- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Bende yeni gördüm bu sene çıktılar meydana sonu gelmiyor...Evdeki kedi sinek falan bırakmadı bizde, ne zaman bir sinek görse üzerine atlıyor, küçücük haliyle uçan minicik bir şeyi nasıl yakalıyor anlamıyorum.
Ama bu sinek türünü pek tanıyamadım.
Evet ev eski.Keşke çıkıp başka yerde oturma imkanımız olsa ama maalesef ev sözde eşimin tapu annesinde böyle bir hak sunmuyorlar.Ev eskiyse tesisattan kaynaklanıyordur.
Kendi evinizse çıkıp kiraya gidin evinizi de kiraya verin.
Anlamadım, eşinize mi almışlar evi?Evet ev eski.Keşke çıkıp başka yerde oturma imkanımız olsa ama maalesef ev sözde eşimin tapu annesinde böyle bir hak sunmuyorlar.
Hiç havalandırmanın orada görmedik giderlere yakın yerde duruyorlar özellikle banyo giderinin dusy kabini dışındaki yerdeki giderin yaniBenimde vardı bunlarda tuvalet doluyordu her seferinde meğer havaşandırmadan geliyormuş camla için satılan sineklikten vardı ince delikli tülde olur ondan çaktırdım eşime tülün içi doldu öbür tarafa da gidemiyor burayda geçemiyor arada kaldılar bitti çok şükür
Evet dedesi almış ama annesi eşime vermemiş ben ölünce sana kalacak diyor.Anlamadım, eşinize mi almışlar evi?
O zaman neden tapuyu almıyorsunuz ki?
Evet Google da öyle geçiyor...Bunlar lağım sineği miymiş?
İlginç ilaçlama yapmıyorlar mı acaba...Bizim ev yeni ama her gün yeni bi çeşit böcekle tanışıyorum. Ev iyice survivora döndüÇözümüm yok dertleşmek için yazdım
Aslında hem içten hem dıştan file var gibi ama aralardan mı giriyor acaba benim ev müstakil havalandırma boşluğu yok direk duvardan açılıyor havalandırmaZaten havandırmnınönnde durmuyor alaturka tuvalet im vardı hep yerlerdeydi duvarlarda tavanda doluydu ki, evde asla kimse kirli bırakmaz tertemizdir lavabo sanıyorum bişi öldü havalandırma da orada toplandılar sonrada benim eve girmeye basladılar ben böyle çözdüm işi
Yapıyorlardır umarım belki de yapmıyorlardır valla bilmiyorum kiİlginç ilaçlama yapmıyorlar mı acaba...
Böcekten kastınız şu hamam böceği ailesinden olanlar mıYapıyorlardır umarım belki de yapmıyorlardır valla bilmiyorum ki
İlk taşındığımızda hiç oturulmamıştı ondan böcek var diyorlardı neredeyse 1 yıl olacak ilk böcek gitti yerine bir sürü yenisi geldi ama hep bi çeşit böceğimiz oldu
Ve ben böceklerden ölümüne korkarım. Bir kere az kalsın koşu bandından düşecektim o derece.
Sivri sinekleri saymıyorum bile alnımı bile es geçmemişler
Aslında küvet tıpası gibi birşey almayı düşünüyordum birkaç tane kullanmadan önce çıkarıp sonra yediden takmak içinGiderin üstüne de bişi koyun poşet falan bakın bakalım eğer oranın içinden geliyorsa oraya da suyu daha ince süzen bişi, koyarsınız belki giderde Bi hayvan ölmüştür fare falan ona toplanmıştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?