- 14 Nisan 2018
- 5.023
- 2.919
-
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
Senin gibi derken?Üniversitede sen gibi olan arkadaşlarımı şutluyordum hayatımdan.Ne boş insanlarsınız ya.İşin kötüsü değişmiyorsunuz da sonradan.
Valla benimkide o misalYorumları okurken aklıma bir anım geldi gülmeye başladım.Küçükken rüyamda çok tatlı bir çocuk görmüştüm bakışmıştık sonra o çocuğu sokakta dışarda görür müyüm diye gerçek hayatta da bakıyordum acaba görür müyüm arkadaşım olur mu diye çocuk aklı işte.Bu olay da bana o rüyamı çağrıştırdı nedensebiz bu muhabbetleri lisedeyken yapıyorduk.Şu beni kesti şu sana baktı uzaktan kesişmeli platonik sevmeler falan.Sende akışına bırak bacım.Azcık seçici olmak lazım bu devirde.Hem erkekler kovalayan değil kaçan kadınları sever.Bırak hayatının aşkı olacak adam senin ayağına gelsin.Güldürdün kız şu sıkıntılı günlerde gece gece Allah iyiliğini versin
Kuzucum valla düşündüğün gibi değilYaninizda olmak, karsinizda olmak diye bir durum yok. Ben daha once de soyledim bunlari size. O kadar cok bir iliskiniz olsun istiyorsunuz ki az bucuk hosunuza giden adamlara fazla fazla tutunuyorsunuz hemen.
Actiginiz basliklardaki kim ne derse desin yazdiginiz "peki ama hoslaniyor mu" temali cevaplarinizdan bile bu takma hali anlasiliyor.
Hem adamlara yuruyen hem saf bir kadinsiniz. Simdiye kadar cok umursamayan adamlara denk geldiniz ama art niyetli biri bu zaafinizi cok guzel kullanir.
Biraz şıpsevdiyim galiba o yüzden birine kolayca kapılabiliyorum"Mutlu son" olayına bakışınız yanlış. O yüzden hala bir umut bekliyorsunuz.
Mesela anlattığım olay benim için mutlu sonlu değil ve mutsuz sonlu da değil. Hiçbir şey değil, hiçbir şey ifade etmiyor bana. O zaman da etmemişti.
Tanımadığım etmediğim adamla ne gibi bir mutlu son hayal edeceğim ki olmadı diye "mutlu son olmadı" diyeyim?
Bakış açınız yanlış ve bu yüzden birilerine kafayı takıp duruyorsunuz. Tanımadığınız etmediğiniz her adamı beyaz atlı prens yerine koyup umutla beklemeyin.
Akışına bırakın biraz.
Sırtı çocuğa dönen arkadaşınız, çocuğun baktığını nasıl görüyor?
İlk geldiği andan beri bana baktı başta farketmedim ne demek?
Ayrıca masada konuştuklarınıza bozuluyor, onu dinliyorsunuz, kendiniz bakmışsınız sürekli ve gerçekten farkında değilsiniz.
#evde kal#
Sırtı çocuğa dönük olan arkadaşım bi ara masadan kalktı lavaboya gitti bende o sırada telefona bakıyordumSırtı çocuğa dönen arkadaşınız, çocuğun baktığını nasıl görüyor?
İlk geldiği andan beri bana baktı başta farketmedim ne demek?
Ayrıca masada konuştuklarınıza bozuluyor, onu dinliyorsunuz, kendiniz bakmışsınız sürekli ve gerçekten farkında değilsiniz.
#evde kal#
Yahu olayı çok yanlış anlamışsın tatlım senBence adamlar bu kızlar bizi taciz ediyor diye düşünerek kalkıp gitmişler. Bunun etkilendiği bey de ne ayaksın sen bacım diye baka baka gitmiş
Yanlış anlayan biz olsak şu an yeni bir ilişkiye yelken açmış olurdun. Demek ki neymiş? Yanlış anlayan senmişsinYahu olayı çok yanlış anlamışsın tatlım sen
Bir önceki yorumda anlattım bak nasıl oldugunu
CanımsınBence adamlar bu kızlar bizi taciz ediyor diye düşünerek kalkıp gitmişler. Bunun etkilendiği bey de ne ayaksın sen bacım diye baka baka gitmiş
Yaw he he.Yanlış anlayan biz olsak şu an yeni bir ilişkiye yelken açmış olurdun. Demek ki neymiş? Yanlış anlayan senmişsin
Tamam canım sen öyle kabul et olayı emi balımKizlar tamam konu sahibine bakmiş çoçuk hoşlanmış dinlemiş falanBuna kısaca 'Kendi kendine gelin güvey olma' diyoruz.
O kadar çok sevgili istiyorsunuz ki(diğer konulara istinaden)size öyle geliyor
Valla bacım ben unuttum ama bdv sakinleri unutmadı o köprünün altından ne sular aktıBu olayin üstünden kac gun gecti hala mi bu cocuk yahuO su an yeni asklara yelken acti bile karantinadan dolayi sosyal medyadan yuruyordur birilerine ya da yurumuyordur bilemeyecegim ama sizin kadar kafaya takmadigi kesin siz hala şöyle böyle baktiydi diyorsunuz.
İtiraf sayfalarına bakıp nası bulcam bin tane sayfa var öyleAy bırak nerede kimden etkilendigin önemli değil hayır gelir veya gelmez denemis olursun itiraf sayfalarina bakı.
Yaaa bu naif mesajınız için teşekkürler :)Hanımlaaar hanımlar neden bu kadar yükleniyorsunuz çocuğa, belli ki genç kız, görmüş heyecanlanmış, bahsetmek istiyor işte. Ne gerek var ters ters cevaplara, aşağılamalara, azıcık sakin yahu, ckckck...
Ulaşabilmen pek olası görünmüyor bence, zaten ulaşma da şu ortamda, en fazla bir haftaya unutursun merak etme.