Bu nasıl bir boşanma?

Katip bir şey diyorsa doğru çıkar genelde konu sahibi J juli povna

Bu kadar kemalim yapmaz modunda olmayın, kimse böyle bir şey için 2 çocuğunu bırakıp gitmez geç gelmelerinin altında başka bir şey var aman diyim
Yok asla kemalim yapmaz kafasında değilim ama adamı tanıyorum. Zaten işten direkt eve geliyor tabi çalışanlarıyla falan yemeğini yiyip öyle geliyor biliyorum.
Uzun yıllardır burayı takip ediyorum belli kişileri yorumları biliyorum. Katip hanımı da biliyorum ve katılıyorum size ama emin olmasam bunu demezdim. Bende yıllar içinde buradan ders aldım resmen :)

Kocam beni kendisiyle sevgili olmadığımız zamanlar, onun hoşlanmadığı biriyle 3 4 gün görüştüm diye 2 çocukla boşayacak olsa, boşandıktan sonra ilk işim o kişiyle sevgili olmak olur. Kudursun ondan sonra kendini yesin. Manyağa bak 2 çocuk yapmış neymiş hasmıymış şımarıklığın kaçıncı leveli bu. Ayrıl gitsin hiç uğraşma sakın. Salak herif.

Ay bence hasmim dedigi adami kiskaniyor. Sordunuz mu? Neymis problemleri? Sizin 7 sene onceki gorustunuz adama kadar sorguluyor size de anlatsin ne derdi varmis bu adamla.
O kisi degil ahmet mehmet olsa sorun yokmus esinize gore oyle mi?
Eger kiskancliksa sen daha iyisin seni tanidiktan sonra sepetledim hic etkilenmedim ondan falan filanla yumusatabilirdiniz belki.
Biraz uzun bir ara yorumda anlatmıştım daha detaylı üçüncü ya da dördüncü sayfada olmalı. O kişiyle ilgili de ilk görüştüğümüzde arkadaşça olanda yani kötü biri olduğunu söylemişti, evlenmeden önce de kırmızı çizgim doğru söyle vs demişti ben inkar edince de adam değil de ben taktığı oldum. Nasıl bana bunu söylersin nasıl onunla bir şeyler yaşarsın nasıl beni inandırırsın gibi. O günden sonra da bir daha asla bu konu açılmadı. Geçmişimde başka birileriyle de ilgili bir şey sormamıştı

Başkası olduğunu zannetmiyorum. Olsa gerçekten söyler bana ve öyle ayrılır kendi. Dürüst davranır yani eminim. Vallahi başkası olsa ve bu sebepten yapsa sanki daha katlanılabilir gibi benim için.
Nasıl kandırmış seni müthiş dürüst olduğuna. 🙄 Kimse gidip ben seni aldatıyorum demez.

Yok asla kemalim yapmaz kafasında değilim ama adamı tanıyorum. Zaten işten direkt eve geliyor tabi çalışanlarıyla falan yemeğini yiyip öyle geliyor biliyorum.
Uzun yıllardır burayı takip ediyorum belli kişileri yorumları biliyorum. Katip hanımı da biliyorum ve katılıyorum size ama emin olmasam bunu demezdim. Bende yıllar içinde buradan ders aldım resmen :)
Bizim bi arkadaş işyerinde aldatmış karısını defalarca, kızlardan biri mesaj atmasa ruhu duymuyordu karısının, adamın ikinci telefonu falan çıktı. Erkekler birbirini hayvan gibi kolluyor bu durumlarda, öyle bi saklıyorlar ki kafaları yersiniz.

Eşinizle bu adamın arasındaki problem ne? Daha önce de sorulmuş ama cevaplamamışsınız. Bence gecmisteki problemin ne olduğu bugünkü sorunu çözmek için de önemli.
Lilalilyum, farklı farkli kişiler dahil konu sahibine bunu 10 kere sorduk 😅 bu soruya cevap vermiyor nedense dhdjdjdk ve inatla başkası yok, aldatilmiyorum diyor. Bı olaylar var ama hadi bakalım 😅😆

Adam manyak mıdır nedir anlamadım, bunca yıl 2 çocuktan sonra gece gece aklına bu mu gelmiş ... ayrıca bu boşanma sebebi mi Allah aşkına, el adamı için 2 çocuklu aileyi dağıtmaya değer mi???:KK51:Eşin aklını yitirmiş konu sahibesi hiçbir hakim şu gerekçeyle kimseyi boşamaz.
Ya o biliyordur zaten bu kişiyle daha önce görüştüğünü evlenmeden önce, erkekler konuşur, hele böyle takılmaysa esnafmışlar anladığım başkasından duymuştur muhakkak. Şimdi birini bulmuş ayrılacaktır bahane aramış bildiği sorunun cevabını pat diye sormuş gafil avlamış. Yok hisleri kuvvetliymiş de yok bilmem ne de saçmalık. 😏

