bu nasıl elbise ?

42 beden ve balık bunu kimseye yapmasan?

Morsever her yazdığın konuyu sabote etmeyi görev mi biliyorsun kendine anlamadım ki ,güya duzeldim artık falan diyordun ama huylu huyundan vazgeçmiyor demek ki

Konu sahibi giysem mi giymesem mi diye sormamis,nasıl tadilat yapabilirim diye sormuş fikrin yoksa sabote etme
Ayrıca konu sahibi üstüne yakışmayan elbiseyi zaten tercih etmez

Ha çok zayıf olup elbisenin yakışmadığı nice insan var illa kilo ve bedenle alakalı değil bu durum üzerine yakisiyorsa ister 100 kilo ol fark etmez

Eskiden Kk ya girdigimde zevk alirdim.simdi ise sadece mahallelerde ki kavgalar var surekli en iyi benim en guzel benim en en ennnn yazik valla surda bir iki sohbet vardi onuda bitirdiniz... konu sahibi benimde kilom var takilmayin bunlara siz nasil isterseniz oyle giyinin onemli olan sizin mutlu olmaniz

Bana kalırsa zolama.. 38 beden bir elbiseden bahsediyorsun ve 42 bedenim diyorsun. Bence çok sırıtır. (Kilosuyla dalga geçmiyorum sadece gerçekçi oluyorum) arada 2 beden fark var nasıl genişlesin ki?

Bize soracağına terziye gidip sorman daha mantıklı değil mi? O neyin yapılıp neyin yapılamayacağını daha iyi bilir.

Bana kalırsa zolama.. 38 beden bir elbiseden bahsediyorsun ve 42 bedenim diyorsun. Bence çok sırıtır. (Kilosuyla dalga geçmiyorum sadece gerçekçi oluyorum) arada 2 beden fark var nasıl genişlesin ki?
Bu haklı bir yaklaşım olmuyorsa olmaz ama imkanları zorlamak güzel sonuçlar doğurabilir. Bazı arkadaşlar elbisenin bedenine değil de modelinin kilolu insanlara yakışmayacağı konusunda ısrarcı biraz.

Bu haklı bir yaklaşım olmuyorsa olmaz ama imkanları zorlamak güzel sonuçlar doğurabilir. Bazı arkadaşlar elbisenin bedenine değil de modelinin kilolu insanlara yakışmayacağı konusunda ısrarcı biraz.

Yok canım ne ilgisi var. Sonuçta balık modeli bence 42 bedene gayet güzel durur :) ben zayıfım misal kendime yakıştırmıyorum. Ama balık etli bir bayanda daha güzel durduğunu düşünüyorum. Ben yakıştırıyorum sadece beden konusunda biraz zorlanacak gibi.

Ayrıca 42 beden kilolu olmuyor 42 üstü kilolu oluyor :) boyu da önemli bu durumda..

Ayrıca 42 beden kilolu olmuyor 42 üstü kilolu oluyor :) boyu da önemli bu durumda..
Ya zaten bizim savunduğumuz konu insanın bedeni büyük ya da yapılı vucüda sahip diye hatları düzgün olmaz kaidesi yok ki. Önemli olan orantılı mı değil mi :) arkadaş bunu anlayamadj

Bu üye morsever25 mi ?

Aklı olan insan balık modellerin kalıplarının diğer abiyelere nazaran daha dar olduğunu bilir. Boşu boşuna polemik yaratıp banlanmış bir sürü kişi. Konu sahibi içine nasıl siniyorsa öyle giy kilo bu alınırda verilirdi .

Ya bu yöneticiler tek tek bu yorumları okumuyor değil mi? Kelime filtresi falan vardır herhalde. Onlar kullanıldığında uyarı gidiyordur. Kafamda deli sorular :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…