- 17 Temmuz 2018
- 4.051
- 18.769
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
Demek gitmekle kalmak arasında gidip geldi, gözümde canlandırdım da bu sahneyi çok duygusal
Ben canlandiramadim bile nasil oluyor ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Demek gitmekle kalmak arasında gidip geldi, gözümde canlandırdım da bu sahneyi çok duygusal
Tatlım şöyle oldu 3 kişiydilerDemek gitmekle kalmak arasında gidip geldi, gözümde canlandırdım da bu sahneyi çok duygusal
bi sabahseven vardı onun tarzına benzetiyorum bu üyeyiOo yine bir umutsuz vakası. Ama ben size kırgınım, diğer olayların devamını yazmıyorsunuz hiç, merak ediyoruz.
1. Arkadaşınızın kuzenine fake hesapla niye sözlüsündan ayrıldığını sorup sonra gerçek hesabınızla eklemiştiniz. Bu olay noldu?
2. Instagramdaki fotoğraflarını beğenip eklediğiniz, canlı yayında size gülen adama noldu?
Halk bunların yanıtını istiyor.
nesini benzettin canımbi sabahseven vardı onun tarzına benzetiyorum bu üyeyi
Sakin ol şampiyonO görece eski konu diye bari son olayları öğrenelim dedim.
Hayır o kadar sayfalarca yazıyoruz, gelişmeleri bilmek bizim de hakkımız
CEVAP 1: Gerçek hesabımdan ekleyip sonra hemen silmiştim sonra cesaret edip tekrar ekeldim bu sefer kabul etmediOo yine bir umutsuz vakası. Ama ben size kırgınım, diğer olayların devamını yazmıyorsunuz hiç, merak ediyoruz.
1. Arkadaşınızın kuzenine fake hesapla niye sözlüsündan ayrıldığını sorup sonra gerçek hesabınızla eklemiştiniz. Bu olay noldu?
2. Instagramdaki fotoğraflarını beğenip eklediğiniz, canlı yayında size gülen adama noldu?
Halk bunların yanıtını istiyor.
Haftaya aynı gün aynı saatte aynı cafeye gitsem karşılaşır mıyız acepO da olabilir..
Ama cok da sey yapmamak lazim nasibinse her türlü yolunuz kesisir arada bi ugra o cafeye belki denk gelirsiniz. Gelmezseniz de düşünmemeye calis hoslanmissin evet ama..
Kız anlattım ya aheste aheste gitti diye ben utandıgımdan pek bakamadım suratına tabiBen canlandiramadim bile nasil oluyor ki
Deşifre olmasıyla adamın gitmesi arasında ne alaka var? Adam öğrendi mi deşifre olduğunu?CEVAP 1: Gerçek hesabımdan ekleyip sonra hemen silmiştim sonra cesaret edip tekrar ekeldim bu sefer kabul etmedi
Fake hesapta halen ekli çocuk paranoyak oldu kim oldugumu soruyo söylemiyom sonra engelliyo 1 gün sonra açıyo sürekli yazıyor
CEVAP 2. Valla o adamı burdaki kendini bilmez hadsiz birine sorsanız daha iyi. Deşifre etti burdaki konuyu. Adam gitti, olay bitti
Yahu burda sivri zekanın biri adama ispiyonladı beni adamı bulup mesaj attı aramız bozuldu işte en son o zaman konuştukDeşifre olmasıyla adamın gitmesi arasında ne alaka var? Adam öğrendi mi deşifre olduğunu?
Kız gören de her gün farklı biriyle konuşuyorum sanırAy keske benimde oyle cok sayıda partnerli ask hayatim olsa bu sene bi 7 yılllık arkadasimla isler degistu birde 3 yildir olduramadigim eski sevgilimle denedik . Bende konu sahibi gibi istiyorum benimkiler pek eglenceli degil
Hatrı sayılır bi hayran kitlem varmış maşallah bu forumdaKeşke partnerli olsa kadın böyle yaşamaktan keyif alıyor diyeceğim. Partner de değil ki, ondan hoşlandım, bunla tanıştım, diğeri beni kesti, iki haftalık ilişkiden sonra adam kaçıp gitti vs.
Bulsanız konuşursunuz.Kız gören de her gün farklı biriyle konuşuyorum sanır
Hatrı sayılır bi hayran kitlem varmış maşallah bu forumda
Yalnız olaylar tam da öyle gelişmiyor ama neyse
YaniliyorsunBulsanız konuşursunuz.
Masalar birbirine yakındı bide zaten başka kimse yoktu rahatlıkla duyuldu ses o yuzdennasıl bir cafe burası her konuşulanı duyuyor insanlar. biz bi yere oturunca aynı masadakinin sesini duyamıyoruz.
Peki gördükten ne kadar sure sonra seni bulduBenzeri basima gelmişti.Swarmdan checkin yapmistim cocuk beni bulmuştu.Konustuk ama iş sonuca bağlanmamıştı.
Yani cokta takilmayin.
Ama baya baya baktı ya eski sevgili muhabbetinden mi çekindi bisey diyemedi Anlamadim kiHayır gelmez degilde biz kadınlar duygusalız.
Adam ordan cıkınca unutmustur bile
Siz nasıl ulasabilirm diyorsunuz?
Adam size ulassın bı zahmet
Nasıl ulaşabilirHayır gelmez degilde biz kadınlar duygusalız.
Adam ordan cıkınca unutmustur bile
Siz nasıl ulasabilirm diyorsunuz?
Adam size ulassın bı zahmet