Bu öğretmen bey beni kullaniyor mu acaba?

İşte onlar için önemli olan bu. İçin dışın bir olsun, dürüst-iyi kalpli ve sevecen davran, muhabbetin iyi olsun... Kısaca temiz kalpli biri ol ki onun seni kullandığını sandığına göre gerçekten saflık derecesinde iyisin -güzel anlamda diyorum bunu. Belki senden hoşlanıyordur bile. Muhabbetini sürdür, endişelenecek bir durum yok :) Bu dünyada tek uzak durman gereken erkekler bence İkizler erkekleri :KK70:
Neden ikizler ki? Oğlum da ikizler olacak nasipse.

Ohooo benden mi hoslanacak hahaha vardir ya onun baska hoslandigi.. ki hoslanma namina bisey de hissetmedim kendisinden. Hoslanma belirtileri nedir ki acaba :KK70: saka bi yana yorumlarinizi cok sevdim cok sagolun sanirim siz de akrepsiniz :)
Hoslandigi başka biri olsa bence geziye çıkar içinde olsa sizinle gelmezdi yada kızı erkeği çoook farklı bu burçların

Son düzenleme:
Neden ikizler ki? Oğlum da ikizler olacak nasipse.
Biraz değişken, değişik karakterli insanlar oluyorlar :) Evlat, aile, kuzen olarak vs neyse anlaşılır bir şekilde ama arkadaş olarak falan erkeği de kadını da şahsen bana uzak olsun hiç anlaşamam. Hayatta en büyük kazıkları hep ikizler burcu insanlarından yedim o yüzden önyargılıyım da birazcık :/

Bu adam cemaat okullarında falan öğretmen değil değil mi ? Öyle ise aman diyeyim beyninizi yıkamadan kaçın

Biraz değişken, değişik karakterli insanlar oluyorlar :) Evlat, aile, kuzen olarak vs neyse anlaşılır bir şekilde ama arkadaş olarak falan erkeği de kadını da şahsen bana uzak olsun hiç anlaşamam. Hayatta en büyük kazıkları hep ikizler burcu insanlarından yedim o yüzden önyargılıyım da birazcık :/
Bende hiç ikizler tanimadim şansıma. Aslan burçları ilgimi çekmiştir bi.

:KK70: O kadar belli ediyor muyum akrep olduğumu yahu

Öyle düşünmeyin, siz yengeç kadınısınız. Yengeç kadınları zerafetin, nezaketin ve duru güzellikle iyiliğin temsilidir. Benden mi hoşlanacak demeyin yani, bunu umut etmek için de umutsuzluğa düşmek için de çok erken ^^ Akışına bırakın :KK66:
iveeeet cok belli akrep oldugunuz :KK70: ay ay tskrler yengecleri övdügünüz icin :)))) bakalim.. hayirlisi olsun

Bende hiç ikizler tanimadim şansıma. Aslan burçları ilgimi çekmiştir bi.
İkizler - akrep iyi anlaşırlar genelde... Akrep ikizleri dengeler. Tabii yükselen, ay burcu vs de çok önemli... Ama siz anne oğul olacaksınız dünya bir yana siz bir yana durumu yani :) Umarım sağlıklıca gelir dünyaya minik paşa...
iveeeet cok belli akrep oldugunuz :KK70: ay ay tskrler yengecleri övdügünüz icin :)))) bakalim.. hayirlisi olsun
Rica ederim ne demek... :) Yengeç kadınları iyidir, örnek alınacak işlere imza atarlar genelde :KK66: Nereden belli akrep olduğum ya :KK70:

İkizler - akrep iyi anlaşırlar genelde... Akrep ikizleri dengeler. Tabii yükselen, ay burcu vs de çok önemli... Ama siz anne oğul olacaksınız dünya bir yana siz bir yana durumu yani :) Umarım sağlıklıca gelir dünyaya minik paşa...

Rica ederim ne demek... :) Yengeç kadınları iyidir, örnek alınacak işlere imza atarlar genelde :KK66: Nereden belli akrep olduğum ya :KK70:
tedekkürler tekrardan :)
akrepleri cok övdünüz de ordan esinlendim :KK70:

Hi ay çok korktum. Hiç çaktırmadan uyustururlar sonra Allah korusun. Bence bir sıkıntı yok . Kullanmamış sizi, yani bana öyle gelmedi. Sizi üzen bir durumu yoksa görüşmeye devam edin bence, uyusuyormussunuz zaten ne güzel
yok merak etmeyin hersey yolunda :))) sorusturan bir bieey olarak cabuk beyin yikanmasi olamaz

Akrep burçları kimseyi kullanmaz gerçekten hayatına almak istediklerine çok değer verir ve onlarla ilgilenir side yengeç burcuysaniz yada balık sizinle çok iyi nalasacahina inanıyor dr ve sizden hoslanmistir. Diye düşünüyorum cunki akrepmis burcu yanlış olmaz yani

Evet akrep burcunun en güzel ozelliigidir sevdiklerine zaman ayırıp onların her isine koşmak onları mutlu etmek. Keşke herkes bir karel e aşık olsada aşkın tadına baksa :KK200:

Akrep burçları kimseyi kullanmaz gerçekten hayatına almak istediklerine çok değer verir ve onlarla ilgilenir side yengeç burcuysaniz yada balık sizinle çok iyi nalasacahina inanıyor dr ve sizden hoslanmistir. Diye düşünüyorum cunki akrepmis burcu yanlış olmaz yani
cok tesekkür ederim net bi sekilde aydinlandim :) evt yengecim

X