Bu neydi gız😳😜

:KK45: :KK45: :KK45:
nebileyim kız arkadaşının biri kuzeniyle foto paylaşmış çok beğenmişsin sonra çocuk başkasıyla nişanlanmış.
Sonra sosyal medayada birini çok begenmişsin falan filan.. Konuların hep böyle.
Buarada geçmişi stalklayanlara sinir oluyodum ama artık kendim yapıyorum kınadıgım başıma geldi ahaha
Maşallah bütün olaylarımı biliyorsun :KK70:

Açıkca yazayım peki yaşadıkların gerçek değil senin beyninin kurgusu öyle birşey yok yani zaten biraz zaman geçince anlayacaksın ve başka bir bana baktı vakasıyla buraya konu açacaksın ta ki erkeklerin beğendikleri kızlara nasıl ulaştıklarını sana yaşatan gerçek biriyle tanışana kadar inşallah biran önce bulursun o kişiyi
Yani cafede bakan erkekten hayır gelmez mi diyorsun

Sinyal dalgalarina yakalanan her kim olursa aklindan cikaramiyosun umutsuz.Cafede yarim saat gordugun adam nasil aklindan cikmaz ya da nasil o da beni dusunuyodur diyrbiliyosun? Cok genclik dizisi,filmi izliyosun diye dusunuyorum.Ne diyim🤷‍♀️ Cidden hayatinda bir erkegin yoklugunu dibine kadar cekiyosun ve radarina takilan herkesi aklina dusurebiliyosun.

Ne dediğinizi anlamıyorum konuları mı karıştırdınız
Geçen haftalarda aynı başlıkla ve emojilerle bir konu açıldı onu diyor.
Bu kadar tesadüf fazla yani. O konuyu okuyup da aklınızda kaldığından bilinçsiz bir şekilde mi yazdınız yoksa sempatik olmak amaçlı konu başlığını direkt aldınız mı?
Bu sorulmuş

X