Bu sitede, en gıcık olduğunuz olaylar, yazılar neler?

işlerine geldiği zaman hakareti kınayan işlerine geldiği zaman da en çirkin şekilde
örümcek kafalı,yobaz,geri kafa,basitsiniz vs diye hakaret edenler yokmu ..bu ne oluyo Allah aşkına hakaret değilmi?
hakaret edenler dönüpte aynaya bakmıyolar yaa şaşırıyorum
saygı saygı diye konuşanlar aslında saygıan bihaberler

ben "örümcek kafalı,yobaz,geri kafa,basitsiniz" diyene rastlamadım
diyen olursa da ceza alır...
ama böyle ithamda bulunduğunuzda burda hakareti kınayan insanlar üstüne alınır
savunma ihtiyacı hisseder
kendini savunan kişiye neden üstüne alındın ki şeklinde saldırı içerikli başka mesajlar gelmeye devam eder
böylelikle muhatabı belli olmayan gereksiz bir tartışmayla konu kapanır
herkes kendini ifade edebileceği yeni konular arayışına girer ve o konularda da tartışma yaratanlar çıkar ve yine konu kapanır...

bu devran böyle sürer gider :nazar:

selin_as, *KurabiYe*, acemiperi, B&M, Çenebaz+, cloudy, duyguçıkmazı, emeraldd, Hülya, nalansu09, shining, Songül
mesela bende bunu yapıyorum ve çok uyus oluyorum marifetmiş gibi:nazar::roflol:

bende uyuz oluyorum ya
kendimi fişlenmiş gibi hissediyorum :roflol:

ben "örümcek kafalı,yobaz,geri kafa,basitsiniz" diyene rastlamadım
diyen olursa da ceza alır...
ama böyle ithamda bulunduğunuzda burda hakareti kınayan insanlar üstüne alınır
savunma ihtiyacı hisseder
kendini savunan kişiye neden üstüne alındın ki şeklinde saldırı içerikli başka mesajlar gelmeye devam eder
böylelikle muhatabı belli olmayan gereksiz bir tartışmayla konu kapanır
herkes kendini ifade edebileceği yeni konular arayışına girer ve o konularda da tartışma yaratanlar çıkar ve yine konu kapanır...

bu devran böyle sürer gider :nazar:

hoş ben kafamdam uydurmuyorum bunu
gördüm ki yazıyorum
direk kişiye söylenmedi ama.fikirlerinden dolayı o tarz kişleri böyle gördüklerini söyleyenler oldu :nazar:
bende bunu kınadığım için bu topiğe yazdım

bu yazımdan hakareti kınayan herkesi eleştirdiğimi nerden çıkardınız?neden herkes üstüne alınsınki...kişi kendini bilir.

nasıl ben bebiş vs kelimeler kullanıyo ve bunu biliyosam
oda öyle a.s.

yoksa bu topikte çok ithamlarda bulunuluyo ama kimse üstüne alınmıyo
sonuçta burası kızdığımız şeyleri yazacağımız bi topik..

Son düzenleme:
Benım sınır olduĞum olay pek yok ama +18 yorum yapamaya bazen gıcık olmuyor deĞılım

oyy..
bana ve benim gibi düşünenlerede günahkar dendi.
amannn,boşvermek lazım .
kötü söz,sahibine aittir.

ben de böyle güzel giden konuların karşılıkla atışmalara dönüşüp kapanmasına üzülüyorum
birde yangına körükle gidenler var onlara da kızıyorum

ben de :)

dinle ilgili olarak da insanlar inandıkları ve yaşadıkları gibi düşünüyorlar ve yorum yazıyorlar. alakasız bir yerden konuyu dine çevirenler olduğu kadar muhafazakar düşünen herkesi gerici ilan eden kesimler de var.

son zamanlarda çok sivri dilli yorumlar oluyor kanımı donduran. anne olamayan bir bayan acısını yazmış arkadaş "kocan kökten kısrmış boşuna korunmuşsunuz" diye yorum yapmıştı :eek:klava:

ben de :)

dinle ilgili olarak da insanlar inandıkları ve yaşadıkları gibi düşünüyorlar ve yorum yazıyorlar. alakasız bir yerden konuyu dine çevirenler olduğu kadar muhafazakar düşünen herkesi gerici ilan eden kesimler de var.

son zamanlarda çok sivri dilli yorumlar oluyor kanımı donduran. anne olamayan bir bayan acısını yazmış arkadaş "kocan kökten kısrmış boşuna korunmuşsunuz" diye yorum yapmıştı :eek:klava:

:1shok:"kocan kökten kısırmış"
bu kadarda olmaz ki
hiç üzülmedimi acaba o laftan sonra

banada böyle olmasına sebeb sızler gibi düşünen kişiler dediler ..........
oysa cok masumca bir şey demiştim............
yani arada öamar oglanda oluyoruz...........

çok önemli bir konu açıyorsunuz...gelecek cevaplar konu açan için gerçekten çok önem arzediyor....gelecek cevapları ve yorumları merakla beklerken bir de bakıyorsunuz ki hiç cevap verilmemiş....oysa okunma sayısı bir çok sayıya çoktan ulaşmış bile,fakat cevap sayısı kocaman bir sıfır...işte buna gıcık oluyorum....

