Bu sitede, en gıcık olduğunuz olaylar, yazılar neler?

Ayy beni de birileri yemeğe davet etse keşke...

evet ablacım yaa.. opuyorumnanaktan hergun yemek yapmaktan bezdım valla.. mafoldumben bızı de cagıran yok kı.. :umursamaz: emırvaklı oluyo azcık gelıyoz dıye haber verıyoruz oz aman mecbur kabul edıyorlar.. :jeyyar: azcık gozunu actın mı tamamdır..

sanki yokmuş gibi offline gibi gösükenleri aşağıda gösükmeyenleri bende yok zayıyom

zemuszemus :lepi: lülülülülülü :teytey: :sm_cool: :dance: alkisalkisalkis sengözlerimebaksanab hihoyyyt Şeniz kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5 vereliniortak a.s. :1hug: :asigim: :icecream: süprizzzzz şakkıdı sositososito :enbuyukkk:

nire gittiniz gıcuhlar
işte geldim burdayım zemuszemus

sardunya yapmadan kaçmaktayım:jeyyar:

yakalarsa :roflol::roflol:
haa işte geyik yapacam birisi geldilülülülülülü
geyik yorgun düştü geceden :jeyyar:

yakalarsan yaparsın geyik:roflol:
Ablam gelmiş hihoyyyt hihoyyyt hoş gelmiş Şeniz
hoş bulmuşum sefa bulmuşum Şeniz

sizi neşeli bulmuş daha hoş olmuşum:jeyyar:
bende gelemmi ananeye cokacimcoook

hani yemek var diye değil canım:umursamaz: sohbet ederdim ananeyle yemek arası:roflol:

Ayy beni de birileri yemeğe davet etse keşke...
gel dersem gelirmisin

beğenip hazır yemeklerimi yermisin:jeyyar:

hadi duydum gelirim dediğini çabuk çık yola soğumasın yemekler:roflol:

bak songül çıktı yola yerimseniben

buluşun gelin beraber alkisalkisalkis

pekivereliniortak beklemeyelim madem bu kadar acelecisin içmekte:jeyyar::içelim:

biz songülümle ekstra bonus yapıp marmarise tatile gideceedik ama dopik kapandı:gitme: şimdi marmaris içmelerde bir şezlongta uzanıyor olacaktımmafoldumben kim kapattı o topiki bakem:umursamaz: yoksa O mu kapattı:1ninca:

:kedi: opuyorumnanaktan:kedi: Şenizvereliniortak:içelim::teytey:​

bir derdim var bolumunde fikrini soyluyosun kendince ama densizin biri gelip konu sahibide degil heee senin cumlenin icinden biseyi buluyo haydaaaa laf kavgasini bekliyo... en gicik oldugum konu bu benim... lmaz:

Bence dekaydirigubbakcemile3

Resmen kurcalıyorlar polimik çıksın diye..

Sen ne demek istedin? Neden öyle dedin? vs vs vs.. o kadar açık ki aksiyon aradıkları..

Bazen ''hadee be anam be uzatma ya işine bak yaa'' diyesim geliyor..

Ama genelde, kafayı takmış oldukları üyeye yapıyorlar bunu.
Fırsatını bulmuşken sıkıştırayım şunu..der gibi...Anladın?kaydirigubbakcemile3

ask olsun ablam.. :umursamaz: tabııkı ne demek.. yerimseniben senı de bı koseye sıgdırırıız.. :jeyyar:

mafoldumben :teselli: :1hug:

Özümbüşüm gelirdim ama
bugün sizin özel gününüz,rahatsız etmeyim,
ben kendime başka yer bulayım bari...

Bu şekilde smililerin , israf edilmesine de karşıyım...Gıcığım..şakkıdıkafamçokkarıştı

benımde ole bı takasım gelıyorkı ozaman.. :1closedeyes:

elbet dinleneceksin :jeyyar::1ninca:

Zongül nedesin beni de al yanına giderkene evde tek başımayım çok korkuyom karnımda aç

Bu şekilde smililerin , israf edilmesine de karşıyım...Gıcığım..şakkıdıkafamçokkarıştı

bende gıcıkımvereliniortak laelaelaelaelae kaydirigubbakcemile3delikafadulden naniknanik :teytey: :içelim: zemuszemus alkisalkisalkis alkisalkisalkis :roflol: :sm_cool: :icecream:

iste oylesinide elimi foruma sokup yakasindan tutup pataklayasim geliyo lmaz:
yaw hayatta milletle laf atismasina girmeyi sevmem resmen gelip beni buluyo bazen yorum bile yapasim gelmiyo takacak yine diye

bende gıcıkımvereliniortak laelaelaelaelae kaydirigubbakcemile3delikafadulden naniknanik :teytey: :içelim: zemuszemus alkisalkisalkis alkisalkisalkis :roflol: :sm_cool: :icecream:

:1shok: :1shok: cok pıs sırtımdan vurulmus gıbı hıssedıyorum su an.. CADIARZU mafoldumben mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…