- 24 Ekim 2019
- 733
- 1.538
- 28
-
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
Neyden bahsediyorsunuz hanımefendi bilmiyorum ama
Benim başıma ilk defa geliyo boyle bir olay
olabilir ama eski konularınız dan gördüğüm kadarıyla duygusal açlık çekiyorsunuz. Biraz kendinize zaman tanıyın lütfen.Neyden bahsediyorsunuz hanımefendi bilmiyorum ama
Benim başıma ilk defa geliyo boyle bir olay
Yürek mi yedin şekerimPeçeteye telefon yazıp vermiştim diyerek arttırıyorum
Maşallah bütün olaylarımı biliyorsun
nebileyim kız arkadaşının biri kuzeniyle foto paylaşmış çok beğenmişsin sonra çocuk başkasıyla nişanlanmış.
Sonra sosyal medayada birini çok begenmişsin falan filan.. Konuların hep böyle.
Buarada geçmişi stalklayanlara sinir oluyodum ama artık kendim yapıyorum kınadıgım başıma geldi ahaha
ne varmış nickimdeYa gerçi nickden şüphelenmedim değilde
Allah kimseyi yoklukla sınamasın
yokluk derken?Konu sahibi yokluğuyla meşhur.
Bende aslında öyle düşünmüştüm o sırada ama ondan sonra da aklıma geldi sürekliBoşverin böyle şeyleri ya, bugün seni kesen yarın başkasını keser. Böyle bi adamla mı bişeyler yaşayıp evleneceksiniz yani. Tabi evlilik düşünüyorsanız.
Yani cafede bakan erkekten hayır gelmez mi diyorsunAçıkca yazayım peki yaşadıkların gerçek değil senin beyninin kurgusu öyle birşey yok yani zaten biraz zaman geçince anlayacaksın ve başka bir bana baktı vakasıyla buraya konu açacaksın ta ki erkeklerin beğendikleri kızlara nasıl ulaştıklarını sana yaşatan gerçek biriyle tanışana kadar inşallah biran önce bulursun o kişiyi
Öğretmenin konusu?Öğretmenin konusu sandim onun başlığı da böyle biseydi
O da beni düşünüyor müdür acep
Allam hala bakıyor diyorYani cafede bakan erkekten hayır gelmez mi diyorsun
Bilmiyorum bakalım ama bi kaç defa daha gidecem cafeyeAdam coktan unuttu sen burda hala bakıyordu ama de:)
Ne dediğinizi anlamıyorum konuları mı karıştırdınızNiye ogretmen konusuyla ayni basligi actiniz?
O sahane bir konu , sizinki olmamis yani
Yahu belli etti baya diyorum gözleri üstümdeydi sürekliAllam hala bakıyor diyor
Yıldırım aşklar sona erdi16 marttan sonra gidemeyecekler artık.
Geçen haftalarda aynı başlıkla ve emojilerle bir konu açıldı onu diyor.Ne dediğinizi anlamıyorum konuları mı karıştırdınız