+18 e sadece kk kart sahiplerinin cvp yazmasına konu açmasına acaipppppppp uyus oluyorum
başka aklıma gelınce eklıcem yane:eek:lmaz:

+18 e sadece kk kart sahiplerinin cvp yazmasına konu açmasına acaipppppppp uyus oluyorum
başka aklıma gelınce eklıcem yane:eek:lmaz:

ama hiç atraksiyonlu olamıyor:nazar:.
genelde oraya yeni üyeler yazıyor ve konu açıyordu...ilk mesajları oluyordu, çünkü.
bu durumda onlar da konu açamadığı için,o eski
tadı kalmadı.

Ben hiç kimseye sinir olmuyorum...((sinirleri alınmış konu sorumlusu smileyi)
sadece ve sadece erkek üyelere cevap veriyorsunuz ya,
vallahi kopuyorum o zaman...
bazen en güzel tepki sessiz kalmaktır,
mesaj yazmamaktır diye düşünüyorum...

arrkadaşlar kk da en sevmediğimiz,bizi sinirr eden şeyleri yazalımmı hadi yorumlarınızı bekliyorum :kızgın::kızgın::kızgın:
en önemlisi eleştirilerimizi,kişileri hedef göstermeden yapalım,kimseyi ima etmeden kalp kırmadan:))

Konuyu açan arkadaşımızdan alıntıdur.Ne kadar güzel ifade etmiş..a.s.
Okuyarak konuyla ilgili paylaşımlarımızı yapalım lütfen
Konumuz amacının dışına çıkmasın..a.s.

bekar bırı oldugum ıcın gebelıge yada cocuklarla ılglı bı topıce bı yorumda bulundum bana ( sen bekarsın ne anlarsın cevabı geldı ) sınırlenmedım ama sadece guldum ...

ama hiç atraksiyonlu olamıyor:nazar:.
genelde oraya yeni üyeler yazıyor ve konu açıyordu...ilk mesajları oluyordu, çünkü.
bu durumda onlar da konu açamadığı için,o eski
tadı kalmadı.

aynen aynen aynen
actıon yok yane bizsiz orası bir heçççzemuszemus

hoş ben kafamdam uydurmuyorum bunu
gördüm ki yazıyorum
direk kişiye söylenmedi ama.fikirlerinden dolayı o tarz kişleri böyle gördüklerini söyleyenler oldu :nazar:
bende bunu kınadığım için bu topiğe yazdım

bu yazımdan hakareti kınayan herkesi eleştirdiğimi nerden çıkardınız?neden herkes üstüne alınsınki...kişi kendini bilir.

nasıl ben bebiş vs kelimeler kullanıyo ve bunu biliyosam
oda öyle a.s.

yoksa bu topikte çok ithamlarda bulunuluyo ama kimse üstüne alınmıyo
sonuçta burası kızdığımız şeyleri yazacağımız bi topik..

görmüşsündür elbet...
neler gördük, kötü içerik butonunu tavsiye ederim bu durumlarda...

ben de kendi fikrini savunan bir insana şıllık dendiğini gördüm mesela :1shok: :1shok:

kendini beğenmiş görgüsüzlere uyuz oluyorum.dün bir kız gelinliğinin fotosunu koymuş,çıkmış bir görgüsüz kendini bilmez yok efendim hiç beğenmemiş,kız zaten lise mezunuymuş kıro allahın cahiliymiş.kendisi yüksek lisans yapmış o yüzden muhatap olamazmış,çok cahilmiş lise mezunları hepsi kıroymuş.hatta dahada ileri gidip kıza o...diye küfür etti.banı açılsın ilk işim ona eksi rep vermek.diğer mesajlarınıda okudum herkese aynı tarzla konuşuyor,yok efendim pırlantasını şu kadara almış,kocasıyla mutluluktan geberiyolarmış,evinin fotoğrafını koyanlara yorum yapmış.iğrenç çok basit hiç elit değil,her renk var evde çok rüküş,renkler uyumsuz vs.deli oldum resmen okurken.kardeşim herkesin zevki aynı olacak diye bir şart yokki beğenmezsen beğenme,tarzın değil ama güle güle giy de,yada tarzım değil ama güle güle mutlulukla oturun evinizde de.bu kadar kaba görgüsüz davranmanın ne alemi var.

görmüşsündür elbet...
neler gördük, kötü içerik butonunu tavsiye ederim bu durumlarda...

ben de kendi fikrini savunan bir insana şıllık dendiğini gördüm mesela :1shok: :1shok:

:1shok:insanların ağzı torba değilki büzesin...işte
malesef ne konuştuğunu bilmeyenler var

kötü içeriğe bastığın zamanda tepki geliyo :roflol:
ne yapsan suç
açıklama yapıyosun tartışmaya dönüyo
kötü içeriğe basıyosun vay efendim hemen de sığındı deniyo :nazar:
bilmem ki ne yapıcaz -tatlicadiarzu-

X