- 26 Kasım 2012
- 6.157
- 2.857
-
- Konu Sahibi sevdasinemalarda
kaldı ki ailece milletin kapısına tartışmaya gitmişsiniz onlar da haliyle karşılık vermiş.
çocuklar yaşıt zaten sizin nasıl çocugunuzdan haberiniz yoksa onların da yoktur.
Cnm akşam oglum dışarı çıktı başka bir çocuk benim oğlumu site disina zorla çıkartmış tehdit etmiş seni asarim keserim tarzı
Eşim çıktı çocukla güzelce konuştu Özür dilemesi çocuk
Ben dedimki gidip annesine durumu anlatayım bir dahakine polise gideriz deyim dedim gittik
Ailesi cirkeflik yaptı
Ben evde çok sinirlendim bagardim niye gidiyorsun diye esimde bana ailemin yaninda bağırıp üstüme yürüyüp kolumdan çekmiştir
senın sevıyen demedım,onların sevıyesi,yanı işi böle cahıller abartır,töbe kokriyanı görgülü insanlar olsa,ben olsam sizi evime buyur ederdim,çocukları çağırırdım,güzelce konuşurduk,çocuklaırn dost olmalarını sağlardık,çay kahve içerdik,çocuklarda bu davayı uzatmazdı,büyükler olarak daha güven dolu olurduk,ama bakmak lazım,millete çocuğunu çek dıyosun,senı vuracak oluyor,vuruyor,köpeğinden korkuyorum dıyorsun,köpeği üstüne salıyor,mılletımız tuhaf,herşeyi içselleştiriıp çözüm yerıne,saldırmayı tercıh edıyor
Anladım çok şükür.
Sikayetci ol direk ailesi de laftan anlamıyor madem görsünler
Eşin sana niye tepki gösteriyor ona anlam veremedim..
Ailece gitmedim annemle gittik durumdan haberleri olsun diye gittik zaten
Ama annesi ne diyor biliyormusun hani nefesini yaralamis cocugun
Sonrasında senin gücün yetmiyormu bizim oğlanın dövmeye dedi
Hay Allah razı olsun sabahtan beri derdimi anlatamıyorum eşimin bana saldirmasi dogrumu sizce
Çocuğa yaptığınız şey ne kadar yanlış.. Bir daha hiçbir zor durumunda size gelmez. Adam sus demiş, ısrar etmişsiniz tutmuş kolunuzdan bağırmış. Haklı.. Davranışı kötü olsa da tepkisi haklı. Önce çocuğun psikolojisini düşünüp sakin saklaşmanız gerekirdi. Sonuçta bağırmak bir şeyi çözmez. Öfke kontrolü şart. Kocanızı da çok haksız bulmadım. Sizin siniriniz bozuksa baba olarak onun da bozuk. Madem adamlarla kavga etmeye cesaret edemiyorsunuz, evde bağırmanın da manası yok.Merhaba arkadaşlar hafta sonu çok kötü bir olay yaşadım
Çocuğumun arkadaşı oğlumu zorla site dışına götürmüştabi olay çıktı ailesine soylemeye gittik bizi dövmeye kalktilar
Neyse eve geldik ben sinir krizi geçiriyorum
Cocugada kızdım niye bağırıp yardım istemedin diye
Eşim sus bitti artık dedi ben de bitmedi susmuyacam demekle annemle kardeslerimin yanında çok kötü bağırıp üstüme yürüyüp kolumdan çekmiştir yürü gidelim o zaman adamlara kavgaya dedi
Annemler eşime sakin ol sinirli sen alttan al diyorlar sen ne yapıyorsun demiyor
Sabaha kadar uyumadik 2.3 saat anca
Eşim Özür diledi binlerce kez
Ne yapmalıyım sizce
heee bende sandım ki sizde o niyetle gittiniz çok pardon.
valla bunların yetiştirdiği çocuk da kendileri gibidir. inşallah senin oğlan görüşmez daha.
ama yine de çocuk işte bugun kavga yarın barış.
Çocuğa yaptığınız şey ne kadar yanlış.. Bir daha hiçbir zor durumunda size gelmez. Adam sus demiş, ısrar etmişsiniz tutmuş kolunuzdan bağırmış. Haklı.. Davranışı kötü olsa da tepkisi haklı. Önce çocuğun psikolojisini düşünüp sakin saklaşmanız gerekirdi. Sonuçta bağırmak bir şeyi çözmez. Öfke kontrolü şart. Kocanızı da çok haksız bulmadım. Sizin siniriniz bozuksa baba olarak onun da bozuk. Madem adamlarla kavga etmeye cesaret edemiyorsunuz, evde bağırmanın da manası yok.
Ama arkadaşım gerçekten hiç anlaşılır yazmamissin. Okudum okudum ben de bir şey anlamadim. En son güzel anlattin da çözdüm olayı..
Tabi ki esinin sana saldırmasi dogru değil yanlış yere saldirmis o.
ustune yurumus pek siddet değil adamlar agız burun kırıyo
Hayir siddet degil sen nasil kriz gecirdiysen o da sinirliymis sen susmayinca yuru gidelim diye bagirmis kolunu tutup siddet oyle olmazMerhaba arkadaşlar hafta sonu çok kötü bir olay yaşadım
Çocuğumun arkadaşı oğlumu zorla site dışına götürmüştabi olay çıktı ailesine soylemeye gittik bizi dövmeye kalktilar
Eşim sus bitti artık dedi ben de bitmedi susmuyacam demekle annemle kardeslerimin yanında çok kötü bağırıp üstüme yürüyüp kolumdan çekmiştir yürü gidelim o zaman adamlara kavgaya dedi
Annemler eşime sakin ol sinirli sen alttan al diyorlar sen ne yapıyorsun demiyor
Ne yapmalıyım sizce
kime kızdıgınızı anlamadım
E heralde olur yani kol tutmakla tekme tokat dalmak ayni sey mi kaldi ki milletin ortasinda kocaya bagirmak ne oluyo adami rezil etmissin seninki de psikolojik siddetBilegimi sikti
Annem araya girmeseydi bilemiyorum
Şiddet siddettir azı çoğu olurmu
Merhaba arkadaşlar hafta sonu çok kötü bir olay yaşadım
Ne yapmalıyım sizce
E heralde olur yani kol tutmakla tekme tokat dalmak ayni sey mi kaldi ki milletin ortasinda kocaya bagirmak ne oluyo adami rezil etmissin seninki de psikolojik siddet
Allah bir daha yaşatmasın diyelim. Boşverin, çocuğa odaklanın neyin ne olduğunu, sizin neden ona bağırdığınızı bile anlamıyor.. Korkutmayın..Çok haklısın ama esim kendi ofkelenince çocuk fln dinlemez kırar gecirir ben çocuk gitti diye kızdım
Çocuk icon endişemden kızdım karanlıkta kuytuya götürmüş çocuğumu Bizimkide gitmis