• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu nasıl elbise ?

Durur ya da durmaz buna karar vermesi gereken konu sahibi değil midir sizce?
Hoşuna gitmiştir, almıştır.
Görmedik, belki de çok yakıştı.
Belki rahatsızlıktan ötürü kilo almış olabilir, bunlar çok ince ve hassas konular. Biraz daha hassas olmak gerektiğini düşünüyorum.
Az öncede dediğim gibi kişi kendine yakıştığını düşündüğü her şeyi giymekte özgürdür ve kendinde neyi beğenirse o güzeldir.
O anlamda yorumunuz üzücü olmuş bence.
Korseyle giyecekmiş ne kadar yakışabilir korse olduğuda belli olacak muhtemelen daracık şeyin içinde nasıl rahat olacak.

Korseyle giyecekmiş ne kadar yakışabilir korse olduğuda belli olacak muhtemelen daracık şeyin içinde nasıl rahat olacak.
öyle demeyin sıkıntı olmuyor. Görmedim yorum yapamam ama yakışana yakışıyor

sana mı dert oldu arkadasım umutsuz vakamısın bukadar acaba ? ne kadar saldırgansın git soguk su tut yüzüne içinde kalmıs balık elbise belli ki
Aynı bedeniz o kadar umutsuz değilim bence ama üslubunu değiştirme çirkin oluyor

Balık elbiselerin iniş kismindan başlayan özel görünmeyen korseler var. Benim teyzem doğum yaptığı için korseyle giymişti ve kilosu vs kenara dursun, melek gibiydi. Nasıl bakarsak, öyle görürüz.

sana mı dert oldu arkadasım umutsuz vakamısın bukadar acaba ? ne kadar saldırgansın git soguk su tut yüzüne içinde kalmıs balık elbise belli ki
Neden içinde kalsın ki sizin gibi fermuarin geçmediği yere ip gupur falan diktirir.
Insanlari asagilamayin hanimefendi.

umarım ilerde ilac kullanmak zorunda olup kilo almazsın

Hemen beddua hemen... Arkadasim bazi kiyafetlerin yakismamasi icin illa kilolu olmaya gerek yok. Bi gram fazlam yok benim mesela ama her kiyafet mukkemmel ötesi durmuyor uzerimde. Ben kalkip inatla o kiyafeti giymiyorum. Vucuduma, boyuma uygun baska seylere bakiyorum. Olay sadece kilolu olmak degil vucuduna gore giyinmek. Ha sizene ben begeniyorum diyorsan sende haklisin. Ozguvenini tebrik ederim, o kadari bende yok.

tabi insanların bedenlerinde ki kusurlarla ki kusur değil çok şükür dalga geçip bel altı vururken siz uslubunuzu hiç düşürmemiştiniz değil mi? afedersiniz
Kilo bir bedensel engel değil inanıyorum ki kısa sürede gider kilolu herkesin daracık şeyler giymesi genel olarak görüntü kirliliği yapar samimi bir yorumdu

Hemen beddua hemen... Arkadasim bazi kiyafetlerin yakismamasi icin illa kilolu olmaya gerek yok. Bi gram fazlam yok benim mesela ama her kiyafet mukkemmel ötesi durmuyor uzerimde. Ben kalkip inatla o kiyafeti giymiyorum. Vucuduma, boyuma uygun baska seylere bakiyorum. Olay sadece kilolu olmak degil vucuduna gore giyinmek. Ha sizene ben begeniyorum diyorsan sende haklisin. Ozguvenini tebrik ederim, o kadari bende yok.

Kadın heves edip almıştır, heves onun değil mi giyer giyer. Kendimizi iyi hissetmek önemli insanların gözüne hoş görünmek değil.

Kilo bir bedensel engel değil inanıyorum ki kısa sürede gider kilolu herkesin daracık şeyler giymesi genel olarak görüntü kirliliği yapar samimi bir yorumdu

Görüntü kirliliği mi yaratır ? Şoklardayım ya gerçekten.
Bakmak zorunda değilsiniz hanımefendi,kimse silah dayamıyor bakacaksın diye.

Erkeklerin ''şöyle kadınlar şunu giymesin,böyle kadınlar etek giymesin'' konuları çok normalmiş meğersem.Kadınlar böyle düşünürken erkeklere ne diyeceksin ki.

Back
X