bu nasıl elbise ?

Sen benim eski konuları bilmiyorsun galiba sağolasın desteğin için Allah razı olsun bırak etsin beddua herkes kalbinin ekmeğini yer:))
Çok pardon ama sen bu kadar insanın içinde konu sahibini küçük düşürmeye çalış sonra da herkes kalbinin ekmeğini yer de. Oh ne ala memleket.

Yakışmayacağını düşünüyorsan başka bir model mi deneseniz acaba falan dersin. Bunu kimseye yapmayınlar falan çok ayıp.

Ay ne küçük düşecek herkes tanıyor biliyor sanki oda beni küçük düşürmeye çalıştı o zaman yerin dibine mi gireyim nasıl bunu bana dersin diye hesap mı sorayım komik olmayın lütfen çünkü asıl komedi 42 beden balık elbise giymek.

Yahu kadın beğenmiş almış bize mi düştü tasası? Hala komik diyorsun şaka gibisin.

adele yi kas sandı galibaaa

Bak aklıma gelmemişti olabilir, kilosu ile kültür ve görgüsü arasında negatif korelasyon olan bir arkadaşa benziyor Daha da anlamasın diye bilimsel terimler de serpiştirdim Adele bu arada 46 bedenmiş, kadın gayet güzel

Ortalık karışacak. Ben kaçtım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…