Canım benim yorumum herkesten farklı olacak, çünkü daha tam anlamıyla bir evlilik yaşayamamışsın,herşey karmakarışık olmuş, evlenmişsin kaçarak, sonra okul kazanmışsın ev hanımlığıyla öğrenciliğe geçmişsin, sonra eşinden ayrı kalmışsın, ailesiyle kavgalar ikinizde yıpranmışsınız, birbirinizi anlamaz olmuşsunuz, benimde başımdan böyle bi dönem geçti ilk işe başladığımda eşimin yanında degildi işim, ailemin evinde kaldım inan eşim maaş kartımı aldı gitti, bana da komik bi rakam harçlık bıraktı,sabahlara kadar ağladım kavga ettik,sonra dil dökmeyi bıraktım kabullenmiş gibi yaptım,böyle bi kaç ay geçti inanamadım benim sevdiğim adam bu değildi çünkü ve onu o kadar uzun zamandır tanıyordumki, inanamıyordum, kıskanmalar da başladı, şok üstüne şok oluyordum. Bu arada anneside benimle konuşmuyor gibi bişeydi,yani aram ailesiylede kötüydü.Ama ağzımı açıp tek kelime etmedim onlar hakkında.Neyse sonunda birleştik. Hemen kendime göre taktikler ayarladım,çünkü boşanmayı hiç düşünmedim,o benim ilk gözümü açtığım adamdı ve düzeltmek için herşeyi yapmalıydım normal bi olayda bile istediğimin olması için çok hırslıyımdır asla vazgeçmem kolay kolay,eşimin arkadaşlarından eşleri benim gibi çalışan kadınlar olanları, kendime fikrime yakın olanları ailecek eve davet etmeye başladım, konuştuk güldük onlarla, sonra örnekler göstererek, kendi davranışlarımıda ortaya koyarak zamanla fikrini değiştirdim şimdi maaş kartım bende üstelik onun kide bende, kendimi bilerek istediğimi alıyorum, geziyorum, kocamada her dediğimi nerdeyse diyelim yaptırıyorum,bu arada ayrıntı olabilir ama yazmam lazım eşim sürekli benim hiç kendisiyle birlikte olmak istemediğimden hep kendisinin istediğinden bahsederdi, üzerimdeki o utanmayıda kırdım, hiç konusu olmasa bile ne istiyorsam belli ettim, eşimin çok hoşuna gitti ve inan bu konuya söylemeselerde çok önem veriyorlar, ona dünyadaki tek erkekmiş gibi davranıyorum ama sonucu alıyorum,MAŞAALLAH bize dilimi ısırayım:), bence sende kendine göre taktiklerle eşine değiştirmeye çalış,ailesenede fazla takılma. Uzak uzak durmaya gayret et. Bahaneler bul uzak durmak için ama inandırıcı olsun.Bence her şeyi rayına oturtuğunuzda eşinle çok mutlu olacaksın.