Kimisi o kadar asi ki, onların telefonunu bir türlü alamıyorum, beni öldürseniz bu telefonu vermem diyor, kafa tutuyor, inatlaşamıyorum, inatlaşırsam ben kaybediyorum, genede vermiyor, iki tanede patlatacak gücüm yok , panda yavrusu gibilerTelefonları ders boyunca sizin masanızın üstünde dursun. Ben çok etkilediğini düşünüyorum. Belki akıllanırlar
aileleri de kendilerine beziyor aslında, onlarada laf anlatmak zor oluyorAilesi ile görüşmek çözüm olabilir mi acaba ?
yaa her gün anlatıyorum, oturup ağlayacam artık, bezdirdiler beniNe yazık ki bu yaştakilere laf kâr etmiyor..
Ailelerle de konuşmak pek bir işe yaramaz bence çünkü ailelerin tutumları zaten o çocukları o hale getiren..
O yaşta böyle davranan çocuklar marifet zannettikleri için yanlış olduğunu kabullenmelerini sağlamak çok zor..
Sakince anlatmaya devam etmekten başka çare yok sanki..
tamam deneyecem bunu, yalnız çoğunun ikinci yılı, sınıfta kalmışlar genede akıllanmamışlarSözlü notuna eksi ver her 5 eksi sizin yazılıdan 5 puarnanazı kırmam demek diyip notla tehtit et
atılmak istemiyolarsa uslu dururlear liseden mezun olmayanlara ehliyet bile verilmiyo artık. arabada onların en sevdikleri şey.tamam deneyecem bunu, yalnız çoğunun ikinci yılı, sınıfta kalmışlar genede akıllanmamışlar
Kimisi o kadar asi ki, onların telefonunu bir türlü alamıyorum, beni öldürseniz bu telefonu vermem diyor, kafa tutuyor, inatlaşamıyorum, inatlaşırsam ben kaybediyorum, genede vermiyor, iki tanede patlatacak gücüm yok , panda yavrusu gibiler
Patlatmayi aklinizdan bile gecirmeniz uzucu anlatin dersinizi cikin belliki siz egitemezsiniz.Kimisi o kadar asi ki, onların telefonunu bir türlü alamıyorum, beni öldürseniz bu telefonu vermem diyor, kafa tutuyor, inatlaşamıyorum, inatlaşırsam ben kaybediyorum, genede vermiyor, iki tanede patlatacak gücüm yok , panda yavrusu gibiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?