Bu sinekler artık beni bıktırdı...

O kadar uzaktım ki böceklere isimlerini bile doğru düzgün bilmiyorum.

Her çeşitten var işte
Gidersen geliyorsa kostik dökün bide mutfakta çöp dahi tutmayın lavabo hep temiz olsun eğer yavrularsa asla önünü alamazsınız bide ölen böcekleri evde tutmayın yavrulamaya devam ediyor ölmüyorlarda gidersen falan geri göndermeyin el yıkadığınız lavabo nun altında kenarında delik, varsa alüminyum folyoyla kapatın fazla köpüklerin geri geldiği yerden bile çıkıyorlar seramiklerin içine yuvalıyorlar çünkü

Ben hep dışarıdan geldiğini düşünmüştüm yaa evden çıkıyorlarsa

Düzenli tek bi böcek türü yok çünkü ayrı ayrı türlerden oluyor

Elektrige takilan sinek hasare kovucular var ondan alabilirsiniz. Daha uzun vadede evi profesyonel olarak ilaclatabilirsiniz ya da ziraate aktarlara ilac sorun. Halledebilirsiniz. Zaten kış yaklasti havalar soguyunca hicbiri kalmaz

eğer kullanmadıysanız şu iki ürünü mutlaka kullanın. sprey olanı banyodaki ve evin içindeki tüm giderlere sıkın. prize takılanı kim icat ettiyse allah razı olsun. senelerdir kullanıyorum sıfır ısırıkla yazı bitiriyoruz çok şükür.

Elektrige takilan sinek hasare kovucular var ondan alabilirsiniz. Daha uzun vadede evi profesyonel olarak ilaclatabilirsiniz ya da ziraate aktarlara ilac sorun. Halledebilirsiniz. Zaten kış yaklasti havalar soguyunca hicbiri kalmaz
Teşekkür ederim deneyeceğim.

bu meyve sineği değil mi ya? çok küçük insanın ağzına ağzına gelen sinekler hani. bizim evlerin içi dolmuştu yakındaki manav yüzünden, belediyeye haber verdik ilaçladılar hemen kesildi

Bunlar tuvalette banyoda çöplerin üstünde gezen sineklerden, tuvalet çöplerini her gün değiştirin. Tuvalet kapaklarını kapalı tutun. Nem olmasını engelleyin. Belki fişe takılı sinek ilaçları engeller deneyin. Komşulardan geliyor da olabilir

Benim öğrenci evimde çok vardı bunlardan banyonun penceresinden giriyordu, bi milyoncularda satılan yapışkanlı sinekliklerden aldım yağmur bile değse açılmıyor yapışkanı, taktım banyoya kurtuldum

Bir kaba bir corba kasigi toz seker iki corba kasigi sirke bir kac damla bulasik deterjani koyup ustunu su ile doldurun.bir koseye koyun sinekler icine gelip duserler.

Yine sineğe şükret benim evin kilerinden ve camlardan Ucan hamamböceği geliyor küçükte değil ha serçe parmağım kadar

Alaturka tuvaletlerde çok oluyor bu. Klozet taktırmak, banyo giderinin üstüne cam tıpalardan kapamak bir nebze azaltıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…