Bu öğretmen bey beni kullaniyor mu acaba?

Iııı şöyle söyleyeyim, arkadaş bile olamadık. Hayatımın içine etti. 1 yıl kadar boğazımdan günlük geçen lokma cirosu iki kaşıktı. Gururumu her şeyimi ayaklar altına aldım, bir şey değişmedi.

Ama özünde iyi biriydi yani. :KK70: Beni neredeyse öldürüyordu ama kendisini bunun için bile affederdim.

Çoookkk uzun zaman önce oldu bunlar. Şimdi keçi bir beyle uğraşıyorum onun da yükseleni ve ay burcu akrep. Evleneceğiz inşallah bi köprü üstünde inatlaşmayı kesersek :KK70:

Edit: Koç burçları akrepleri hiç anlamıyor hanımlar. Bilginiz olsun diye diyorum.
Edit2: Hem de hiç anlamıyorlar. Sıfır yani. Zero. :KK70:
Hahahhahaha

Sizi olduruyor derken gercek anlamindami yoksa? Akrepler severse takintili olur.. ama diyom ya bu akrep baska.. ne kiskanir, ne hot der, ne tehdit hicbisey yok annam..

Hahahhahaha

Sizi olduruyor derken gercek anlamindami yoksa? Akrepler severse takintili olur.. ama diyom ya bu akrep baska.. ne kiskanir, ne hot der, ne tehdit hicbisey yok annam..
6 ay günde sadece yarım öğün yemek yediğinizi düşünün. Zaten bu da bir nevi -boğazına düşkün olanlar için- yaşamak değil :KK70:

İyi de akrepler zaten öyle höt demezler ki, tehdit de etmezler bunları kim çıkartıyor ya :KK70:

6 ay günde sadece yarım öğün yemek yediğinizi düşünün. Zaten bu da bir nevi -boğazına düşkün olanlar için- yaşamak değil :KK70:

İyi de akrepler zaten öyle höt demezler ki, tehdit de etmezler bunları kim çıkartıyor ya :KK70:
Piskopat derlerdi akrepler icin..

Peki sizin eski flortunuz nasil biriydi?.nelerden hoslanirdi, karakteri nasildi.

Akrep burcuyu tanımak lazim

akrep erkeginde sunu fark ettim : gizemlilik!

Akrep erkeginde sunu fark ettim: gizemlilik! Aff edersiniz ne halt yedigi belirsiz gibi geliyor cok gizli sakli seyler yapiyor gibi ama hareketlerine anlamda veremiyorum.. bi ara rapor verir gibi surdayim yeni geldim gibi durum bildirme mesajlari atiyordu.. ha bir de fotograf atma huyu cikti.. anlam veremiyorum gercekten:KK70: Canim arkadasim deyip geciyorum :KK70:

Piskopat derlerdi akrepler icin..

Peki sizin eski flortunuz nasil biriydi?.nelerden hoslanirdi, karakteri nasildi.

Akrep burcuyu tanımak lazim
Eski flörtüm bile değildi yaaa :KK70: Ben platoniktim :KK70: Hayatıma şuana kadar 3 akrep girdi 3ü de arkadaş sınırına takıldı. Biri takılmayacaktı ama son dakika sürprizi yaparak beni kendi cehennemimin dibine yolladı :KK70: Galiba başka biriyle bu kadar iyi anlaşamazdım ama ömrüm boyunca.

Akrep erkeginde sunu fark ettim: gizemlilik! Aff edersiniz ne halt yedigi belirsiz gibi geliyor cok gizli sakli seyler yapiyor gibi ama hareketlerine anlamda veremiyorum.. bi ara rapor verir gibi surdayim yeni geldim gibi durum bildirme mesajlari atiyordu.. ha bir de fotograf atma huyu cikti.. anlam veremiyorum gercekten:KK70: Canim arkadasim deyip geciyorum :KK70:
:KK70: adamlar dengesiz işte.

Evett coooooook gizemliler bende hic sevmem kendimde gizemliyim ama asirida olmazkiii... bence senden hoslaniyor..

Eski flörtüm bile değildi yaaa :KK70: Ben platoniktim :KK70: Hayatıma şuana kadar 3 akrep girdi 3ü de arkadaş sınırına takıldı. Biri takılmayacaktı ama son dakika sürprizi yaparak beni kendi cehennemimin dibine yolladı :KK70: Galiba başka biriyle bu kadar iyi anlaşamazdım ama ömrüm boyunca.

:KK70: adamlar dengesiz işte.
Yaa cnm kusuruma bakmayin ozaman siz akrep olarakk akrep burcu ruhunda olan erkegi anlarirmisiniz hahahaha

Yaa cnm kusuruma bakmayin ozaman siz akrep olarakk akrep burcu ruhunda olan erkegi anlarirmisiniz hahahaha
Öncelikle kültürlü insanlardır efendim. Sürekli kendilerini sevdikleri şeylerde geliştirirler. Hayvanseverlerdir. Mizah yönleri acayip gelişmiştir. Bazıları siz leb demeden leblebiyi anlar, zekilerdir. Üç gün yazar, dördüncü gün yazmaz. Sizi daha yakınında tutmak için türlü taklalar atabilir uzaklaştırmak içinse çabaya bile gerek duymaz. Sizin tavırlarınızı yanlış anlayıp üstüne başkalarının laflarına aldanacak kadar alıklardır. O da boşluklarına geldiğindendir. Bir anlık boşluk işte... Diye sizin hayatınızı mahvedebilirler. Gururlulardır. Geriye de bakmazlar. Ben akrep olduğumdan hissedebildiğim kadarıyla bu durumdan onlar da çok üzülüyorlar. Ama ya hep ya hiç, söz ağızdan çıktı bi kere durumu hakim. Çok iyi dost, kardeş olur bu adamlardan. Ama size güvenmedikleri müddetçe sevgililiğe adım dahi atmayın. Ayrıca muhabbetleri çok güzeldir. Yıllar sonra bile ben her gün bir şarkıyla, bir espriyle o yok ettiği varlığının hala "var" olduğunu hatırlatabilir. Zor insanlardır, uğraşmak zaman ister. Düz insan değillerdir pek ama çok lafı döndürürseniz de kafaları almaz "bilmece" olur.

Aşık olmadığınız sürece ben bir sıkıntı görmüyorum yani. Aşık etmeden aşık olmayın en azından. :KK70:

Bana kullaniyormus gibi gelmedi. Türkler her yerde var artik illa yardim edecek birini bulabilirdi. Sizddn hoslanmis veya ilgu duyuyor olabilir bana oyle geldi şahsen

Bana kullaniyormus gibi gelmedi. Türkler her yerde var artik illa yardim edecek birini bulabilirdi. Sizddn hoslanmis veya ilgu duyuyor olabilir bana oyle geldi şahsen
bu soruyu sordugumda iyiydi aramiz sonra bi daha bulustuk o günden sonra soguk davrandi.. bi kac gün sonra tekrar ilgi gösterdi. acikcasi dengrsiz sanirim ama olsun arkadas gozuyle bakiyorum artik :)

Sende yalnızsın, çocukla görüşüyorsun. Ödevine yardım da ediyor. O zaman siz de onu kullanıyorsunuz. O da sizin gibi düşünebilir.
Siz arkadaşça görüşmeye devam edin. Akrepler ilgilidir. Sevdiklerini önemserler. İlla duygusal bağ gerekmez.

X