• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu nasıl kardeş

Akıl
merhaba arkadaşlar konuyu açmka istedim çünkü birilerine anlatmak istedim
benden büyük bir kadeşim var abla demiyorum çünkü abla değil bana düşman

öğrenciyken birlikte iki yıl başka şehirde yaşadık bana o iki yılı zehir etti
yediğim yemek yattığım yatak oturduğum yer bile ona fazla geliyordu
arkadaşlarını davet ederdi onlara yemek yapardı canım derdi gülüm derdi
bitanem derdi bana gelince içi nefret dolu yemek yediğimde benim yemeğimi yiyorsun derdi

çocukluktan beri sürekli anneme babama derdi siz onu daha çok seviyorsunuz diye
çocuklukta kalmış sanıyordum ama maalesefki öle değilmiş kardeş dediğim insan halen aynı duyguları taşıyor

benim ondan başka 3 kardeşim daha var ama ben onlara böyle değilim ona da böyle değilim

derken ben olduğumuz şehirde nişanlandım o nişanlılık sürecini burnumdan getirdi evime bardak tabak alırdım arada kavga ederdi benim evime getiremezsin eşyalarını diye hep ağladım gittim yanına oturdum sorun ne neden böyle kötüsün bana dediğimde senden nefret ediyorum demişti

o şehirde nikahım kıyıldı tek başımaydım ailemden kimse yoktu yanımda gelmedi düğünüm oldu gelmedi
tek başıma ev aramaya çıktım gelmedi benle. birgün o kadar çok üstüme gelmişti elimde bardağı sıkıp kırmışım
iki parmağım kesildi kanlar içinde kaldı ben yere oturup ağlarken o karşıma geçip bacak bacak üstüne attı ve çok şükür bu durumdasın dedi

ve ona ben ablalık yaptım diyebilirm en son birlikte ailemizin yanına gittik ordan ağlayarak döndüm
çünkü çok kötü anılar yaşattı
en son hamile olduğumu öğrendiğinde haberi veren kardeşimin suratına tlfnu kapatmış

yani arkadaşlar daha birçok şey var anlatacak kadar iyi değilim hamile olduğum içinde yazdıkça kötü oluyorum

ve ona mesaj yazdım ölsem mezarıma bile gelme evimin asla kapısını açma dedim ve bana yazdığı cevap inşallah allah belanı verecek perişan olacağın günler gelecek yani biri onu dinlese derki kim bilir bu kız ona ne yaptı öle davranıyorki sanki düşmanıyım

ama birtürlü kardeş sevgisini atamıyorum içimde nasıl olmalıyım bilmiyorum hamileyim unutmak istyrm atamıyorum içimden çok el uzattım çok affettim unuttum ama baktım değişmedi ve bu insan 33 yaşında siz bana bir yol gösterin
akıllanmaz benimde buna benzer bir kardeşim var değiştiremiyoruzzz

Belli ki fazlaca kıskanç .. umursama ! Kendi haline bırak ,birgün sana ihtiyaç duyar ve gelir ,emin ol !

Evliliğine ve bebeğine odaklan ..takıntı haline getirme ..lohusalık zor bir süreç zaten ,bu şekilde daha da zor geçirirsin .. unut onu , ailenin büyük kiziymissin gibi düşün. .

Anne babanız ablanızın eline sizi oyuncak niyetine vermiş.

Tüm kardeşler iyi olacak diye bi kanun yok ayrıca

Arayıp sormayın :KK66:
Aynen uzuldugum bu işte nden sahip cikmadiniz o bunu yaparken evlendim çocuğum olacak aynı ve siz sadece izlediniz kardeşim anlattı arayıp anneme bnm hakkımda konuşunca annem dinlemiş sadece dedim anne niye diyemoyorsun sn neden böyle kotusun ne istyrsn sna ne yaptı demiyorsun dedigimde bna dediği diyemiyorum dedem kavga eder iyice çıldırdı yani kavga etmesin diye sen dinledim mi hiç mi hakkım yok tek kelime etmiyrsn

Aynen uzuldugum bu işte nden sahip cikmadiniz o bunu yaparken evlendim çocuğum olacak aynı ve siz sadece izlediniz kardeşim anlattı arayıp anneme bnm hakkımda konuşunca annem dinlemiş sadece dedim anne niye diyemoyorsun sn neden böyle kotusun ne istyrsn sna ne yaptı demiyorsun dedigimde bna dediği diyemiyorum dedem kavga eder iyice çıldırdı yani kavga etmesin diye sen dinledim mi hiç mi hakkım yok tek kelime etmiyrsn
Ne ablaymış
Ama ablanızdan önce tüm kabahat ailenizde
Kendileri ablanızın böyle olmasının en büyük müsebbibi

Za
Belli ki fazlaca kıskanç .. umursama ! Kendi haline bırak ,birgün sana ihtiyaç duyar ve gelir ,emin ol !

