• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu nasıl kardeş

Facede falan kardes candir diye resim atarlar,hep imrenirim. Hep bir bacim olsun istedim. Bu denli yalniz kalmazdim. Annem babam olunce ona sarilirdim. Biliyormusun direk seni sevmedigini soylemesi cok iyi. Bende 2 abi var. Fesat,haset karilarinin dibinden cikmazlar. Dun biri yuzunden acillik oldum. Ama icim daha fazla. Kocamdan babamdan yemedigim lafi dayagi piskopat bir yengeden yiyorum. Adamlik abilerimde yok ama. Tek kiz olmak cok kotu. O yuzden bir baci isterdim hep.

Ablan hasta..Ruh sağlığı yerinde değil..taaa o küçük Ken pedogog gözetiminde bu durumu atlatmaliydi.seni çok üzmüş.Yaraları kapanmiyor.Benim merak ettiğim şu diğer kardeşlerinizle siz nasılsınız? Ablaniz nasıl ? Onlarada size davrandihi gibi mı?
Yok hayır hepsini sever konuşur
Facede falan kardes candir diye resim atarlar,hep imrenirim. Hep bir bacim olsun istedim. Bu denli yalniz kalmazdim. Annem babam olunce ona sarilirdim. Biliyormusun direk seni sevmedigini soylemesi cok iyi. Bende 2 abi var. Fesat,haset karilarinin dibinden cikmazlar. Dun biri yuzunden acillik oldum. Ama icim daha fazla. Kocamdan babamdan yemedigim lafi dayagi piskopat bir yengeden yiyorum. Adamlik abilerimde yok ama. Tek kiz olmak cok kotu. O yuzden bir baci isterdim hep.
benim varda ne oldu kız bekliyor evim dağılsın bana derdi inşallah eve geldiğinde arabanın altında başın ezilir ölürssün
yani bir dinlese derki kocanı mı elinden aldı evini mi yıktı işine mi engel oldu hakkında mı konuştu ne ne olabilir snin bu kadar nefretine şimdi uzun zamandır konuşmuyoırum son bugun yazdım hamile olduğum için dedim hiç bir zaman hiç bir anımda yanımda olmadın dedim bunu yazdım diye kız bana allah seni kahresin belanı versin diye yazmış son kezdi o yazmam sadece içimdeki kırgınlığı anlattım ama boşunaymış dünden beri canım sıkkın hiç bşy yemedim nasıl kardeş diye üzülüp durdum

Niye sana bu kadar kinli anlamadim.

Son kez konusmayi denesen..sana ne yaptim ben neden benden nefret ediyorsun
.de.

Olmazsa sil gitsin
kaç kez kaç kez o evden kovduğu günlerde bile yanına oturdum hadi kalk sana kahvaltı hazırlayayım dedim niye böylesin ben ne yaptım dedim bana hakaret etti beddualar okudu hiç unutmuyrm iki gözüm iki çeşme kalktım yanında hayatımın en kötü günlerini yaşattı bana çocuktum korkuyrdum cesaret edip ev tutmaya çektikçe çektim
ama ben onun gibi yapmadım nikahına gittim düğününe gittim ev tuttu gidip temizledim
ya daha anlatamadığım birçok şey

Neden gorusmekte ısrar ediyorsunuz ki? Bunlari yapan birinden sizinle ev bakmaya gelmesini beklemek fazla ütopik. Ben olsam coktan silmiştim. Evlat olsa sevilmez
haklısınız işte bende kendime kızıyorum onun gibi neden değilim görüşmek için değildi sadece sen hiç yanımda olmadın en zor günlerimde iki kardeş burdaydık ne zaman yanımda oldun bak hamileyim nerdesin demek istedim daha çok üzüldüm

eminim başkası olsaydı bunları yaşasaydı çoktan bitmişti onun için ben hep affettim ama hata etmişim
asla asla bana karşı içi kötülük dolu biriyle bir araya gelmem

Ben olsam cocuk dogunca da asla ondan yardim istemem cocugu gormeye gel demem allah muhafaza boğar moğar... uzak dur konu sahibi ablandan uzak dur. Arama sorma yokmus gibi davran bak evlenmissin bide hamilesin rabbim tamamina erdirsin tadini cikar ya ye gez dolas bosver
yok zaten dedim ailemede asla kapıma gelmesin bu kadar kötü insanı bu sefer affetmem dedim zaten doğum yapınca etrafımda tek insan istemyrm hele ki onu samimi olmadığını bildiğim halde yanımda mı olacak zaten gelmez hatta bekler ki kötü haber almayı ama komşularına can ciger davranır cocuklarını sever hediyeler alır dertlerine üzülür ama kardeşe gelince kafir gibi olur birgün görmedim elini başıma sürdü birgün görmedim en zor zamanımda yanımda oldu

ya işe başladım sen nasıl işe başlarsın ben senden çok okudum çok emek verdim öncelik benim hakkım nasıl kolay iş bulursun diye kız kinlendi hiç unutmyrm

Ablan hasta..Ruh sağlığı yerinde değil..taaa o küçük Ken pedogog gözetiminde bu durumu atlatmaliydi.seni çok üzmüş.Yaraları kapanmiyor.Benim merak ettiğim şu diğer kardeşlerinizle siz nasılsınız? Ablaniz nasıl ? Onlarada size davrandihi gibi mı?
evet en son bende ona karar verdim küçük bir yeğenım var daha bir yaşında onun kucağındaydı saçını çekti annemde bebeğe sen niye kızımın saçını çekiyrsn dedi güldü sonra bu kalktı gitti kocasına dedi çocuk saçımı çekti annem benim tarafımı tuttu tabi benim tarafımı tutacak ben onun kızyım şok oldum o an hiç bir zaman böyle düşünen bu derece bebeği bile kıskanan birini görmedim ve o an anladım ki şiçinde sürekli hep ben hep ben duygusu var yani nerden neyi bağlamış

onlara böyle kinli nefretli değil tabi ama evlendkten sonra tek sözü öncelik ben bana verin bana yapın oldu
onları takip etmez kötüler mi iyiler mi merak da etmez ya bilmiyrm o kız anladım ki elmiş hep içinde sürekli
kardeşleriyle bitmek bilmeyen karşılaştırma varmış

bunu kimseye anlatamıyorum burda bu şehirde tek başımayım ailem çok uzakta başka şehired bir tanıdık osrsa ablan yanında sana her konuda yardımcı olur bebeğinde falan dediğinde kimseye verecek cevabım yok kimseye de anlatılmaz çünkü hiç bir kardeşl böyle olmaz annemi babamı arıyormuş sakın onu aramayın onla konuşmayın diyormuş annem kızmış ne istyrsun ondan sürekli onu takip ediyrsun düşmanın mı demiş annemin suratına telefonu kapatmış
Bendede bunun bir dusuk modeli mevcut konu actim bende.mutlu olmani kiskaniyor varligini kiskaniyor seni anliyorum bana herkes uzak dur dedi buradaki arkadaslar

Bence ablanızın çok ciddi sorunları var.
Bir kardeş bir kardeşe bu lafları etmez.
İki kardeşim var canım feda.
Madem kötülüğü dokunuyor bu derece yok farzedin. Yapacak ne var ki başka.
aynen artık öle bitirdim her yerde çocuğum bile hiç tanımayacak onu asla asla onunla bir araya gelmem
ne demek ya kız benim evimin dağılmasını işten çıkmamış aç kalmamı istyr ne yaptım sana ne insan düşmana istemez deriz allah var diye korkarız bir insan nasıl kardeşe böyle ister anneme çok kızgınım insan demez mi dük durmaz mı babama da dedim neden ona dur demediniz nasıl anne babasınız susarak küçük kardeş kavgası sandınız ama o halen bna kötü verdikleri cvp bile yok biz desek ne istyrsn ondan bize küsüyr kavga edyr ederse etsin sırf aranız bozulmasın diye bana yapılana sustunuz dedim

Bendede bunun bir dusuk modeli mevcut konu actim bende.mutlu olmani kiskaniyor varligini kiskaniyor seni anliyorum bana herkes uzak dur dedi buradaki arkadaslar
birgün annemle telefonda konuşmasına şahit oldum ben kaç yıldır bu şehirdeyim nasıl bu kısa sürede gelir iş de bulur evlenecek birine de nasıl bulur diye şikayte edyrdu annemde demez ki o kardeşin niye öyle söylüyrsn demez

Lütfen sakin olun. Sizi üzmek için söylemedim. Bebeğiniz şu an herşeyden önemli. Size zarar verdiğini düşündüğünüz herşeyden, herkesten uzak durun en güzeli bu. Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim.
ben burda her yazdığımda her okuduğumda o anları yaşıyorum ve üzülüyrm kendime çok kızıyrm bana yaptı ama evladına çocuğuna yapmasına izin veriyorsun onu daha karnında üzüyrsn

güzel dilekleriniz için çok tşk ederim çok sağolun rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın aynı karnı paylaşan bile düşman olabiliyor

birgün annemle telefonda konuşmasına şahit oldum ben kaç yıldır bu şehirdeyim nasıl bu kısa sürede gelir iş de bulur evlenecek birine de nasıl bulur diye şikayte edyrdu annemde demez ki o kardeşin niye öyle söylüyrsn demez
Ayni benim annem..sen kucuksun sus diyo eee 37 yasindayim ama

diğer kardeşlerinize karşı nasıl peki
birtek size mi bu kini nedir yani bu?

yok zaten dedim ailemede asla kapıma gelmesin bu kadar kötü insanı bu sefer affetmem dedim zaten doğum yapınca etrafımda tek insan istemyrm hele ki onu samimi olmadığını bildiğim halde yanımda mı olacak zaten gelmez hatta bekler ki kötü haber almayı ama komşularına can ciger davranır cocuklarını sever hediyeler alır dertlerine üzülür ama kardeşe gelince kafir gibi olur birgün görmedim elini başıma sürdü birgün görmedim en zor zamanımda yanımda oldu

ya işe başladım sen nasıl işe başlarsın ben senden çok okudum çok emek verdim öncelik benim hakkım nasıl kolay iş bulursun diye kız kinlendi hiç unutmyrm
Bariz hasta ve haset ondan önce evlendin ondan önce işe girdin bide ondan önce anne oldun ya bulsa bi kaşık suda bogacak seni. Yediyabanci olsun hic ama hic umursama biliyorum kardes bu atsan atilmiyor ama lutfen artik onemseme bak yavrun geliyor o sana arkadasta olur dostta kardeste

Canını üzdüğüne yazık görüşme
ne demek kardeşlik duygusu
ben 20 yıldır görüşmüyorum can ciğer
beraber büyüdüğüm akrabalarımın hepsiyle
sende görüşme bir süre sonra daha önce neden ilişkimi kesmeyip
kendimi boşuna üzmüşüm diyeceksin tecrübeyle sabit :kahve:

diğer kardeşlerinize karşı nasıl peki
birtek size mi bu kini nedir yani bu?
en çok bana onlara da çok iyi diyemem hiç aramaz sormaz ilgilenmez bir sıkıntıları olsa
ama benim kadar da onlara kin duymaz bu yaşa kadar hep sordum kendime ona neden sebep ne aldığım cvp senden nefret edyrm ve bu insan kendi çevresine mükemmel insan modelinde beni arkadaşlarına kötülüyordu ya inanabiliyor msnz ele karşı insan kardeşine nasıl düşman olur o böyle olduğunda kavga ederdik kavga arasında nişanlıydım bana derdi adliyelere senin boşanma davana geleceğim derdi beynimden vuruldum bunu mu istyrsn dedim bunu mu düşünyrsn

en çok bana onlara da çok iyi diyemem hiç aramaz sormaz ilgilenmez bir sıkıntıları olsa
ama benim kadar da onlara kin duymaz bu yaşa kadar hep sordum kendime ona neden sebep ne aldığım cvp senden nefret edyrm ve bu insan kendi çevresine mükemmel insan modelinde beni arkadaşlarına kötülüyordu ya inanabiliyor msnz ele karşı insan kardeşine nasıl düşman olur o böyle olduğunda kavga ederdik kavga arasında nişanlıydım bana derdi adliyelere senin boşanma davana geleceğim derdi beynimden vuruldum bunu mu istyrsn dedim bunu mu düşünyrsn
sanırım bekar ablanız
zaten kıskanıyormuş bide ondan önce evlenince delirmiş sanırım resmen

aman ailenize yaklaştırmayın.. Allah korusun

Sen gel benim bacim ol kiz. Bende hasretim bir baciya. Basimda tasirim. Abiler boş. Erkek kardesi olan guvenmesin. Evlenince gelin sizi severse sanslisiniz, yoksa o da bitiyor.

Canını üzdüğüne yazık görüşme
ne demek kardeşlik duygusu
ben 20 yıldır görüşmüyorum can ciğer
beraber büyüdüğüm akrabalarımın hepsiyle
sende görüşme bir süre sonra daha önce neden ilişkimi kesmeyip
kendimi boşuna üzmüşüm diyeceksin tecrübeyle sabit :kahve:
haklısınız çok geç kaldım okul hayatını zehir etti
nişanlık dönemini burnumdan getirdi bana ne verdi hep acı
12 yaşında okuldaydım okuldan bir kız ayarlardı derdi onu takip et ne hareketi oluyor bana söle
12 yaşındaki çocuk ne yapabilir bunu duyduğumda şok oldum kız gelip bana söylemişti ablan böyle söylmiş diye
anneme gidip söyledim tek kelime yok yani onlara çok kızgınım tek kelime etmez mi insan beni ezdi ağlattı onlar izledi

sanırım bekar ablanız
zaten kıskanıyormuş bide ondan önce evlenince delirmiş sanırım resmen

aman ailenize yaklaştırmayın.. Allah korusun
yok şimdi evli ilk başta ondan önce evlendim diye böyle düşünüyrdum ama dikkat edince çocukluktan geliyordu
onun bana yaptığını düşman düşmana yapmaz ben ağlarken seviniyordu ve şimdi çok iyi bilyrm tek sorun kıskançlık
oysa insan 33 yaşında bile kardeşini nasıl kıskanır evlisin evin kocan ayrı sanki kocasını paylaşıyormuş gibi beni takibe alıyor bunu küçük kardeşim bana demişti sürekli telefon açıyor adını vermeden onunla ilgili gelişmeler var mı hayatında
sabah işe gidip akşam geliyrm ne beklyr aç kalmamı çocuğumun ölmesini kocamdan boşanmamı istyr beklyr bundan eminim bunları istediğine eminim çünkü hamile oldupumu duyunca haber veren kardeşimin suratına tlfnu kapatmış

Back
X