Bu sitede, en gıcık olduğunuz olaylar, yazılar neler?

bu arada bende sana accaip gıcığımlülülülülülüdün gece neden erkenden gittin ve neden bu gün geç geldin:umursamaz:

yaf ne erkeni saat 1 di beakaydirigubbakcemile3
bugunde benimkü evde olduğundan ve her yanımdan geçişinde sayfayı kapattığımdan verimli olamadımkaydirigubbakcemile3

sizin yüzünüzden bir derdim var bölümüne cinsel hayatım çok kötü diye topik açcam ya:gitme::gitme:

zıyanı yok.. nasılsa sabah ezanlarına kadar burdayız... :enbuyukkk: derdıne care buluruz toplasıpda.. :jeyyar:

zıyanı yok.. nasılsa sabah ezanlarına kadar burdayız... :enbuyukkk: derdıne care buluruz toplasıpda.. :jeyyar:

saol aplaŞeniz
allah ne muardın varsa versin allah tuttuğunu altın etsin , aalllllaaaah sen bilirsig:gitme:
:roflol::roflol:

huhuuu gıcıkgiller nabersiizzz

bol bol gıcık olup gıcık edmekle mesguluz.. :jeyyar: cok yogunuz anlıycan.. delikafadulden demınden berı baktım durdum ha sımdı gelecek ha bırazdan dıyee seytanın bacagını kırdın sonunda tebrık ederım.. vereliniortak alkisalkisalkis

saol aplaŞeniz
allah ne muardın varsa versin allah tuttuğunu altın etsin , aalllllaaaah sen bilirsig:gitme:
:roflol::roflol:

:roflol: :roflol: :roflol:

ay benimi bekliyodun sennzemuszemus
Şeniz
:roflol:

salağın teki canımı sıktı demin herkes sizin kadar datlu değil malesef:gitme:
ay salak dedim diye benlanmıyım şimdikaydirigubbakcemile3

aman ne takıyonn kafaa.. :umursamaz: salla gıtsın :teytey: kafaa toka tak sadece yeter.. opuyorumnanaktan bahk sekıl gubbak cemılede 2 tane var.. :roflol: :roflol:

ay benimi bekliyodun sennzemuszemus
Şeniz
:roflol:

a.s cok dıkkatımı cektın napım.. :umursamaz: cıercının onundekı camekandan etlere bakıp bakıp suzen kedıler gıbı baktın baktın cıktın.. bı yazmadın kı.. lmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…