Evliliğine ve bebeğine odaklan ..takıntı haline getirme ..lohusalık zor bir süreç zaten ,bu şekilde daha da zor geçirirsin .. unut onu , ailenin büyük kiziymissin gibi düşün. .
Zaten hep veren bn oldum ailemin herseyin yetiştim okuyan kardeşlerim hepsine elimden geldiğince yetiştim alalım yaptım ama yoruldum baktım ki evladima yürek birakmadim anneme kırıldım diye kustum bayramda aradım hamile olduğumu bildiği halde açmadi tlfnumu çok zor günler geçirdim uğruna yüreğimi feda ettiğim ailem yanımda olmadı onların her sorununa kostum yüreğim tukendi

Za

Zaten hep veren bn oldum ailemin herseyin yetiştim okuyan kardeşlerim hepsine elimden geldiğince yetiştim alalım yaptım ama yoruldum baktım ki evladima yürek birakmadim anneme kırıldım diye kustum bayramda aradım hamile olduğumu bildiği halde açmadi tlfnumu çok zor günler geçirdim uğruna yüreğimi feda ettiğim ailem yanımda olmadı onların her sorununa kostum yüreğim tukendi
Yapman gerekeni yaptığına göre kenara çekilip kendini dinleme vaktin gelmiş ..bir süre seni huzursuz edecek her kim varsa ,iletişimini kes ! Bu bebisin için çok önemli ..sen de sağlıklı olmalısın ki bebeğine en iyi şekilde bakabilesin. .

Ben de artık ,bosver bizi ..

Yapman gerekeni yaptığına göre kenara çekilip kendini dinleme vaktin gelmiş ..bir süre seni huzursuz edecek her kim varsa ,iletişimini kes ! Bu bebisin için çok önemli ..sen de sağlıklı olmalısın ki bebeğine en iyi şekilde bakabilesin. .

Ben de artık ,bosver bizi ..
Aynen bn iyi olmalıyım ki sağlıklı evladım olsun ama bazen elimde olmuyor üzülüyorum

Ne ablaymış
Ama ablanızdan önce tüm kabahat ailenizde
Kendileri ablanızın böyle olmasının en büyük müsebbibi
Kardeşlerin arasını aile ayarlar, iyi yada kötü...
Ama nasıl olurda bu denli görmezden gelinir,
Sen sofraya oturma ne demek,
Yemek yeme ne demek...
Allah akıl fikir versin...

Kardeşlerin arasını aile ayarlar, iyi yada kötü...
Ama nasıl olurda bu denli görmezden gelinir,
Sen sofraya oturma ne demek,
Yemek yeme ne demek...
Allah akıl fikir versin...
Aynen o zamanlar altıncı sınıf ogrencisiydim ve orucluydum babam o an kızdı ona ama o günde kaldı çünkü buna yapma dediklerinde kıyamet kopardı siz onu mu tutuyrsnz diye bu yüzden ona hep sustular ama farkında değillerdi bende derin izler bıraktı halen dovmelerinj hakaretlerini unutamyrm

bunu kimseye anlatamıyorum burda bu şehirde tek başımayım ailem çok uzakta başka şehired bir tanıdık osrsa ablan yanında sana her konuda yardımcı olur bebeğinde falan dediğinde kimseye verecek cevabım yok kimseye de anlatılmaz çünkü hiç bir kardeşl böyle olmaz annemi babamı arıyormuş sakın onu aramayın onla konuşmayın diyormuş annem kızmış ne istyrsun ondan sürekli onu takip ediyrsun düşmanın mı demiş annemin suratına telefonu kapatmış
haset işte kıskanıyor . habil ile kabilin hikayesini oku. uzak dur artık kendin esin esin için ve olacak cocukların için

Neden artik ablanizi geride birakmiyorsunuz?
İnsanlar ne basit nedenlerle siliyor kardeslerini, sizin fazlasiyla nedeniniz var, zaten o da sizinle konuşmuyor, benim boyle bir ablam yok diyip gecin.
Bu konuları düşünmek, eskileri konusmak sizi uzmekten başka bir ise yaramaz.

