aman ne takıyonn kafaa.. :umursamaz: salla gıtsın :teytey: kafaa toka tak sadece yeter.. opuyorumnanaktan bahk sekıl gubbak cemılede 2 tane var.. :roflol: :roflol:
senin oğlana bayılıyom ya:asigim:
size anne diyebilirmiyimkaydirigubbakcemile3
a.s cok dıkkatımı cektın napım.. :umursamaz: cıercının onundekı camekandan etlere bakıp bakıp suzen kedıler gıbı baktın baktın cıktın..bı yazmadın kı.. lmaz:
yoh yohh pisikolojim kaldırmaz:umursamaz:
nen slm virdim amma kimşecikler bakmadii
bende gettim napam
yoh yohh pisikolojim kaldırmaz:umursamaz:
nen slm virdim amma kimşecikler bakmadii
bende gettim napam
istenmeyen gelin oldum çooook mutsuzum, bir derdim var bölümüne gidiyom ben:gitme::gitme:
istenmeyen gelin oldum çooook mutsuzum, bir derdim var bölümüne gidiyom ben:gitme::gitme:
anam sende ıkı uc msj yazda ole gıt gıtceksen..gorulmemıstır o karısıklıkda.. kafamçokkarıştı bırını gormeyen dıgerını gorurdu muhakkak..
:teselli: Şeniz opuyorumnanaktan
kısım çeneniz çoh düşük
duymisiniz ki benii:umursamaz:
anca lak lak lak ona gıcım buna gıcım vırt zırtşakkıdı
:tomato:
ayol evli gacıyı napsin benim yeni yetmem süt kuzusu oğlum:roflol::roflol::roflol:
ama bekar gardaşın yada kısın varsa ilgilenirik zevklen
hee gıkım ama beni davet etmeyenlere gıcıkımsen hec gıcık deelsın sankım.. :umursamaz:
hönkk:1shok:heee, ben evliydim demi, pardon canım unutmuşum bi an:1closedeyes:
kaydirigubbakcemile3
hee gıkım ama beni davet etmeyenlere gıcıkım
onlar gendülerini bilirler:umursamaz:
hönkk:1shok:
anamm netti gocanda evli oldini unuttun
dök içini bacım anlat
:jeyyar:
hee gıkım ama beni davet etmeyenlere gıcıkım
onlar gendülerini bilirler:umursamaz:
hönkk:1shok:
anamm netti gocanda evli oldini unuttun
dök içini bacım anlat
:jeyyar:
kk kartımı alınca anletcem, bekleyin beni anacığım:lepi:
tamam bee davet etcem bundan sonra.. :lepi: gelmede bak ozaman ne edıy beren geyukdas saa.. :jeyyar:
kk kartımı alınca anletcem, bekleyin beni anacığım:lepi:
gecıcı olarakdan ben verum saa.. :jeyyar: sonra alınca kartını sen baa verırısın.. maksat ıcını dok.. delikafadulden :teselli:
gelmeyen :jeyyar:
en gıcık olsun:roflol:
ya alaksız bişey söyleyip sitedeki gıcıklardan olmak istiyorum da baktım aktif buraya yazim dedim.şimdi yeşil ve kırmızı repleri biliyorum da bu sefer mor gibi bişey gelmiş bana nedir bu replern renkli dünyası ne anlama geliyor
hele bı gelmeklava: en gıcıkla hafıf gıcıkla kurtulamazsın deyım.. :sinifsinif: