bu nasıl elbise ?

İnşallah o elbiseyi yaptıracak bir terzi yada gelinlikçi bulamazsın bulsanda düğünde korsen cart diye yırtılıp elbisen patlar inşallah :)bunu hakettin.

artı 100000 ile katılıyorum sana cehalet bağnazlığı ve arkasından aymazlığı getirir.

dök içini göster karakterini bak ne güzel karaktersizleşiyorsun
Benim şaka yaptığım çok açık senin hakaretlerinin ortaya serildiği gibi dikkat et yaptırmaya çalıştığın kişi kıs kıs gülmesin :))

Önce karaktersiz de sonra canım çok samimisin yaaa

Ama kötü durur yaaa
Balık modelin yakışması beden numarasıyla ilgili değildir. 42 beden olup da gayet fit vücutlarda harika durur. 36 beden ama sıkı olmayan vücutta ise hiç hoş durmaz. Zayıflık ille de güzel bi vücut demek değildir 36 beden olup da göbeği çıkan kalçası düşük kadınlar da var (ben de zayıfım ama fit değilim kendimden biliyorum yani). Ayrıca velev ki giydi yakışmadı kime ne yav.

Her iste bir hayir vardir.Elbise cok demode dogruya dogru simdi
Tabi bu benim fikrim sen giymekte özgursun.

Nerede beddua ? umarim diyor kadin hey ALLAH'im ! hemde coktan almis elbiseyi bir fikir bekliyor nekadar meyillisiniz kirmaya insanlari ..

Benim şaka yaptığım çok açık senin hakaretlerinin ortaya serildiği gibi dikkat et yaptırmaya çalıştığın kişi kıs kıs gülmesin :))

Saka yapmadigin i herkes görüyor kardes ! okadar elestiriye ragmen halen devam ediyorsun bence senin gibiler burda yorum yapmasin cünkü gerek yok insanlarin zaten derdi varken !!!

Zayifada sismana da yakışmıyor benim fikrimce de balik model ama 42 giyilmeyecek bi beden degil asla millete bakmayin.Ipli yaptırın arkadaşların dediği gibi güzel günlerde de giyin

Baştan bu arkadaşın YANDAŞlarına anlatmaya çalıştık ama işte herkes o kadar NET ki gerçekleri kabullenmek gibi bi problemleri var. ^_^

Yandaşçılığı anca sen yaparsın. Biriyle "belli bir ölçüde" ayni fikirde olmak, o kisinin daha sonra yapacagi butun davranislari otomatik olarak onayliyor olmak degildir. Işine bak.

Yani hanımlar, günün her saati kavga çıkıyor eyvallahta, siz ne yer ne içersiniz, günde kaç saat uyursunuz?
Bazılarınız hala online, hadi ben ihtiyarım uyku düzenim yok ama siz gençsiniz, vakitlice uyusaydınız şimdi banlanmayacaktınız.
Uyku kamu spotumuzu da yaptığımıza göre sabah bir kargalar bir biz ve ban saati diyelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…