Bu şiddet değilmi ne yapmalı :(

Ama çocuk o daha... Hatalar yapabilir. Hata yaptı diye kızmak yerine anlatmalısınız.

Site ne kadar güvenlikli olursa olsun sitenin içinde nasıl insanlar yaşadığını bilemezsiniz. Çocuğunuz site içinde dahi olsa başına kötü şeyler gelebilir. Gece hava karardıktan sonra ne olursa olsun yalnız bırakmayın çocuğunuzu.

Çok saol
kızlar bile 1 e kadar dışarda 13 yaşımdayım zoruma gidiyor diyordu yaz diye ses etmedik hataymis haklısın

Site içi bile olsa gece 10 da çocuk evde olur.. olmalı..

Son kendin söylemişsin sinir krizi geçirdim diye.. Adamın da hakkı o zaman sinir krizi geçirmek. Adam sakin olmaya çalışmış ve sen birde adam sucluymus gibi tersine gidince o da kriz geçirmiş..

Birsey yapmayın. Adamın ozrunu kabul edin. Çocuğu da 8 diyince akşam ezaniyla birlikte eve sokun

Cnm ama söyle bişi var esimde öfke kontrol sorunu var her öfkesini susarım bir kerede ben ofkelendim üstüme yürüdü alttan almadı
Almasaymisim demekki şiddet uygulayacak bana

Cnm ama söyle bişi var esimde öfke kontrol sorunu var her öfkesini susarım bir kerede ben ofkelendim üstüme yürüdü alttan almadı
Almasaymisim demekki şiddet uygulayacak bana
Kıyamam sana.. Canın sıkılmış anlıyorum ama uzatmak daha da çok üzer seni..

Kırıldığıni belli etmissin zaten ki Özür dilemis. İnşallah tekrarlanmaz

kaldı ki ailece milletin kapısına tartışmaya gitmişsiniz onlar da haliyle karşılık vermiş.
çocuklar yaşıt zaten sizin nasıl çocugunuzdan haberiniz yoksa onların da yoktur.

5,6 mesaj yazarak bile derdinizi düzgün anlatamıyor oluşunuzu anlamıyorum valla. Özellikle mi yapıyorsunuz?

Hiç bir şey anlamadım ki yardimci olayım..

Eşinizde sinirlenmiş ve sizi sakinleştirmek için belli etmemeye çalışmış olabilir.Sonuçta bir ortamdaki gerginlik o ortamdaki herkesi etkiler. Eşiniz özür dilemişse çok uzatmayın bence. Herkes bu kadarcık şeyi elbetteki yaşıyordur. Allah fazlasından saklasın. Ama siz yine de eşinize bir daha bu tarz bu hareket görmek istemediğinizi söyleyin.

İse yararmi polise gidelim dedim eşim gitmedi
Polis bişi yaparmiki
çocuk şubeye gidip şikayetçi olun, evet birşey çıkmaz sadece gelip birkaç soru sorarlar,
böylece o diğer çocukta kabadayılık yapılmayacağını ailesinden öğrenemiyorsa sizden öğrenir.
gerginlik için hiç takılmayın sonuçta o sinirle kimin ne yaptığını görebilecek durumda olduğunu sanmıyorum.

Sanirim esiniz size bagirmis ailenizde size destek cikmamis bu yuzden de esinizi affedip affetmeme konusunda kararsizsiniz. Eger doğru anladiysam.

Bunda abartilacak bir sey yok. Herkes gerilmis. Bu tarz seylerde esinize tepkili davranirsaniz onunda o sinirle kendine hakim olamama durumu olmuştur. Abartilcak bir sey ariyorsaniz cocugunuzu site disina zorla goturen cocuklari bulun. Polise sikayet edin

yanı eşini dinlesek o ne dıyeck,hep beraber gerilmişsiniz,birde derdınıze bakın hanımefendi,eğer üstüne gıtsem dövecek dıyorsun,boşan arkadaşım,bu adam senı dövme ihtimali var az üstüne gıt,dövsün,mahkemede kullanırsın,yahu saraydamı yaşadınız siz,dertmı arkadşaım,beynım durdu benım yeğenımın başına gelse,ki sizin çocuğunuz,kocamın bana ne dediğini bile hatırlamazdım,olay cıddı,milletın kapısına gıtmenız hoş olmamış,bellki seviyesız insanlar,oturup işi düzeltmek yeırne daha sert çıkmışlar,boşver kocanı,gözünün çocukdan ayırma

Sanirim esiniz size bagirmis ailenizde size destek cikmamis bu yuzden de esinizi affedip affetmeme konusunda kararsizsiniz. Eger doğru anladiysam.

