- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Aaah aaah aynenZaten Bi toplandı mı doluyor içeri her lavaboya girişimde 50 tane görmekten girmek istemiyordum
Olabilir niye olmasın amaç kapatmak nereden geldiğini çözene kadarAslında küvet tıpası gibi birşey almayı düşünüyordum birkaç tane kullanmadan önce çıkarıp sonra yediden takmak için
Umarım havalandırma değildir yoksa işimiz zorOlabilir niye olmasın amaç kapatmak nereden geldiğini çözene kadar
O kadar uzaktım ki böceklere isimlerini bile doğru düzgün bilmiyorum.Böcekten kastınız şu hamam böceği ailesinden olanlar mı
Havalandırmaya da ince tül takarsınız dısardan içeri giremez eğer oradaysa giderdeyse de kostik dökün tbi dikkat li olun solumayın havasını falan temizler oUmarım havalandırma değildir yoksa işimiz zor
Gidersen geliyorsa kostik dökün bide mutfakta çöp dahi tutmayın lavabo hep temiz olsun eğer yavrularsa asla önünü alamazsınız bide ölen böcekleri evde tutmayın yavrulamaya devam ediyor ölmüyorlarda gidersen falan geri göndermeyin el yıkadığınız lavabo nun altında kenarında delik, varsa alüminyum folyoyla kapatın fazla köpüklerin geri geldiği yerden bile çıkıyorlar seramiklerin içine yuvalıyorlar çünküO kadar uzaktım ki böceklere isimlerini bile doğru düzgün bilmiyorum.
Her çeşitten var işte
Ben hep dışarıdan geldiğini düşünmüştüm yaa evden çıkıyorlarsaGidersen geliyorsa kostik dökün bide mutfakta çöp dahi tutmayın lavabo hep temiz olsun eğer yavrularsa asla önünü alamazsınız bide ölen böcekleri evde tutmayın yavrulamaya devam ediyor ölmüyorlarda gidersen falan geri göndermeyin el yıkadığınız lavabo nun altında kenarında delik, varsa alüminyum folyoyla kapatın fazla köpüklerin geri geldiği yerden bile çıkıyorlar seramiklerin içine yuvalıyorlar çünkü
Elektrige takilan sinek hasare kovucular var ondan alabilirsiniz. Daha uzun vadede evi profesyonel olarak ilaclatabilirsiniz ya da ziraate aktarlara ilac sorun. Halledebilirsiniz. Zaten kış yaklasti havalar soguyunca hicbiri kalmazEvin her tarafında sinek görüyorum.Birkaç gün süpürmesem yerler doluyor ufak ufak.Lağım sineği diye geçiyor sanırım bunlarla baş edebilen var mı?Tesisat sorunu sebebiyle oluyormuş.Bu ev beni tüketti gerçekten ne rutubeti bitti ne ısınmaması ne başka birşeyi görmezden geldikçe hergün yeni birşey çıkıyor.Taşınma imkanımda yok malesef.Görüntüsü bu şekilde...Eki Görüntüle 2675854
Öldürmek istemiyorum onlarında canı var sonuçta...eğer kullanmadıysanız şu iki ürünü mutlaka kullanın. sprey olanı banyodaki ve evin içindeki tüm giderlere sıkın. prize takılanı kim icat ettiyse allah razı olsun. senelerdir kullanıyorum sıfır ısırıkla yazı bitiriyoruz çok şükür.
Eki Görüntüle 2675869
Eki Görüntüle 2675870
Teşekkür ederim deneyeceğim.Elektrige takilan sinek hasare kovucular var ondan alabilirsiniz. Daha uzun vadede evi profesyonel olarak ilaclatabilirsiniz ya da ziraate aktarlara ilac sorun. Halledebilirsiniz. Zaten kış yaklasti havalar soguyunca hicbiri kalmaz
kayınvalideye laf yok seviyorum o kadını ben sayendeEvet ev eski.Keşke çıkıp başka yerde oturma imkanımız olsa ama maalesef ev sözde eşimin tapu annesinde böyle bir hak sunmuyorlar.
Yine sineğe şükret benim evin kilerinden ve camlardan Ucan hamamböceği geliyorEvin her tarafında sinek görüyorum.Birkaç gün süpürmesem yerler doluyor ufak ufak.Lağım sineği diye geçiyor sanırım bunlarla baş edebilen var mı?Tesisat sorunu sebebiyle oluyormuş.Bu ev beni tüketti gerçekten ne rutubeti bitti ne ısınmaması ne başka birşeyi görmezden geldikçe hergün yeni birşey çıkıyor.Taşınma imkanımda yok malesef.Görüntüsü bu şekilde...Eki Görüntüle 2675854
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?