- 14 Nisan 2018
- 5.023
- 2.919
-
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
Düzgün tiplerdi aslinda tam dibimize oturmaları evet biraz tuhaf oldu ama dediğim gibi dikkatimi çektiği icin rahatsızlık duymadımPazar günü de başka bir kafede başka bir kızın konuştuklarını dinlemiştir.
Hayır üç tane abazanın dibinize oturup hiç sohbet etmeden sizi kesip sohbetinizi dinlemesi nasıl rahatsız etmiyor da etkileniyorsunuz bundan hiç anlamıyorum. Ben olsam kafeyi birbirine katmıştım
O da beni düşünüyor müdür acepBoş ver boş ver arkadaş başka bulursun
Çok bakti ama farkedilmeyecek gibi degildiBakışmış olmanız , aşk yasayacağınız anlamına gelmıyor
2 saat sonra bulmustu.Peki gördükten ne kadar sure sonra seni buldu
O zaman ben bu cocugun üstüne 1 bardak su içeyim Cunku gördüğümüzde cumartesi aksamiydu2 saat sonra bulmustu.
Haklisin sonuna kadarÇocuğun neyi aklınızdan çıkmıyor tam olarak? Valla anlamıyorum böyle konuları. Çok yakışıklıdır filan, Allah da neler yaratıyor der geçersiniz en fazla. Tanımadığınız etmediğiniz adamın peşine düşmek nasıl bir kafanın ürünü diye düşününce, müthiş arayışta bir kafanın ürünü gibi geliyor bana, bilmem yanılıyor muyum? Kafanızda romantik hayaller ve içinizde de büyük bir sabırsızlık var sanırım. Gözünüze hoş gelen birini hemen kafanızdaki hikayeye oturtmaya çalışıyorsunuz. Kafede sizi kesti diye birinin peşine düşmek mantıklı geliyorsa, azıcık cesaretiniz olsun madem, bir dahaki sefere biri size bakıyorken kalkıp bir merhaba deyin. Böyle sonradan detektifliğe soyunmaktan daha mantıklı olur.
Ya sizinkisinin sizi bulması biraz imkânsız şartları biraz da siz yaraticaktiniz.Bizim bakistigimiz cafe kalabalıktı masalar yakındı ama sesler çok net duyulcak seviyede degildi fakat ben ona ragmen azcik sesli off swarma da giremiyorum diye sinirlenir gibi yapip beni bulması icin işaret yollamistim.O zaman ben bu cocugun üstüne 1 bardak su içeyim Cunku gördüğümüzde cumartesi aksamiydu
Bak işte sen cocuga yol yapmissin resmen.Ya sizinkisinin sizi bulması biraz imkânsız şartları biraz da siz yaraticaktiniz.Bizim bakistigimiz cafe kalabalıktı masalar yakındı ama sesler çok net duyulcak seviyede degildi fakat ben ona ragmen azcik sesli off swarma da giremiyorum diye sinirlenir gibi yapip beni bulması icin işaret yollamistim.
Bende biraz fazla cesurmuşum
Neyden bahsediyorsunuz hanımefendi bilmiyorum amadejavu oldum şu an , bu konu daha önceden açıldı mı veya bu konuya benzer bir konu vardı herhalde. Kızın biri kafe de bir çocukla kesişmişti , yanında da annesi veya ablası olması lazımdı. O da çocuğu bulamamıştı.
Tam sizlik olduğunu nereden bilebilir ki? Boş muhabbet bunlar. Bir tiple mi karar veriliyor kimin kime göre olduğuna?Haklisin sonuna kadar
Yani tam ifade edemedim aslinda
Üstelik cocugun bana baktığını farkettiğimde ben ona bakmadım bile hic ne olabilir ki diye düşünüp
Ama iste arkadasim bile farkedip cok beğendim cocugu tam senlik oyle konuşmasan tanismak isteyecekti falan diyince bi pişmanlık keşkeler falan oldu
Peçeteye telefon yazıp vermiştim diyerek arttırıyorumYa sizinkisinin sizi bulması biraz imkânsız şartları biraz da siz yaraticaktiniz.Bizim bakistigimiz cafe kalabalıktı masalar yakındı ama sesler çok net duyulcak seviyede degildi fakat ben ona ragmen azcik sesli off swarma da giremiyorum diye sinirlenir gibi yapip beni bulması icin işaret yollamistim.
Bende biraz fazla cesurmuşum
Aheste aheste gittiginden gitmekle kalmak arasında olduğunu Aslinda gitmek istemedigini çıkarttınız yaniTatlım şöyle oldu 3 kişiydiler
Diğer 2 si kalktı hızlı hızlı yürüyüp geçtiler yanımızdan öbürü aheste aheste gitti
Corona varken neden cafeye gidersiniz ki?
16 marttan sonra gidemeyecekler artık.Konudaki en mühim kısım bu bence.