Bunda abartilacak bir sey yok. Herkes gerilmis. Bu tarz seylerde esinize tepkili davranirsaniz onunda o sinirle kendine hakim olamama durumu olmuştur. Abartilcak bir sey ariyorsaniz cocugunuzu site disina zorla goturen cocuklari bulun. Polise sikayet edin

Cnm buldum karakola gidelim diyorum eşim gitmiyor
Ailesine söyledik olay çıkardılar
Çaresiz kaldığım için ofkelendim ama eşime değil kendi kendime söyleniyor dum bişi yaparsa bende durmam diye

yanı eşini dinlesek o ne dıyeck,hep beraber gerilmişsiniz,birde derdınıze bakın hanımefendi,eğer üstüne gıtsem dövecek dıyorsun,boşan arkadaşım,bu adam senı dövme ihtimali var az üstüne gıt,dövsün,mahkemede kullanırsın,yahu saraydamı yaşadınız siz,dertmı arkadşaım,beynım durdu benım yeğenımın başına gelse,ki sizin çocuğunuz,kocamın bana ne dediğini bile hatırlamazdım,olay cıddı,milletın kapısına gıtmenız hoş olmamış,bellki seviyesız insanlar,oturup işi düzeltmek yeırne daha sert çıkmışlar,boşver kocanı,gözünün çocukdan ayırma

Cnm çocuğumu düşünmez olurmuyum kafa dagılsın ve bu ortamdan uzaklaştır diye şehir dışına yolluyorum bugün

Düzgünce konuşmaya gittik adam annemle beni dövmeye kalktı ne seviyesi

çocuk şubeye gidip şikayetçi olun, evet birşey çıkmaz sadece gelip birkaç soru sorarlar,
böylece o diğer çocukta kabadayılık yapılmayacağını ailesinden öğrenemiyorsa sizden öğrenir.
gerginlik için hiç takılmayın sonuçta o sinirle kimin ne yaptığını görebilecek durumda olduğunu sanmıyorum.

Olaydan bir gün sonra gitsek olurmu
Eşime dedim gitmedi

Cnm buldum karakola gidelim diyorum eşim gitmiyor
Ailesine söyledik olay çıkardılar
Çaresiz kaldığım için ofkelendim ama eşime değil kendi kendime söyleniyor dum bişi yaparsa bende durmam diye
Canim esinde gergindi demek. Esimde bazen bir seylere kizip kendi kendime solenince ben deliriyorum.
Esin niye karakola gitmiyor onu anlamadim.
Nese sen bundan sonra cocuguna dikkat et. Bu tarz insanlara sizde cok bulasmayin. Belliki duzgun insanlar degil

5,6 mesaj yazarak bile derdinizi düzgün anlatamıyor oluşunuzu anlamıyorum valla. Özellikle mi yapıyorsunuz?

Hiç bir şey anlamadım ki yardimci olayım..

Cnm akşam oglum dışarı çıktı başka bir çocuk benim oğlumu site disina zorla çıkartmış tehdit etmiş seni asarim keserim tarzı
Eşim çıktı çocukla güzelce konuştu Özür dilemesi çocuk
Ben dedimki gidip annesine durumu anlatayım bir dahakine polise gideriz deyim dedim gittik
Ailesi cirkeflik yaptı
Ben evde çok sinirlendim bagardim niye gidiyorsun diye esimde bana ailemin yaninda bağırıp üstüme yürüyüp kolumdan çekmiştir

Cnm çocuğumu düşünmez olurmuyum kafa dagılsın ve bu ortamdan uzaklaştır diye şehir dışına yolluyorum bugün

Düzgünce konuşmaya gittik adam annemle beni dövmeye kalktı ne seviyesi
senın sevıyen demedım,onların sevıyesi,yanı işi böle cahıller abartır,töbe kokriyanı görgülü insanlar olsa,ben olsam sizi evime buyur ederdim,çocukları çağırırdım,güzelce konuşurduk,çocuklaırn dost olmalarını sağlardık,çay kahve içerdik,çocuklarda bu davayı uzatmazdı,büyükler olarak daha güven dolu olurduk,ama bakmak lazım,millete çocuğunu çek dıyosun,senı vuracak oluyor,vuruyor,köpeğinden korkuyorum dıyorsun,köpeği üstüne salıyor,mılletımız tuhaf,herşeyi içselleştiriıp çözüm yerıne,saldırmayı tercıh edıyor

X