- 1 Haziran 2019
- 2.148
- 7.466
- 32
-
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
Ay keske benimde oyle cok sayıda partnerli ask hayatim olsa bu sene bi 7 yılllık arkadasimla isler degistu birde 3 yildir olduramadigim eski sevgilimle denedik . Bende konu sahibi gibi istiyorum benimkiler pek eglenceli degilDiğer üyeler eski konulardan bahsedince bir bakayım dedim. Evet hiç işim yok.
2 senede 1’i evli olmak üzere 13 farklı erkek saydım. Sizce normal mi bu?
Ay keske benimde oyle cok sayıda partnerli ask hayatim olsa bu sene bi 7 yılllık arkadasimla isler degistu birde 3 yildir olduramadigim eski sevgilimle denedik . Bende konu sahibi gibi istiyorum benimkiler pek eglenceli degil
Instgramda canli yayin acti bana güldü filan da varKeşke partnerli olsa kadın böyle yaşamaktan keyif alıyor diyeceğim. Partner de değil ki, ondan hoşlandım, bunla tanıştım, diğeri beni kesti, iki haftalık ilişkiden sonra adam kaçıp gitti vs.
Birini bulup evlenmeye o kadar odaklanmış ki önüne çıkan her karşı cinsle deniyor şansını.Instgramda canli yayin acti bana güldü filan da var
Eski konularıma nasıl ulaştınızDiğer üyeler eski konulardan bahsedince bir bakayım dedim. Evet hiç işim yok.
2 senede 1’i evli olmak üzere 13 farklı erkek saydım. Sizce normal mi bu?
Hayır canım yanlış anladınduysunlar diye gelinizden gelenide yapmışsınız maşallahhhh
Forumda hiç bir şeyi saklayamayacağını öğrenemedin mi daha?Eski konularıma nasıl ulaştınız
Profilim sınırlı
Kız korkulur sizden vallaForumda hiç bir şeyi saklayamayacağını öğrenemedin mi daha?
kullanıcı adınla arayınca geliyor bütün konuların.
Kız korkulur sizden valla
Ben de size kırıldım şu an. ondan önce de yine umutsuzun hoşlandığı bir adam vardı ama arkadaşı çomak sokup olacak işi de bozmuştu. Nasıl unutursunuz, lütfen dikkatli takip edelim.Oo yine bir umutsuz vakası. Ama ben size kırgınım, diğer olayların devamını yazmıyorsunuz hiç, merak ediyoruz.
1. Arkadaşınızın kuzenine fake hesapla niye sözlüsündan ayrıldığını sorup sonra gerçek hesabınızla eklemiştiniz. Bu olay noldu?
2. Instagramdaki fotoğraflarını beğenip eklediğiniz, canlı yayında size gülen adama noldu?
Halk bunların yanıtını istiyor.
O görece eski konu diye bari son olayları öğrenelim dedim.Ben de size kırıldım şu an. ondan önce de yine umutsuzun hoşlandığı bir adam vardı ama arkadaşı çomak sokup olacak işi de bozmuştu. Nasıl unutursunuz, lütfen dikkatli takip edelim.
Tüm çabalarına rağmen olayların devamı gelmiyor muhtemelenOo yine bir umutsuz vakası. Ama ben size kırgınım, diğer olayların devamını yazmıyorsunuz hiç, merak ediyoruz.
1. Arkadaşınızın kuzenine fake hesapla niye sözlüsündan ayrıldığını sorup sonra gerçek hesabınızla eklemiştiniz. Bu olay noldu?
2. Instagramdaki fotoğraflarını beğenip eklediğiniz, canlı yayında size gülen adama noldu?
Halk bunların yanıtını istiyor.