Bu şiddet değilmi ne yapmalı :(

Iki cocugun itismesi dovusmesi baska bi sey, koca adamin eline bicak alip cocugun penisini kesmeye calismasi baska. Cahil oldugunuz icin cocuga nasil bir travma yarattiginizi idrak edemiyosunuz. Utanmadan gurur duyuyosunuz ama yaptiginiz kanunen suc.

Neyse konuyu bolmeyelim ben baskalarina ornek olmasin diye aciklama yaptim

Herkesin annesi babası Karışsa ortalığı kan götürür
Biz edebimizle gittik aile cirkeflik yaptı bor daha olursa artık onlar düşünsün

siz mi temiz yetiştiriyorsunuz? içinizde nasıl bir şiddet varsa, tenhada sıkışıtırıp çük kesmekle tehdit etmişsizniz çocuğu..
Umarım başınıza gelir şiddet eğimli bir çocuk çocuğunuza musallat olur o zaman benim ve eşimin ne hissettiğini anlarsınız..bisikletinin tekerine çivi sokan topunu alıp vermeyen gözlükleriyle alay edip kırmakla tehdit eden ailesine defalarca söleyip napıyım bi başıma büyütüyorum gücüm yetmiyor cevabını alan bizlerdik çözümü böle bulduk biz.başınıza geldiğinde siz farklı davranın.boğazını bile sıkasımız vardı dua edin siz

Umarım başınıza gelir şiddet eğimli bir çocuk çocuğunuza musallat olur o zaman benim ve eşimin ne hissettiğini anlarsınız..bisikletinin tekerine çivi sokan topunu alıp vermeyen gözlükleriyle alay edip kırmakla tehdit eden ailesine defalarca söleyip napıyım bi başıma büyütüyorum gücüm yetmiyor cevabını alan bizlerdik çözümü böle bulduk biz.başınıza geldiğinde siz farklı davranın.boğazını bile sıkasımız vardı dua edin siz
öyle iyi öyle temizsiniz ki bana beddua ediyorsunuz.. Allah kalbinize göre versin ne diyeyim. geçmiş olsun.

X