- 14 Nisan 2018
- 5.023
- 2.919
-
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
Kadınlar hep bu yüzden kaybediyorMerhaba kızlar
Hafta sonu yaşadığım bi olaydan bahsetmek istiyorum.
Cumartesi günü bir arkadaşımla bi cafeye gittik.
Oturduk sohbet etmeye başladık ondan sonra karşı masaya da 3 kişi geldi oturdu 3 ü de erkek
İçlerinden biri gelir gelmez bana bakmaya başladı sürekli ama ben ilk başta anlamamıştım baktığını
Tip olarak hoş biriydi
Tam da birbirimizi net bir şekilde görüyoruz karşı karşıyayız
Arkadaşım da çocuğa sırtı dönük oturuyordu normalde sonra bir ara lavaboya gitti geldi, o da aynısını dedi çocuk sabahtan beri sana bakıyo diye
Bende dedim benim de dikkatimi cekti ama yuh yani sende mi anladın baktıgını dedim.
Neyse konu eski sevgiliden açıldı arkadaşım neden ayrıldıgımı sordu bende anlattım
Dönse naparsın dedi bende o değişmez şöyleydi böyleydi dedim açık kapı bırakarak anlattım sanırım
Çocuk biraz bozuldu tabi
Meğersem arkadaşım çocugu beğenmiş bana o yüzden sormuş eski sevgili konusunu, çocuk şuan sevgilim olmadıgını anlasın diye
Onlarda hiç sohbet etmediler sadece bizi dinlediler
Sadece bir ara yanındaki bana bakan çocuga seni de bi evlendirseydik dedi gülüştüler
Bir süre sonra da kalkıp gittiler ama çocuk resmen gitmekle kalmak arasında gidip geldi yani bariz belliydi.
Cumartesiden beri çocuk aklımdan çıkmıyo, nasıl ulaşabilirim sizce?
İsteseydi o sana bi sekilde ulasirdi eminim buna.Merhaba kızlar
Hafta sonu yaşadığım bi olaydan bahsetmek istiyorum.
Cumartesi günü bir arkadaşımla bi cafeye gittik.
Oturduk sohbet etmeye başladık ondan sonra karşı masaya da 3 kişi geldi oturdu 3 ü de erkek
İçlerinden biri gelir gelmez bana bakmaya başladı sürekli ama ben ilk başta anlamamıştım baktığını
Tip olarak hoş biriydi
Tam da birbirimizi net bir şekilde görüyoruz karşı karşıyayız
Arkadaşım da çocuğa sırtı dönük oturuyordu normalde sonra bir ara lavaboya gitti geldi, o da aynısını dedi çocuk sabahtan beri sana bakıyo diye
Bende dedim benim de dikkatimi cekti ama yuh yani sende mi anladın baktıgını dedim.
Neyse konu eski sevgiliden açıldı arkadaşım neden ayrıldıgımı sordu bende anlattım
Dönse naparsın dedi bende o değişmez şöyleydi böyleydi dedim açık kapı bırakarak anlattım sanırım
Çocuk biraz bozuldu tabi
Meğersem arkadaşım çocugu beğenmiş bana o yüzden sormuş eski sevgili konusunu, çocuk şuan sevgilim olmadıgını anlasın diye
Onlarda hiç sohbet etmediler sadece bizi dinlediler
Sadece bir ara yanındaki bana bakan çocuga seni de bi evlendirseydik dedi gülüştüler
Bir süre sonra da kalkıp gittiler ama çocuk resmen gitmekle kalmak arasında gidip geldi yani bariz belliydi.
Cumartesiden beri çocuk aklımdan çıkmıyo, nasıl ulaşabilirim sizce?
Nasıl yani anlamadımKadınlar hep bu yüzden kaybediyor
Cafede gördüğün cocuk cmrtsiden beri aklından cıkmıyorsa seni cok üzerler bacım
Muhtemelen cocık suan baska kızları kesiyor,bisey yapma
Ne alakası varNasıl bir yokluksa artık
Nasıl yani anlamadım
Cafede kız kesen erkekten hayır gelmez mı diyorsun
Yani evet isteseydi ulaşırdı ama eski sevgilimden çok bahsettik acaba ondan mı geri durdu unutamadım zannedipİsteseydi o sana bi sekilde ulasirdi eminim buna.
Amac sadece heyecan ve kesismekmis bence.
Bi erkek hoslaninca neler yapabiliyo hepimiz biliyoruz o yuzden unut gitsin derim
Ne bileyim bana tuaf geldiNe alakası var
İnsan beğendiği kişiyle her yerde karşılaşabiliyor yani
Herkese gelince normal bana gelince mi yokluk oluyor
Yani evet isteseydi ulaşırdı ama eski sevgilimden çok bahsettik acaba ondan mı geri durdu unutamadım zannedip
Çünkü o ve arkadaşları ne konuştuysak duydular hepsini ses direkt gidiyor
Gerçeklere dönmen dileğiyle ama çok zor tabi o hayal dünyasından çıkmakYani evet isteseydi ulaşırdı ama eski sevgilimden çok bahsettik acaba ondan mı geri durdu unutamadım zannedip
Yok yok bu konuda anormal olan siz değilsinizNe bileyim bana tuaf geldi
Belkide anormal olan benim
O da olabilir..Yani evet isteseydi ulaşırdı ama eski sevgilimden çok bahsettik acaba ondan mı geri durdu unutamadım zannedip
Hayır gelmez degilde biz kadınlar duygusalız.Nasıl yani anlamadım
Cafede kız kesen erkekten hayır gelmez mı diyorsun
Aslında benim rahatlıkla eski sevglimden bahsetmem de o yüzdendiNe bileyim bana tuaf geldi
Belkide anormal olan benim
Ben miyim yaniYok yok bu konuda anormal olan siz değilsiniz
Ahahahahahahah elektrik trafosu var bende herkese yeterNasıl elektrik yüklüsünüz böyle anlamıyorum. Fotoda gördüğünden etkilen cafede gördüğünden etkilen.
Cafenin sosyal medya hesabına bak belki etiketlerde çıkar bulursun