Çok pardon ama sen bu kadar insanın içinde konu sahibini küçük düşürmeye çalış sonra da herkes kalbinin ekmeğini yer de. Oh ne ala memleket.Sen benim eski konuları bilmiyorsun galiba sağolasın desteğin için Allah razı olsun bırak etsin beddua herkes kalbinin ekmeğini yer:))
Aynen neyse. Sonuç olarak arkasını bağlamalı şekilde degistirebilecegi fikrini almış oldu. İyi oldu. Giysin giysin.Üff arkadaşlar siz giymezsiniz, kız giyeyim diye mi sormuş, bu elbiseyi aldım nasıl yapsam da giysem demiş. Hakikaten çok problemli insanlar var.
Balık elbise konusu nerelere geldiAltı üstü elbise terziye gidecekti, konu gitti
Ay ne küçük düşecek herkes tanıyor biliyor sanki oda beni küçük düşürmeye çalıştı o zaman yerin dibine mi gireyim nasıl bunu bana dersin diye hesap mı sorayım komik olmayın lütfen çünkü asıl komedi 42 beden balık elbise giymek.Çok pardon ama sen bu kadar insanın içinde konu sahibini küçük düşürmeye çalış sonra da herkes kalbinin ekmeğini yer de. Oh ne ala memleket.
Yakışmayacağını düşünüyorsan başka bir model mi deneseniz acaba falan dersin. Bunu kimseye yapmayınlar falan çok ayıp.
Bak hala...Ay ne küçük düşecek herkes tanıyor biliyor sanki oda beni küçük düşürmeye çalıştı o zaman yerin dibine mi gireyim nasıl bunu bana dersin diye hesap mı sorayım komik olmayın lütfen çünkü asıl komedi 42 beden balık elbise giymek.
konum kapansada açıp br bşlık koyacagım resmi:)Hatun git yaptır da giy şu elbiseyi görsün millet oluyor mu olmuyor mı :)
Yahu kadın beğenmiş almış bize mi düştü tasası? Hala komik diyorsun şaka gibisin.Ay ne küçük düşecek herkes tanıyor biliyor sanki oda beni küçük düşürmeye çalıştı o zaman yerin dibine mi gireyim nasıl bunu bana dersin diye hesap mı sorayım komik olmayın lütfen çünkü asıl komedi 42 beden balık elbise giymek.
Çünkü komik bunu biliyoruzYahu kadın beğenmiş almış bize mi düştü tasası? Hala komik diyorsun şaka gibisin.
Çünkü komik bunu biliyoruz
Çünkü komik bunu biliyoruz
Adele ne alaka ya neyse iyi geceler :))Sende komik duruyordur. Adele dar elbise giyiyor ama yüzü fıstık gibi olduğu için sırıtmıyor.
Adele ne alaka ya neyse iyi geceler :))
adele yi kas sandı galibaaa
Sen hala benimle dalga mı geçiyorsun ya cık cık cık görün görün kimi savunduğunuzu pis şişko
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?