Ya o biliyordur zaten bu kişiyle daha önce görüştüğünü evlenmeden önce erkekler konuşur hele böyle takılmaysa esnafmışlar anladığım başkasından duymuştur muhakkak. Şimdi birini bulmuş ayrılacaktır bahane aramış bildiği sorunun cevabını pat diye sormuş gafil avlamış. Yok hisleri kuvvetliymiş de yok bilmem ne de saçmalık. 😏
Hisleri de iki çocuğu beklemiş kuvvetlenmek için maşallah ne kuvvetli hisler. 🤣

Çok üzücü bir durum, eşiniz muhtemelen sadece bu konuda değil başka birçok konuda da takıntılıdır. Takıntılı insanla yaşamak çok zor bir yandan ayrılmak size de iyi gelecektir ama eşiniz açısından daha kötü olacağını düşünüyorum. Ayrılmayı sindiremez kendini yer bitirir muhtemelen. Hakkınızda hayırlısı olsun. Ben bu nefretin sebebini çok merak ettim ne olmuşta bu denli bir nefret duyuyor, yıllar geçmesine rağmen yuvasını yıkmasına sebep olacak kadar ne olmuş olabilir .

İkizler burcu yükselen aslan. Derin de bir yapısı var eli kolu çok uzun. Görüştüğü kişileri ilişkileri yazsam buraya ooo… isteseydi yedi seceremi sererdi önüme ki bana inanmayı seçmiş öyle diyor. Emin olun zerr abartı yok hatta çok daha fazlası var.
bu dedikleriniz burç kombinasyonu da zor

ama ayrılmak için bahane değil
şunu düşünüyorum bu adamın şuan bu durumdan haberi var mı velev ki haberi oldu insan der ne alaka
çocuk olmasa az kızardım eşinize ama çocukLAR var
bu ne böyle ortada cidden büyük bir yalan yok
çekişmeliye çevirin olur arılırsanız maddi kendinizi ve çocuklarınızı güvence altına alın
çok zor

Ya o biliyordur zaten bu kişiyle daha önce görüştüğünü evlenmeden önce erkekler konuşur hele böyle takılmaysa esnafmışlar anladığım başkasından duymuştur muhakkak. Şimdi birini bulmuş ayrılacaktır bahane aramış bildiği sorunun cevabını pat diye sormuş gafil avlamış. Yok hisleri kuvvetliymiş de yok bilmem ne de saçmalık. 😏
Hisleri mi kuvvetliymis 🙄 Yalniz bu oyle mahalle arasi iki gencin gruplasmasi meselesine hic benzemiyor. Ya oncesinde bi kadin mevzu var husumet icin yada adam yol yapiyor ben sana bosarim demistim demek icin.

Muhtemelen geçmişte eşinizin hoşlandığı sevdigi vs bir kadın o adamı tercih etti, simdi de yüz yüze görüşmede adam benim eskilerle takılıyorsun demiştir ya da daha ağır cümleler.. çünkü erkekler için bu gurur kaynağı ve düşmanına bunu söylemekten haz alırlar. Bence evli olduğunuzu biliyordur, sonuçta ikinizi de tanıyor, hem düşmanlar hem sosyal medya vs öğrenmek çok da zor değil.

O aradan geçmiş kaç seneyi değil de başlangıcındaki yalana odaklanmış durumda işte. O yıllarımızla ilgili bir sıkıntısı yokmuş. Bir kere ağzından çıktı ya pire içim yorgan yakarım lafı, onu döndürüp duruyor. Hani dedim nerde olgunlaşma ergen misin sen dedim ve bir sürü şey söyledim az alttan aldım empati yaptırmaya çalıştım bilemezdim dedim falan da dün gece artık bi ne olursa olsun moduna girdim. Bayram sonrası ailelere söyleme mevzusunu bugüne çekmiş oldum :) öyle karar verdi yani reste rest, bi el yükseltme hali…
genelde böyle takıntılı biri mi yoksa bu bahaneyle seni aradan çıkarma planı falan olmasın? Dün tanışıp yarın nişan yapmıyorsunuz geçmiş kaç sene çocuk var

