Ayy beni de birileri yemeğe davet etse keşke...
:içelim:
deme ole be sardus.. mafoldumben sımdı bunu kutlayacagız dıye geceyı beklıycez :sinifsinif: yapma etme..içmeler kutlamalar geyikhanede:umursamaz:
beni de beni de
sanki yokmuş gibi offline gibi gösükenleri aşağıda gösükmeyenleri bende yok zayıyom
işte geldim burdayım zemuszemusnire gittiniz gıcuhlar
geyik yorgun düştü geceden :jeyyar:haa işte geyik yapacam birisi geldilülülülülülü
hoş bulmuşum sefa bulmuşum ŞenizAblam gelmiş hihoyyyt hihoyyyt hoş gelmiş Şeniz
bende gelemmi ananeye cokacimcoookopuyorumnanaktan Şeniz
ya ınanılmaz rahatladım beah.. zemuszemus bugun ku yemek yapma faslından cok pıs yırttım.. :lepi: ananeelere gıdıyomusuz yuppı.. hihoyyyt bunu kutlayah kızlar.. :teytey: de hade ıcelım.. :içelim:
gel dersem gelirmisinAyy beni de birileri yemeğe davet etse keşke...
beni de beni de
opuyorumnanaktan :içelim:
deme ole be sardus.. mafoldumben sımdı bunu kutlayacagız dıye geceyı beklıycez :sinifsinif: yapma etme..hade betır bardakını.. :jeyyar: tokus tokus yapalım.. :içelim:
yarında songul ablayla bana gelın ozaman..senlık olur.. :jeyyar:
zemuszemus :lepi: lülülülülülü :teytey: :sm_cool: :dance: alkisalkisalkis sengözlerimebaksanab hihoyyyt Şeniz kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5 vereliniortak a.s. :1hug: :asigim: :icecream:süprizzzzz şakkıdı sositososito :enbuyukkk:
bir derdim var bolumunde fikrini soyluyosun kendince ama densizin biri gelip konu sahibide degil heee senin cumlenin icinden biseyi buluyo haydaaaa laf kavgasini bekliyo... en gicik oldugum konu bu benim...lmaz:
işte geldim burdayım zemuszemus
sardunya yapmadan kaçmaktayım:jeyyar:
yakalarsa :roflol::roflol:
geyik yorgun düştü geceden :jeyyar:
yakalarsan yaparsın geyik:roflol:
hoş bulmuşum sefa bulmuşum Şeniz
sizi neşeli bulmuş daha hoş olmuşum:jeyyar:
bende gelemmi ananeye cokacimcoook
hani yemek var diye değil canım:umursamaz: sohbet ederdim ananeyle yemek arası:roflol:
gel dersem gelirmisin
beğenip hazır yemeklerimi yermisin:jeyyar:
hadi duydum gelirim dediğini çabuk çık yola soğumasın yemekler:roflol:
bak songül çıktı yola yerimseniben
buluşun gelin beraber alkisalkisalkis
pekivereliniortak beklemeyelim madem bu kadar acelecisin içmekte:jeyyar::içelim:
biz songülümle ekstra bonus yapıp marmarise tatile gideceedik ama dopik kapandı:gitme: şimdi marmaris içmelerde bir şezlongta uzanıyor olacaktımmafoldumben kim kapattı o topiki bakem:umursamaz: yoksa O mu kapattı:1ninca:
zemuszemus :lepi: lülülülülülü :teytey: :sm_cool: :dance: alkisalkisalkis sengözlerimebaksanab hihoyyyt Şeniz kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5 vereliniortak a.s. :1hug: :asigim: :icecream:süprizzzzz şakkıdı sositososito :enbuyukkk:
Bence dekaydirigubbakcemile3
Resmen kurcalıyorlar polimik çıksın diye..
Sen ne demek istedin? Neden öyle dedin? vs vs vs.. o kadar açık ki aksiyon aradıkları..
Bazen ''hadee be anam be uzatma ya işine bak yaa'' diyesim geliyor..
Ama genelde, kafayı takmış oldukları üyeye yapıyorlar bunu.
Fırsatını bulmuşken sıkıştırayım şunu..der gibi...Anladın?kaydirigubbakcemile3
sanki yokmuş gibi offline gibi gösükenleri aşağıda gösükmeyenleri bende yok zayıyom
işte geldim burdayım zemuszemus
sardunya yapmadan kaçmaktayım:jeyyar:
yakalarsa :roflol::roflol:
geyik yorgun düştü geceden :jeyyar:
yakalarsan yaparsın geyik:roflol:
hoş bulmuşum sefa bulmuşum Şeniz
sizi neşeli bulmuş daha hoş olmuşum:jeyyar:
bende gelemmi ananeye cokacimcoook
hani yemek var diye değil canım:umursamaz: sohbet ederdim ananeyle yemek arası:roflol:
gel dersem gelirmisin
beğenip hazır yemeklerimi yermisin:jeyyar:
hadi duydum gelirim dediğini çabuk çık yola soğumasın yemekler:roflol:
bak songül çıktı yola yerimseniben
buluşun gelin beraber alkisalkisalkis
Bu şekilde smililerin , israf edilmesine de karşıyım...Gıcığım..şakkıdıkafamçokkarıştı
Bu şekilde smililerin , israf edilmesine de karşıyım...Gıcığım..şakkıdıkafamçokkarıştı
diyene bakın kaydirigubbakcemile3
ak sütttttttttttttttttttttttttttttttt sütçüüüü geldi hanımmmmmmmm:roflol:
elbet dinleneceksin :jeyyar::1ninca:
Zongül nedesinbeni de al yanına giderkene evde tek başımayım çok korkuyom karnımda aç
Bence dekaydirigubbakcemile3
Resmen kurcalıyorlar polimik çıksın diye..
Sen ne demek istedin? Neden öyle dedin? vs vs vs.. o kadar açık ki aksiyon aradıkları..
Bazen ''hadee be anam be uzatma ya işine bak yaa'' diyesim geliyor..
Ama genelde, kafayı takmış oldukları üyeye yapıyorlar bunu.
Fırsatını bulmuşken sıkıştırayım şunu..der gibi...Anladın?kaydirigubbakcemile3
bende gıcıkımvereliniortaklaelaelaelaelae kaydirigubbakcemile3delikafadulden naniknanik :teytey: :içelim: zemuszemus alkisalkisalkis alkisalkisalkis :roflol: :sm_cool: :icecream: