Korseyle giyecekmiş ne kadar yakışabilir korse olduğuda belli olacak muhtemelen daracık şeyin içinde nasıl rahat olacak.Durur ya da durmaz buna karar vermesi gereken konu sahibi değil midir sizce?
Hoşuna gitmiştir, almıştır.
Görmedik, belki de çok yakıştı.
Belki rahatsızlıktan ötürü kilo almış olabilir, bunlar çok ince ve hassas konular. Biraz daha hassas olmak gerektiğini düşünüyorum.
Az öncede dediğim gibi kişi kendine yakıştığını düşündüğü her şeyi giymekte özgürdür ve kendinde neyi beğenirse o güzeldir.
O anlamda yorumunuz üzücü olmuş bence.
denemedim cunku mide sorunum vardı ne giysem kötü hissedicektim bir kaç gune denerim dedim indirime de girmişti kaçırmak istemedimAlırken denemedin mi?
sana mı dert oldu arkadasım umutsuz vakamısın bukadar acaba ? ne kadar saldırgansın git soguk su tut yüzüne içinde kalmıs balık elbise belli kiKorseyle giyecekmiş ne kadar yakışabilir korse olduğuda belli olacak muhtemelen daracık şeyin içinde nasıl rahat olacak.
He canım he hiç korse giydin mi ben hiç denemedim bile amacım dalga geçmek değildi bunu kendine yapma zayıflar giyersinbence giyemedikleriniz sizde kompleks yapmıs
öyle demeyin sıkıntı olmuyor. Görmedim yorum yapamam ama yakışana yakışıyorKorseyle giyecekmiş ne kadar yakışabilir korse olduğuda belli olacak muhtemelen daracık şeyin içinde nasıl rahat olacak.
Ay tamam siz isteyin giymeyiversin sizi mi kıracak ya.Korseyle giyecekmiş ne kadar yakışabilir korse olduğuda belli olacak muhtemelen daracık şeyin içinde nasıl rahat olacak.
Aynı bedeniz o kadar umutsuz değilim bence ama üslubunu değiştirme çirkin oluyorsana mı dert oldu arkadasım umutsuz vakamısın bukadar acaba ? ne kadar saldırgansın git soguk su tut yüzüne içinde kalmıs balık elbise belli ki
42 beden ve balık bunu kimseye yapmasan?
Balık elbiselerin iniş kismindan başlayan özel görünmeyen korseler var. Benim teyzem doğum yaptığı için korseyle giymişti ve kilosu vs kenara dursun, melek gibiydi. Nasıl bakarsak, öyle görürüz.Korseyle giyecekmiş ne kadar yakışabilir korse olduğuda belli olacak muhtemelen daracık şeyin içinde nasıl rahat olacak.
Neden içinde kalsın ki sizin gibi fermuarin geçmediği yere ip gupur falan diktirir.sana mı dert oldu arkadasım umutsuz vakamısın bukadar acaba ? ne kadar saldırgansın git soguk su tut yüzüne içinde kalmıs balık elbise belli ki
Ay tamam siz isteyin giymeyiversin sizi mi kıracak ya.
tabi insanların bedenlerinde ki kusurlarla ki kusur değil çok şükür dalga geçip bel altı vururken siz uslubunuzu hiç düşürmemiştiniz değil mi? afedersinizAynı bedeniz o kadar umutsuz değilim bence ama üslubunu değiştirme çirkin oluyor
umarım ilerde ilac kullanmak zorunda olup kilo almazsın
Kilo bir bedensel engel değil inanıyorum ki kısa sürede gider kilolu herkesin daracık şeyler giymesi genel olarak görüntü kirliliği yapar samimi bir yorumdutabi insanların bedenlerinde ki kusurlarla ki kusur değil çok şükür dalga geçip bel altı vururken siz uslubunuzu hiç düşürmemiştiniz değil mi? afedersiniz
Kız o kadar uğraşmam ben o uğraşı kilo vermek için harcıyorumNeden içinde kalsın ki sizin gibi fermuarin geçmediği yere ip gupur falan diktirir.
Insanlari asagilamayin hanimefendi.
Hemen beddua hemen... Arkadasim bazi kiyafetlerin yakismamasi icin illa kilolu olmaya gerek yok. Bi gram fazlam yok benim mesela ama her kiyafet mukkemmel ötesi durmuyor uzerimde. Ben kalkip inatla o kiyafeti giymiyorum. Vucuduma, boyuma uygun baska seylere bakiyorum. Olay sadece kilolu olmak degil vucuduna gore giyinmek. Ha sizene ben begeniyorum diyorsan sende haklisin. Ozguvenini tebrik ederim, o kadari bende yok.
Kilo bir bedensel engel değil inanıyorum ki kısa sürede gider kilolu herkesin daracık şeyler giymesi genel olarak görüntü kirliliği yapar samimi bir yorumdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?