mi kalmadın kızzzbir şeyler sallasaydın bari inanırdım ben peki sana kızmıyorum o zaman
Bunu yazabilirdin mesela. Ya da bilgim yok canım yardımcı olan biri çıkar falanHiç hamilelik yaşamadım sana ne yazabilirim ben mesela