Bu oyunlari hatirladiniz mi???

cok haklisin...ne guzel oyunlardi...senağlama senağlama
cocukluk hic bitmesse keske laelaelaelaelae....hayatin en guzle gunleri bence !..

GALİBA BİZ DE BÜYÜDÜK....
AMA BEN HALA O OYUNLARI OYNAMAK İSTİYORUM YAAAAAAAAAAAA.........:dance:

kıslar çok güzel bi konuya değinmişsiniz.ancak herkes benim gibi eski oyunlara özlem duyuyor buluşma yapalım bari kıslar doya doya oynarız sırnaşık şey
:roflol:

Yazinizi okuyunca biran cok eskileri cocuklugumu yasadigim gunleri animsadim..neguzel gunlermis o gunler.Ip atlamak,bestas oynamak,yakan top,misket,cizgi vb. oyunlarin disinda camurdan tabak canak yapar bitkilerdende yemekler yapardik.Mahalle arkadaslarimizla bahcede toplanirun helvasi yapardik.Bebeklerimizi kendimiz yapardik..hatta hic unutmam annecigim bebegimin sacini yapabilmem icin yastigi sökmustude icinden yun cikarmisti.
Bu vesileyle kendimizi her yönden gelistiriyor hemde oyuncaklarimizin kiymetini daha iyi biliyorduk.
Sagol canim..bana cocukluk yillarimi animsattigin icin.a.s.

çelik çomaktan tutunda,yakan topa kadar,ipinden evçiliğine kadar hepsinin tadını çıkarmışımdır.göz görmeyene değin dışarda olurduk.hiçde merak edilmezdik.sokak olsun insanlar olsun güvendeydik.şimdi öylemi yaa tek başına izin veremediğimiz gibi birde yanlarına koruma görev yapıyoruz.
üzülüyorum gercekten şimdiki ve daha ilerisi çocuklara.tüm hakları ellerinden alındı gariplerin.

:roflol: şimdi aklıma geldide biz küçükken tiyatro kurardık habire taklit şarkı türevi şeyler yapardık tabi seyirci bulmak zor oluyodu biraz çünkü herkez tiyatroda rol almak istiyordu.

herkesin yazdiklarini okudum, hatirlamadigim hatirladigim oyunlar geldi aklima,
20 yasindayim ama bende öyle bi dönemde yasadigim icin kendimi
cok sansli buluyorum.
Aksama kadar mahallede neler neler oynardik, oyun aralarinda alel acele ekmek arasi,
ne güzel oluyordu yemesi :)
birde biz kaldirim kenarina oturup, yoldan gecenleri begenirsek alkislar
begenmezsek bas parmagimizi asagiya indirirdik :)
ne güzel günlerdi, en cokta bacaklara baglanan ipte atlama, birler, ikiler..
bide topla oynanan oyunlar..

kesinlikle cok hakilsiniz.zaman cok degisti!:1no2: artik ne cocukluk bizim cocuklugumuz gibi eglenceli ne de oyunlar ):

ahh ahh...ne oyunlar oynardık yha ip atlardık akşama kadar,sek sek oynardık..
en çok da evcilik oynamayı özledim biliyomusunuz..okadar hoşuma giderdiki hayallerimden oyun yapmak...
fakat büyüdükçe anladım ki hiçbişey evcilikteki kadar kolay değilmiş..:1no2:

bu arada dediğin lastik oyunu canımm..

nerde eski oyunlar nerdeeeeeeeeeeeeeeeeee:bbo:

simdi yaz!
cocuklariniz , kucuk kardeslerinizi yegenlerinizi alip bu oyunlari ogretelim gamyoncuiremsu gamyoncuiremsu
onlar da paylasimi ogrensinler!a.s a.s

unutuldu artık bu oyunlar elektronik işin içine girince simdiki genlik bilgisayar başından ayrılamıyor.bilgisayar ortamında oyun oynuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…