- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
Beddua eden şer diyen sen :))vallahi çok korktum ben sizin şerrinizden tam cadı kazanı burası ... konuya cevap vermeyecegım yardımcı olanlara çok teşekkürler
Pardon da size neZaten kiloluyum şükür ilaçtan değil ama balık giymem düğünüm nişanım kınama oldu giymedim sende giyme bence
Kadın heves edip almıştır, heves onun değil mi giyer giyer. Kendimizi iyi hissetmek önemli insanların gözüne hoş görünmek değil.
"umarım ilerde ilac kullanmak zorunda olup kilo almazsın"Gercekten yakistigina inaniyorsa ve rahat ediyorsa giyebilir. Biz yasak koyamayiz neticede. Arkadaşa beddua vari birsey yazmis bende fikrimi belirttim.
Kendi uzulcek.Kız o kadar uğraşmam ben o uğraşı kilo vermek için harcıyorum
peki sen gördünmü benım vucudumu ? belki boyum var ve kaldırıyor ki boyum 169 ayrıca 42 beden turk standartlarına göre cok absurd bir beden değil. bazı elbıselerın kalıpları dar olur ayrıca artık beynınızde ne canlandıysa bilemıyorum belki cok begendım belki cok heves ettim neden destek olmak yerine insanları düşürüyorsunuz ki? gerçekten anlamak zor yaHemen beddua hemen... Arkadasim bazi kiyafetlerin yakismamasi icin illa kilolu olmaya gerek yok. Bi gram fazlam yok benim mesela ama her kiyafet mukkemmel ötesi durmuyor uzerimde. Ben kalkip inatla o kiyafeti giymiyorum. Vucuduma, boyuma uygun baska seylere bakiyorum. Olay sadece kilolu olmak degil vucuduna gore giyinmek. Ha sizene ben begeniyorum diyorsan sende haklisin. Ozguvenini tebrik ederim, o kadari bende yok.
yardımınıza ihtiyacım var kızlar önumuzdeki hafta yakın arkadasımın düğünü var 42 beden balık elbise aldım kuyruk modelli ama 42 beden değil kalıbı 38 falandı herhalde olmadı değişimde yoktu o elbiseden başka mağazada begendiğimde yoktu anlayacağınız elimde kaldı elbise korseyle giyiyorum basenlerden falan geçiyor gelgelelim sırt kısmında bir yerden yukarı çıkmıyor fermuar ben gelinlikçiye veya terziye gitsem ne yaptırabilirim sizce o elbisenin açılma payı yok ama gipür mu yaptırsam sırt kısmına sizin parlak fikirlerinize ihtiyacım var lütfen
"umarım ilerde ilac kullanmak zorunda olup kilo almazsın"
Alırsın dememiş, almazsın demis. Bu beddua değil ki?
Kalbini mi gördünüz nasıl bu kadar net konuşuyorsunuzBurada ilk kez rastladigim birsey degil yorumcuya kizan inssalllahhh senin basina şu bu "gelmez" diye başlıyor hemen biz bilmiyoruz sanki amacini nedenini. Kaç senedir buradayim birakin ya. :) sorsan iyi niyetten.
çok teşekkürler kapanması için talepte bulundum :)Bu kadar basit ve masum bir konu bile sayfalarca sabote edildi ya pes yani
milena şimdiden düğünde iyi eğlenceler. Fikrini aldın konuyu kapattır bence. Canın sıkılmasın daha fazla.
Evet ya o hamile misin lafı benide deli ediyor son 10 senedir kilo problemim varKendi uzulcek.
Çok severek çok yakistigini düşünerek aldığım elbiseyi giydim geçen. Bikaç kişi ayyy hamile misin diyince tabi ister istemez sinir oldum
Halbuki fermuar falan da kapanmisti
Demek istediğim çok yakistigini zannederiz ama sonu hüsran olur.
Not ; siskoyum.
O öyle ya takılmaKalbini mi gördünüz nasıl bu kadar net konuşuyorsunuz
Sen benim eski konuları bilmiyorsun galiba sağolasın desteğin için Allah razı olsun bırak etsin beddua herkes kalbinin ekmeğini yer:))Uff tam tersini soyleyince iyi dileklerde bulunmuş olmuyor. Burada ilk kez rastladigim birsey degil yorumcuya kizan inssalllahhh senin basina şu bu "gelmez" diye başlıyor zaten hemen, biz bilmiyoruz sanki amacini nedenini. Kaç senedir buradayim birakin ya. :) sorsan iyi niyetten.
Herneyse ben sadece açıklik getirmek istedim. Bir kiyafetin yakismiyor oluşu sadece kilolu olmaktan kaynaklanmaz. Zayifkende yakismayan kiyafetler oluyor. Kilodan ziyade vucut tipine göre giyinmek lazim. Ha istemiyorsa yine kendi bilir.
O öyle ya takılma
Ayyyyy prenses yaBen boyleyim evet bi konuda birileriyle tartisiyorsam o tartisma o konuda kaldi simdiye kadar. Bi konuda laf yedim diye gidip baska konularda denk gelip yandaşcılık yapmiyorum kimseye karşi. :)
Ayyyyy prenses ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?