Bu neydi gız😳😜

umutsuzvaka01

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2018
5.023
2.919
Merhaba kızlar
Hafta sonu yaşadığım bi olaydan bahsetmek istiyorum.
Cumartesi günü bir arkadaşımla bi cafeye gittik.
Oturduk sohbet etmeye başladık ondan sonra karşı masaya da 3 kişi geldi oturdu 3 ü de erkek
İçlerinden biri gelir gelmez bana bakmaya başladı sürekli ama ben ilk başta anlamamıştım baktığını
Tip olarak hoş biriydi
Tam da birbirimizi net bir şekilde görüyoruz karşı karşıyayız
Arkadaşım da çocuğa sırtı dönük oturuyordu normalde sonra bir ara lavaboya gitti geldi, o da aynısını dedi çocuk sabahtan beri sana bakıyo diye
Bende dedim benim de dikkatimi cekti ama yuh yani sende mi anladın baktıgını dedim.
Neyse konu eski sevgiliden açıldı arkadaşım neden ayrıldıgımı sordu bende anlattım
Dönse naparsın dedi bende o değişmez şöyleydi böyleydi dedim açık kapı bırakarak anlattım sanırım
Çocuk biraz bozuldu tabi
Meğersem arkadaşım çocugu beğenmiş bana o yüzden sormuş eski sevgili konusunu, çocuk şuan sevgilim olmadıgını anlasın diye
Onlarda hiç sohbet etmediler sadece bizi dinlediler
Sadece bir ara yanındaki bana bakan çocuga seni de bi evlendirseydik dedi gülüştüler
Bir süre sonra da kalkıp gittiler ama çocuk resmen gitmekle kalmak arasında gidip geldi yani bariz belliydi.
Cumartesiden beri çocuk aklımdan çıkmıyo, nasıl ulaşabilirim sizce?

Kadınlar hep bu yüzden kaybediyor
Cafede gördüğün cocuk cmrtsiden beri aklından cıkmıyorsa seni cok üzerler bacım
Muhtemelen cocık suan baska kızları kesiyor,bisey yapma

İsteseydi o sana bi sekilde ulasirdi eminim buna.
Amac sadece heyecan ve kesismekmis bence.
Bi erkek hoslaninca neler yapabiliyo hepimiz biliyoruz o yuzden unut gitsin derim

İsteseydi o sana bi sekilde ulasirdi eminim buna.
Amac sadece heyecan ve kesismekmis bence.
Bi erkek hoslaninca neler yapabiliyo hepimiz biliyoruz o yuzden unut gitsin derim
Yani evet isteseydi ulaşırdı ama eski sevgilimden çok bahsettik acaba ondan mı geri durdu unutamadım zannedip
Çünkü o ve arkadaşları ne konuştuysak duydular hepsini ses direkt gidiyor

Yani evet isteseydi ulaşırdı ama eski sevgilimden çok bahsettik acaba ondan mı geri durdu unutamadım zannedip
Çünkü o ve arkadaşları ne konuştuysak duydular hepsini ses direkt gidiyor
O da olabilir..
Ama cok da sey yapmamak lazim nasibinse her türlü yolunuz kesisir arada bi ugra o cafeye belki denk gelirsiniz. Gelmezseniz de düşünmemeye calis hoslanmissin evet ama..

Pazar günü de başka bir kafede başka bir kızın konuştuklarını dinlemiştir.

Hayır üç tane abazanın dibinize oturup hiç sohbet etmeden sizi kesip sohbetinizi dinlemesi nasıl rahatsız etmiyor da etkileniyorsunuz bundan hiç anlamıyorum. Ben olsam kafeyi birbirine katmıştım

Nasıl elektrik yüklüsünüz böyle anlamıyorum. Fotoda gördüğünden etkilen cafede gördüğünden etkilen.
Cafenin sosyal medya hesabına bak belki etiketlerde çıkar bulursun
Ahahahahahahah elektrik trafosu var bende herkese yeter
Ayrıca fotosunu begendiğim kim o nerden çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…