Niye o çocuğu yapıyorsanız yapıyorsak önce kendimizi eğitmemiz lazım biz elimizden geleni yaparız çocuk yine de istemeyen davranışlar sergiliyorsa uzmandan yardım alırız. Koskoca olmuş eşşek kadar adamların davranışını mı düzeltecek bu öğretmenler ders mi anlatacakBizim size sormamiz lazim aslinda
Napalim da cocuklarimizi yola getirelim diye
Bence disipline gonderin
Ana babasini dinlemeyip ogretmenini dinleyen cocuklar var hic gormediniz mi? Kaldi ki zaten bahsi gecen cocuklar artik alacagini almis aileden,egitilecek yasi da coktan gecmisler. Bu saatten sonra evlerde disiplin kurulu acilamayacagina gore? Daha iyi bir fikriniz varsa sizden dinleyelim buyurunNiye o çocuğu yapıyorsanız yapıyorsak önce kendimizi eğitmemiz lazım biz elimizden geleni yaparız çocuk yine de istemeyen davranışlar sergiliyorsa uzmandan yardım alırız. Koskoca olmuş eşşek kadar adamların davranışını mı düzeltecek bu öğretmenler ders mi anlatacak
Ah öğretmenim.. Panda yavrusu benzetmesi öyle hoşuma gitti ki.. 25 yaşımdayım.. Her zaman düzgün bir ögrenci modeli olduğumu düşünüyordum ama mesela gömleğini eteğinin içine sok şöyle yapma böyle yapma gibi genel uyarılara pek anlam veremezdim önemli olan saygılı olmak temiz olmaktı benim için.. Neyse mezun oldum lisenin önünden geçiyorum ayyy o gömlek eteğin pantolonun dışında altta renkli ayakkabılar ne kadar itici geldi anlatamam aaa bizim hocalar haklıymış dedim sanırım ergenlik psikolojisi oluyor hayatı daha basit toz pembe görmeler yaşları büyüdükçe eminim çoğu düzelecektirKimisi o kadar asi ki, onların telefonunu bir türlü alamıyorum, beni öldürseniz bu telefonu vermem diyor, kafa tutuyor, inatlaşamıyorum, inatlaşırsam ben kaybediyorum, genede vermiyor, iki tanede patlatacak gücüm yok , panda yavrusu gibiler
Patlatmayi aklinizdan bile gecirmeniz uzucu anlatin dersinizi cikin belliki siz egitemezsiniz.
Oncelikle tanisma da yapmissin hatayi hocam, senin yumuşak, sakin biri oldugunu anlamislar, kullaniyorlar, kural koyup uymayanlari cezalandiracaksin , hic affetmeyeceksin kurallara uyma davranisi edininceye kadar. Tum sinifta kurallar anlasilip duzen saglandiginda adaletli olma sartiyla gormezden gelme olabilir tabi...Koca lise öğrencileri, ders esnasında benim önümde birbirlerine kötü sözlerle , lakaplarla hitap ediyorlar,birbirlerine şakasına küfrettikleri bile oluyor, hatta birbirlerinin üstlerine yürüyorlar, ben kızınca yerlerine oturuyorlar, ben bu öğrencilere ne yapayım, bi akıl verin kızlar, kaç defa konuştum, ahlaki, insani ve dini açıdan bu yaptıklarının yanlış olduğunu anlattım, idareye de durumu anlattım, sizde bir konuşun dedim ama daha fazlasını yapmak gerek, bana bi yol gösterin kızlar
Ben de ondan bahsediyorum ana babanın şimdiye kadar eğitemediğini Kocaman adamken öğretmen Nasıl eğitecek. Öğretmen de nihayetinde psikolog değil. Sınıfta bir kaç öğrenci öyle diye diğerlerinin suçu ne yazık değil mi onlara. Bir iki kişiyi kurtaracam diye yirmi kişiyi feda mı edeyim. Ana baba da idare de öğretmen de üzerine düşen neyse onu yapacak tek öğretmenle olmaz bu iş.Ana babasini dinlemeyip ogretmenini dinleyen cocuklar var hic gormediniz mi? Kaldi ki zaten bahsi gecen cocuklar artik alacagini almis aileden,egitilecek yasi da coktan gecmisler. Bu saatten sonra evlerde disiplin kurulu acilamayacagina gore? Daha iyi bir fikriniz varsa sizden dinleyelim buyurun
şiddete elbetteki karşıyım, keşke sihirli bir değneğim olsa da hepsine ahlaklı , edepli ,saygılı olmayı öğretebilsem ama yok işte, söz söylemek, saatlerce konuşmak da fayda vermiyor napayım?Patlatmayi aklinizdan bile gecirmeniz uzucu anlatin dersinizi cikin belliki siz egitemezsiniz.
Çocuklarınıza paşaymış gibi davranmayın, her dediğini yapmayın, her istediğini almayın, şımartmayın...Öğretmenlere karşı değil, öğretmenlerin yanında durun, hiç bir öğretmenin evladınıza garezi olmadığını bilin, onun için uğraştığımızı bilin,dolayısıyla zaman zaman çocuğunuzu uyardığımızda, ona kızdığımızda okula damlamayın, 147 e şikayette bulunmayın, ama normal zamanda sık sık gelip durumunu sorun, takipini yapın, arkadaşlarına dikkat edin,Bizim size sormamiz lazim aslinda
Napalim da cocuklarimizi yola getirelim diye
Bence disipline gonderin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?