Son düzenleme:
Kıskanç ve haset insandan korkarım ben
Hayatınızdan çıkarsanız iyiliginize olur ... Üzülme malesef kimi insanın karakteri bu . Uzak olsun yeter

haset işte kıskanıyor . habil ile kabilin hikayesini oku. uzak dur artık kendin esin esin için ve olacak cocukların için
Asıl üzen ona sorduğumda
Suan sinirlerim çok bozuk yapmam gerek en doğrusu bu biliyrm ama zamanla içimdeki tüm yaptıklarına rağmen icimdeki o kardes duygusunu atacağım suan zaten el gbi hiç bsyimde yanımda olmadı tam tersi huzur vermedi

bunu kimseye anlatamıyorum burda bu şehirde tek başımayım ailem çok uzakta başka şehired bir tanıdık osrsa ablan yanında sana her konuda yardımcı olur bebeğinde falan dediğinde kimseye verecek cevabım yok kimseye de anlatılmaz çünkü hiç bir kardeşl böyle olmaz annemi babamı arıyormuş sakın onu aramayın onla konuşmayın diyormuş annem kızmış ne istyrsun ondan sürekli onu takip ediyrsun düşmanın mı demiş annemin suratına telefonu kapatmış

Annene babana durduk yere onu aramayın diyemez heralde? Konuda eksik bir şeyler var gibi.

Kıskanç ve haset insandan korkarım ben
Hayatınızdan çıkarsanız iyiliginize olur ... Üzülme malesef kimi insanın karakteri bu . Uzak olsun yeter
Üzen ne biliyor msnz bna yazmış parmaklarin kesildi bna nasıl dersin senin yüzünden oldu yani kız kendini herseyden haklı görüyor demiyor bn onu o duruma getirdim altı dikiş atıldı parmaklarıma altı ay fizik tedavi gördüm bna şimdi dyr nasıl bna dersin senin yüzünden bn o gün o evde çayını demleyip tv izlerken tek başıma dolmusa binip hastaneye gittim sedyeye yattigimda sesimle hastane inledi bu kız nasıl der ben mi yaptım sn yapmadın sen sebep oldun

Annene babana durduk yere onu aramayın diyemez heralde? Konuda eksik bir şeyler var gibi.
Konuda eksik bsy varsa burda kimi kime şikayet edeyrm hamileyim ve kimseye bunları anlatamadım üzüldüm buraya yazmak istedim bn sofraya 12 yaşında yani oturuyorum o çocuk akıyla öyle nefret dolu ki kalk yeme dyr yani bugün bu insan onla konusmayin diye otuz küsür yaşında düşünüp söylüyorsa vardır geçmişi demeliydnz gerçi demişsiniz ama tam okumamissiniz o yaşta içinde kocaman nefret sakliyorsa otuz küsür yaşında birinden neler beklenir demi

Yalnız hissettin mi kk ya gel ., burda bir sürü kadın var ,konusacak dertlesecek ..
Aynen burda o kardes demeye dilim varmayan insandan daha yüreği güzel sevgi merhamet dolu insan var onun asla bna yapmadığı anlayışı gösteren mükemmel insanlar var ve eminim o benden o kadar nefret edyrki karnimda çocuğum ölsün diye bekliyordur o derece ondan bekliyirum

Neden artik ablanizi geride birakmiyorsunuz?
İnsanlar ne basit nedenlerle siliyor kardeslerini, sizin fazlasiyla nedeniniz var, zaten o da sizinle konuşmuyor, benim boyle bir ablam yok diyip gecin.
Bu konuları düşünmek, eskileri konusmak sizi uzmekten başka bir ise yaramaz.
Evet birçok nedenim var ve bnm gbi birini yorup tüm kapilarimi kapatacak duruma geldiysem gerçekten hayatımda çıkarma vakti geçmiş demektir

Back
X