Bu sinekler artık beni bıktırdı...

Alaturka tuvaletlerde çok oluyor bu. Klozet taktırmak, banyo giderinin üstüne cam tıpalardan kapamak bir nebze azaltıyor
Bir kaba bir corba kasigi toz seker iki corba kasigi sirke bir kac damla bulasik deterjani koyup ustunu su ile doldurun.bir koseye koyun sinekler icine gelip duserler.
Öldürmek istemiyorum

Öldürmek istemiyorum
Eeee? Sizce konuşarak mı yoksa telepati yoluyla mı anlaşsam diye fikir almak için konu açtınız herhalde?
Lağım sineği diyorsunuz adı üstünde. Öldürmemek istemenin sebebi yazık günahsa size de yazık günah. Hastalık yapar böyle şeyler haberiniz var mı?

Bu sinek yapamıyormuş öldürmek istememin nesi garip ki

ay bende de aynı problem var. şimdi fotoğrafını görünce bile midem kalktı

Bizim apartmanda eski bir bina, banyoda havalandırma boşluğu var, oradan tek tük gelir. Banyoda cam olmadığı için annem açar ben korkumdan kaparım. Ama bu sinek sulak yerde durur, bizim evde asla banyodan çıkmaz. İnsana konduğunu ya da ısırdığını görmedim. Sizin banyo hariç odalarınızda olması ilginç. Bu sinek türü su sever.

Banyodan odalara geliyor kapısı 7/24 kapalı olmuyor banyonun

Nem sineği bu. Uzun süre içinde su geçmeyen borularda oluşur ve yaşarlar. Gider borularına lavabo aç falan yapmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…