bu nasıl elbise ?

Kadın heves edip almıştır, heves onun değil mi giyer giyer. Kendimizi iyi hissetmek önemli insanların gözüne hoş görünmek değil.

Gercekten yakistigina inaniyorsa ve rahat ediyorsa giyebilir. Biz yasak koyamayiz neticede. Arkadaşa beddua vari birsey yazmis bende fikrimi belirttim.

Kız o kadar uğraşmam ben o uğraşı kilo vermek için harcıyorum
Kendi uzulcek.
Çok severek çok yakistigini düşünerek aldığım elbiseyi giydim geçen. Bikaç kişi ayyy hamile misin diyince tabi ister istemez sinir oldum
Halbuki fermuar falan da kapanmisti
Demek istediğim çok yakistigini zannederiz ama sonu hüsran olur.
Not ; siskoyum.

peki sen gördünmü benım vucudumu ? belki boyum var ve kaldırıyor ki boyum 169 ayrıca 42 beden turk standartlarına göre cok absurd bir beden değil. bazı elbıselerın kalıpları dar olur ayrıca artık beynınızde ne canlandıysa bilemıyorum belki cok begendım belki cok heves ettim neden destek olmak yerine insanları düşürüyorsunuz ki? gerçekten anlamak zor ya

Şu yazıyı tekrar okusun herkes bence.

Problem sadece sırt kısmındaysa terziye götür. Altına bir parça koyup sırtını ipli yaparlar. Daha önce dar gelen elbisesine bu şekilde yaptıran duymuştum

"umarım ilerde ilac kullanmak zorunda olup kilo almazsın"

Alırsın dememiş, almazsın demis. Bu beddua değil ki?

Uff tam tersini soyleyince iyi dileklerde bulunmuş olmuyor. Burada ilk kez rastladigim birsey degil yorumcuya kizan inssalllahhh senin basina şu bu "gelmez" diye başlıyor zaten hemen, biz bilmiyoruz sanki amacini nedenini. Kaç senedir buradayim birakin ya. :) sorsan iyi niyetten.

Herneyse ben sadece açıklik getirmek istedim. Bir kiyafetin yakismiyor oluşu sadece kilolu olmaktan kaynaklanmaz. Zayifkende yakismayan kiyafetler oluyor. Kilodan ziyade vucut tipine göre giyinmek lazim. Ha istemiyorsa yine kendi bilir.

Burada ilk kez rastladigim birsey degil yorumcuya kizan inssalllahhh senin basina şu bu "gelmez" diye başlıyor hemen biz bilmiyoruz sanki amacini nedenini. Kaç senedir buradayim birakin ya. :) sorsan iyi niyetten.
Kalbini mi gördünüz nasıl bu kadar net konuşuyorsunuz

Evet ya o hamile misin lafı benide deli ediyor son 10 senedir kilo problemim var

Sen benim eski konuları bilmiyorsun galiba sağolasın desteğin için Allah razı olsun bırak etsin beddua herkes kalbinin ekmeğini yer:))

Ya hanımlar valla aşkolsun bu saatte kimsenin uykusu gelmedi mi hadi ben işteyim. Kırmayalım birbirimizi. Konu sahibi empati yapılması açısından umarım bunu yaşamazsın demiş olabilir. Beddua ettiyse zaten kendine döner. Diğer arkadaşımız iyi niyetle yazmak istediği birşeyi yanlış dile getirmiş olabilir insanlık hali. Bu kadar uzayacak taraf olacak bir konu değil bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…