Bu neydi gız😳😜

Valla benimkide o misal
Ne yalan söyleyeyim dışarı çıkınca hep etrafa bakıyorum rastlar miyim diye

Kuzucum valla düşündüğün gibi değil

Biraz şıpsevdiyim galiba o yüzden birine kolayca kapılabiliyorum

Sırtı çocuğa dönen arkadaşınız, çocuğun baktığını nasıl görüyor?
İlk geldiği andan beri bana baktı başta farketmedim ne demek?
Ayrıca masada konuştuklarınıza bozuluyor, onu dinliyorsunuz, kendiniz bakmışsınız sürekli ve gerçekten farkında değilsiniz.

#evde kal#

Bence adamlar bu kızlar bizi taciz ediyor diye düşünerek kalkıp gitmişler. Bunun etkilendiği bey de ne ayaksın sen bacım diye baka baka gitmiş

Sırtı çocuğa dönük olan arkadaşım bi ara masadan kalktı lavaboya gitti bende o sırada telefona bakıyordum
Lavabodan gelirken cocugun bana baktıgını farketmiş sürekli sana baktı dedi
İlk geldiği andan beri baktı bakıp geçmiştir yada gözü dalmıştır diyerek düşünmüştüm ama arkadaşım öyle dedikten sonra emin oldum
Valla ben bakmadım en fazla bi iki kere bakmışımdır o da farkettirmeden

Kizlar tamam konu sahibine bakmiş çoçuk hoşlanmış dinlemiş falan Buna kısaca 'Kendi kendine gelin güvey olma' diyoruz.
O kadar çok sevgili istiyorsunuz ki(diğer konulara istinaden)size öyle geliyor

Hanımlaaar hanımlar neden bu kadar yükleniyorsunuz çocuğa, belli ki genç kız, görmüş heyecanlanmış, bahsetmek istiyor işte. Ne gerek var ters ters cevaplara, aşağılamalara, azıcık sakin yahu, ckckck...
Ulaşabilmen pek olası görünmüyor bence, zaten ulaşma da şu ortamda, en fazla bir haftaya unutursun merak etme.

Bu olayin üstünden kac gun gecti hala mi bu cocuk yahu O su an yeni asklara yelken acti bile karantinadan dolayi sosyal medyadan yuruyordur birilerine ya da yurumuyordur bilemeyecegim ama sizin kadar kafaya takmadigi kesin siz hala şöyle böyle baktiydi diyorsunuz.

Valla bacım ben unuttum ama bdv sakinleri unutmadı o köprünün altından ne sular aktı

Yaaa bu naif mesajınız için teşekkürler :)
Beni bir tek siz anladınz
Zaten 2 hafta geçti üstünden unuttum artık nasip değilmiş demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…