- 27 Mart 2015
- 303
- 381
- 103
Nedenmiş!!! Herkes istediğini giymekte özgür size mi soracaktı illa ki 38 beden elbise giyecek diye bir kural mı var? Yorumunuz hiç hoş değil sizin gibi düşünenler hiç olmasa keşke !!42 beden ve balık bunu kimseye yapmasan?
42 beden ve balık bunu kimseye yapmasan?
Pess.. asıl beddua bu yaa..İnşallah o elbiseyi yaptıracak bir terzi yada gelinlikçi bulamazsın bulsanda düğünde korsen cart diye yırtılıp elbisen patlar inşallah :)bunu hakettin.
Bu haklı bir yaklaşım olmuyorsa olmaz ama imkanları zorlamak güzel sonuçlar doğurabilir. Bazı arkadaşlar elbisenin bedenine değil de modelinin kilolu insanlara yakışmayacağı konusunda ısrarcı biraz.Bana kalırsa zolama.. 38 beden bir elbiseden bahsediyorsun ve 42 bedenim diyorsun. Bence çok sırıtır. (Kilosuyla dalga geçmiyorum sadece gerçekçi oluyorum) arada 2 beden fark var nasıl genişlesin ki?
Bu haklı bir yaklaşım olmuyorsa olmaz ama imkanları zorlamak güzel sonuçlar doğurabilir. Bazı arkadaşlar elbisenin bedenine değil de modelinin kilolu insanlara yakışmayacağı konusunda ısrarcı biraz.
Bu haklı bir yaklaşım olmuyorsa olmaz ama imkanları zorlamak güzel sonuçlar doğurabilir. Bazı arkadaşlar elbisenin bedenine değil de modelinin kilolu insanlara yakışmayacağı konusunda ısrarcı biraz.
Ya zaten bizim savunduğumuz konu insanın bedeni büyük ya da yapılı vucüda sahip diye hatları düzgün olmaz kaidesi yok ki. Önemli olan orantılı mı değil mi :) arkadaş bunu anlayamadjAyrıca 42 beden kilolu olmuyor 42 üstü kilolu oluyor :) boyu da önemli bu durumda..
Bu üye morsever25 mi ?Morsever her yazdığın konuyu sabote etmeyi görev mi biliyorsun kendine anlamadım ki ,güya duzeldim artık falan diyordun ama huylu huyundan vazgeçmiyor demek ki
Konu sahibi giysem mi giymesem mi diye sormamis,nasıl tadilat yapabilirim diye sormuş fikrin yoksa sabote etme
Ayrıca konu sahibi üstüne yakışmayan elbiseyi zaten tercih etmez
Ha çok zayıf olup elbisenin yakışmadığı nice insan var illa kilo ve bedenle alakalı değil bu durum üzerine yakisiyorsa ister 100 kilo ol fark etmez
Ayıp yaa ayıp. İnsan kendini düzeltmek karakter oturtmak için hiç mi uğraşmaz? yazık.Sen hala benimle dalga mı geçiyorsun ya cık cık cık görün görün kimi savunduğunuzu pis şişko
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?