Merhaba
Başlıktan anlayacağınız üzere boşanma aşamasındayız ama o kadar değişik bir şekilde ilerledi ki kafam karma karışık. Farklı yorumları merak ediyorum çünkü kimseye anlatamıyorum farklı bakış açılarına ihtiyacım var. Okuduğunuz için teşekkür ederim şimdiden.
Eşimle yedi yıldır evliyiz ve iki çocuğumuz var. Bir olay oldu, daha doğrusu geçmişteki bir yalan ortaya çıktı ve eşim tüm gemileri yaktı. Kendi deyimiyle pire için yorgan değil binayı yakarmış bu öyle bir konuymuş onun için.
İlk tanıştığımız zaman ben çok kötü bir dönemindeydim ve kimseyle sevgililik duygusal bir şeyler düşünmeyen kafadaydım. İstanbul’da yalnız yaşıyordum çalışma hayatım vardı. O kötü dönemimde izmire taşınacaktım ve bunun hazırlıkları içindeydim. Neyse onunla ilk akşam yemeğe çıktık ve ben duygusal hiçbir şey düşünmüyordum, oradan buradan konuşurken konu geçici olarak çalıştığım yerdeki birine geldi. Onun hasmı olduğunu ve işte işe yaramaz vs biri olduğunda bahsetti ve ben hiç üzerinde durmadım . Çünkü eşime karşı o zamanlar bir hissim yoktu. Ben bu kişiyle kısa bir süre takıldım. Sonra da İzmir e taşındım. Eşim sürekli izmir e gelip gitmeye başladı güzel zaman geçiriyorduk ve ben zamanla yoğun duygular hissetmeye başladım ve ilişkiye başladık. Kısa sürede evlenme niyetine girdik aşık oldum ona. Nişanlılık aşamasında bana birden bu kişiyle aramda bir şey olup olmadığını sordu, öyle bir şey olduysa söyle şimdi bitsin bu benim kırmızı çizgim. Sonradan öğrenirsem kaç yıl geçerse geçsin biter dedi ve ben inkar ettim. Saçma sapan bir şey yüzünden onu kaybetmekten korktum. Neyse evlendik çocuklarımız oldu yedi sene geçti üzerinden ve bir kaç gün önce gece alkollüyken ilişki sırasında birden geri çekildi ve o kişiyi sordu doğru söyle bir şeyler yaşadınız mı dedi, bende birkaç gün takıldık dedim. Sonrası kabus. Onu aldattığımı söylüyor. Ne kadar sana karşı hiçbir düşüncem yoktu vs desem de kabullenmiyor ve bu daha ağırına gidiyor. O zamanlar beni redderken nasıl öyle bi o.ç. birlikte oldun diyor. Bana yalan söyledin diyor ki haklı o ilk sorduğunda ona söylemeliydim bunun kararını o vermeliydi tamamen haklı o konuda ama niyetlerin hiç mi önemi yok? Onu kaybetmek istemedim çok zorluklar buhranlardan sonra aşık olmuştum ve bunun onun gözünde bu kadar büyük bir şey olacağını düşünemedim. Hakikaten üç beş günlük bir şeydi çok önemsizdi.
Son durum avukatına dilekçe yazdırıyor şuanda yarın mahkemeye verecekler. Paldır küldür ayrılacağız. Ben ona aşığım ve bunu kabullenemiyorum. Ona göre o yalanı söylemiş olmamla biz ilişkiye başladıktan sonra aldatmam aynı şeymiş. Yani o yalanı söylemekle ben ona ihanet etmişim aynı anlamdaymış. Ve bunu aşamıyor. Sana inancım ve saygım kalmadı bundan sonra benim için iki çocuğum var sadece, sen diye ölsem de yapamam diyor. Evliliğimizde başka türlü sorunlar yaşamıştık ama hepsini aştık türlü zorluklardan geçtik ama hep kafa kafaya verip aşmayı başardık asla ilişkimize yansıtmadık. Mükemmel cinsel hayatımız vardı. Yani başka bir sebep yok konunun bu olduğunu anlatmak için söylüyorum bunları.
Çok uzattım sanırım kusura bakmayın ama hakikaten kısaltarak nasıl anlatırım bilemedim. Sizce onun dediği gibi bu ihanet etmek mi oluyor? O anki şartların duyguların niyetlerin hiçbir önemi yok mu
ay ne zor durum ya sırf bu sebepten boşanmaya karar verilir mi valla inandırıcı gelmedi eşiniz yani.
Davayı açacak mı kesin kararlı mı

Hisleri mi kuvvetliymis 🙄 Yalniz bu oyle mahalle arasi iki gencin gruplasmasi meselesine hic benzemiyor. Ya oncesinde bi kadin mevzu var husumet icin yada adam yol yapiyor ben sana bosarim demistim demek icin.
Konu sahibi demiş hisleri kuvvetli ondan sordu diye. Husumeti olduğu adamla yakın zamanda karşılaşmış içine doğup sormuş. Saçmalık. Biliyordur o eminim. İlk sorduğunda da biliyordur. Yoksa insanın aklına nerden gelsin şü kişiyle ilişki yaşamış olabilir misin diye. Niye başkasını sormamış. O zaman inanmış gibi yapmış işte. Şimdi kendi başkasını bulmuş bahane olsun diye sormuş.

Konu sahibi demiş hisleri kuvvetli ondan sordu diye. Husumeti olduğu adamla yakın zamanda karşılaşmış içine doğup sormuş. Saçmalık. Biliyordur o eminim. İlk sorduğunda da biliyordur. Yoksa insanın aklına nerden gelsin şü kişiyle ilişki yaşamış olabilir misin diye. Niye başkasını sormamış. O zaman inanmış gibi yapmış işte. Şimdi kendi başkasını bulmuş bahane olsun diye sormuş.
Ne sinsi herifler var lan..

X