- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
artı 100000 ile katılıyorum sana cehalet bağnazlığı ve arkasından aymazlığı getirir.Bak aklıma gelmemişti olabilir, kilosu ile kültür ve görgüsü arasında negatif korelasyon olan bir arkadaşa benziyorDaha da anlamasın diye bilimsel terimler de serpiştirdim Adele bu arada 46 bedenmiş, kadın gayet güzel
AyyyySen hala benimle dalga mı geçiyorsun ya cık cık cık görün görün kimi savunduğunuzu pis şişko
Ban loading...Sen hala benimle dalga mı geçiyorsun ya cık cık cık görün görün kimi savunduğunuzu pis şişko
Banlanayımda sebep bu olsun :))Ban loading...
Wat ken mune du samtaymsBan loading...
dök içini göster karakterini bak ne güzel karaktersizleşiyorsunİnşallah o elbiseyi yaptıracak bir terzi yada gelinlikçi bulamazsın bulsanda düğünde korsen cart diye yırtılıp elbisen patlar inşallah :)bunu hakettin.
dök içini göster karakterini bak ne güzel karaktersizleşiyorsun
Boşverdök içini göster karakterini bak ne güzel karaktersizleşiyorsun
Benim şaka yaptığım çok açık senin hakaretlerinin ortaya serildiği gibi dikkat et yaptırmaya çalıştığın kişi kıs kıs gülmesin :))dök içini göster karakterini bak ne güzel karaktersizleşiyorsun
Balık modelin yakışması beden numarasıyla ilgili değildir. 42 beden olup da gayet fit vücutlarda harika durur. 36 beden ama sıkı olmayan vücutta ise hiç hoş durmaz. Zayıflık ille de güzel bi vücut demek değildir 36 beden olup da göbeği çıkan kalçası düşük kadınlar da var (ben de zayıfım ama fit değilim kendimden biliyorum yani). Ayrıca velev ki giydi yakışmadı kime ne yav.Ama kötü durur yaaa
He canım he hiç korse giydin mi ben hiç denemedim bile amacım dalga geçmek değildi bunu kendine yapma zayıflar giyersin
Hemen beddua hemen... Arkadasim bazi kiyafetlerin yakismamasi icin illa kilolu olmaya gerek yok. Bi gram fazlam yok benim mesela ama her kiyafet mukkemmel ötesi durmuyor uzerimde. Ben kalkip inatla o kiyafeti giymiyorum. Vucuduma, boyuma uygun baska seylere bakiyorum. Olay sadece kilolu olmak degil vucuduna gore giyinmek. Ha sizene ben begeniyorum diyorsan sende haklisin. Ozguvenini tebrik ederim, o kadari bende yok.
Benim şaka yaptığım çok açık senin hakaretlerinin ortaya serildiği gibi dikkat et yaptırmaya çalıştığın kişi kıs kıs gülmesin :))
Baştan bu arkadaşın YANDAŞlarına anlatmaya çalıştık ama işte herkes o kadar NET ki gerçekleri kabullenmek gibi bi problemleri var. ^_^
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?