- 26 Kasım 2012
- 6.157
- 2.857
-
- Konu Sahibi sevdasinemalarda
çocuğunu site dışına zorla götürüp ne yapmışlar.?
Merhaba arkadaşlar hafta sonu çok kötü bir olay yaşadım
Çocuğumun arkadaşı oğlumu zorla site dışına götürmüştabi olay çıktı ailesine soylemeye gittik bizi dövmeye kalktilar
Neyse eve geldik ben sinir krizi geçiriyorum
Cocugada kızdım niye bağırıp yardım istemedin diye
Eşim sus bitti artık dedi ben de bitmedi susmuyacam demekle annemle kardeslerimin yanında çok kötü bağırıp üstüme yürüyüp kolumdan çekmiştir yürü gidelim o zaman adamlara kavgaya dedi
Annemler eşime sakin ol sinirli sen alttan al diyorlar sen ne yapıyorsun demiyor
Sabaha kadar uyumadik 2.3 saat anca
Eşim Özür diledi binlerce kez
Ne yapmalıyım sizce
Senin cocuk kac yasında?Götüren çocuğun arkadaşıyla tartışmisbenim çocuk o da tehdit edip göz korkutmak için gece 10 da kuytuya götürmüş
eşinizin tavrındansa,çocuğa ne yaptığı daha önemli o arkadaşının bence,bu arada inş aklımıza gelen şey değildir
Benim 13 diğeri 14 15Senin cocuk kac yasında?
Kuyuya goturup ne yapmıslar şiddet varmı?Benim 13 diğeri 14 15
Çocuğunuzun gece 10 da dışarda tek başına ne işi var? Site dahi olsa...
Muhtemelen ufaklık zaten korkmuştur, üzerine çocuğa kızmak da bir türk annesi geleneği sanırım. Çocuk düşer kızılır, ağlar kızılır... Halbuki o anda çocuğun sadece şefkate ihtiyacı vardır. Eşinizin bu tepkisi de bu yüzden olmuş sanırım. Şiddet değil bence, sinirlerin gergin olduğu ortamda olur öyle şeyler.
Sitemiz güvenlikli cnmsaha Evimin dibi böyle olacağınınerden bilirdim
Çocuğa kızdım babama diye bagirsa duyarız boyun etmiş gitmiş
sizinki komşu şiddeti. ben olsam hem o çocukları hem aileyi şikayet ederdim ki gözleri korksun bir daha cesaret etmesinler diye.Sitemiz güvenlikli cnmsaha Evimin dibi böyle olacağınınerden bilirdim
Çocuğa kızdım babama diye bagirsa duyarız boyun etmiş gitmiş