Bu neydi gız😳😜

Oo yine bir umutsuz vakası. Ama ben size kırgınım, diğer olayların devamını yazmıyorsunuz hiç, merak ediyoruz.

1. Arkadaşınızın kuzenine fake hesapla niye sözlüsündan ayrıldığını sorup sonra gerçek hesabınızla eklemiştiniz. Bu olay noldu?
2. Instagramdaki fotoğraflarını beğenip eklediğiniz, canlı yayında size gülen adama noldu?

Halk bunların yanıtını istiyor.
bi sabahseven vardı onun tarzına benzetiyorum bu üyeyi

Oo yine bir umutsuz vakası. Ama ben size kırgınım, diğer olayların devamını yazmıyorsunuz hiç, merak ediyoruz.

1. Arkadaşınızın kuzenine fake hesapla niye sözlüsündan ayrıldığını sorup sonra gerçek hesabınızla eklemiştiniz. Bu olay noldu?
2. Instagramdaki fotoğraflarını beğenip eklediğiniz, canlı yayında size gülen adama noldu?

Halk bunların yanıtını istiyor.
CEVAP 1: Gerçek hesabımdan ekleyip sonra hemen silmiştim sonra cesaret edip tekrar ekeldim bu sefer kabul etmedi :KK43:
Fake hesapta halen ekli çocuk paranoyak oldu kim oldugumu soruyo söylemiyom sonra engelliyo 1 gün sonra açıyo sürekli yazıyor :KK70:

CEVAP 2. Valla o adamı burdaki kendini bilmez hadsiz birine sorsanız daha iyi. Deşifre etti burdaki konuyu. Adam gitti, olay bitti

CEVAP 1: Gerçek hesabımdan ekleyip sonra hemen silmiştim sonra cesaret edip tekrar ekeldim bu sefer kabul etmedi :KK43:
Fake hesapta halen ekli çocuk paranoyak oldu kim oldugumu soruyo söylemiyom sonra engelliyo 1 gün sonra açıyo sürekli yazıyor :KK70:

CEVAP 2. Valla o adamı burdaki kendini bilmez hadsiz birine sorsanız daha iyi. Deşifre etti burdaki konuyu. Adam gitti, olay bitti
Deşifre olmasıyla adamın gitmesi arasında ne alaka var? Adam öğrendi mi deşifre olduğunu?

Ay keske benimde oyle cok sayıda partnerli ask hayatim olsa bu sene bi 7 yılllık arkadasimla isler degistu birde 3 yildir olduramadigim eski sevgilimle denedik . Bende konu sahibi gibi istiyorum benimkiler pek eglenceli degil :KK53:
Kız gören de her gün farklı biriyle konuşuyorum sanır

Keşke partnerli olsa kadın böyle yaşamaktan keyif alıyor diyeceğim. Partner de değil ki, ondan hoşlandım, bunla tanıştım, diğeri beni kesti, iki haftalık ilişkiden sonra adam kaçıp gitti vs.
Hatrı sayılır bi hayran kitlem varmış maşallah bu forumda :KK70:
Yalnız olaylar tam da öyle gelişmiyor ama neyse

Hatrı sayılır bi hayran kitlem varmış maşallah bu forumda :KK70:
Yalnız olaylar tam da öyle gelişmiyor ama neyse

Konularınız orda duruyor, takip etmeye, hayran olmaya gerek yok açıp okuyoruz. Bu arada takip edilen, tanınan üyeler genelde sorunlu üyelerdir bdv’de çok sevinmeyin bence.

X