- 11 Aralık 2018
- 40.671
- 252.761
- 598
- Konu Sahibi colcicegi_1
-
PikiBenim alanım da yazılımla ve 30bin liralık bilgisayar ile gayet kod yazılır. Benimki daha ucuz.
Şahsin sinir etmiyorm evet ben de almam bu şkilde ama başkasının kendine harcadığı beni niye sinir etsin. İçten içe başka hissiniz olabilir mi alamamanıza üzülme vs.Mesela maaş 30 bin TL diyelim. Ama iphone 16 pro max alıyor hayatınızdaki kişi. İnsanın ayağını yorganına göre uzatması gerekmez mi? Çok saçma geliyor bana. Sizce?
40 bin maaşla 3 binlik pantolon mu vay canına
Nasıl açıklayayım ki ama burada birkaç kişi kendi kazanıyor kendi harcayacak sanane dedi. Doğru aslında bir bakıma. Bunu böyle söylersem çok ayıp olmaz mı. Konusmayı azaltarak bitirmeyi düşünüyorum
bence de sizin göç yolu birbirine denk degil. belki zor bir hayattan geldiniz belkk oglak burcusunuz bilmiyorum ama sizin istediginiz haminne gibi altinlari biriktirelim, evimizi arabamizi alalaim, kimseye muhtac olmamak icin birikim yapip duralim..
bunlari dusunmek icin 22 yas erken degil mi?
Üslubunuz okadar berbatki bence siz okuduğunuz kitapları değiştirin, daha çok kişisel gelişime ağırlık verin.Kıt kanaat yaşadığımı nereden çıkardınızayrıca konu sahibi ben değilim isimlere bakın öyle yorum yapın okuma seviyeniz iyi görünmüyor daha çok kitap okuyun sayın müneccim elçisi .
Kime yanıt verdiğine bakmayıp size de aynısını diyorum demenizÜslubunuz okadar berbatki bence siz okuduğunuz kitapları değiştirin, daha çok kişisel gelişime ağırlık verin.
evet konu sahibi değilsiniz ben karıştırmışım ama yinede fikrim aynı, kıt kanaat yaşiyorsunuz. Birikim iyi güzel ama birazda gezin görün, vizyonunuz genişlesin malum kitaplarda biryere kadar.
Oğlak burcu olan ben: Oğlaklar cimri oluyormuş, aşırı tutumlularmış biliyor musun?belkk oglak burcusunuz bilmiyorum ama sizin istediginiz haminne gibi altinlari biriktirelim,
Döğüşmen guzum, nişanlı hurmam.Kime yanıt verdiğine bakmayıp size de aynısını diyorum demenizüslubum bana kötü olana kötü iyi olana iyi .
Kıt kanaat geçinmiyorsanız neden bukadar üzerine alındınızki?Kime yanıt verdiğine bakmayıp size de aynısını diyorum demenizüslubum bana kötü olana kötü iyi olana iyi .
Onun nişanlısı iPhone hediye alacaktı, kız istemedi. Belli ki seviyor para harcamamayı, elleşme.Kıt kanaat geçinmiyorsanız neden bukadar üzerine alındınızki?
Konu sahibi ben değilim der geçersiniz
Demekki var sizede dokunan birşeyler.
Neyse birazda kişisel gelişiminize ve vizyonunuza yatırım yapmanız dileğile
Benim kocamda bana sana Ferrari alayım çünkü aşağısı sana yakışmıyor dedi ama istemedim. Seninle samanlık bile seyran gerekirse at arabasına binerim paramızı biriktirip altın alalım dedimOnun nişanlısı iPhone hediye alacaktı, kız istemedi. Belli ki seviyor para harcamamayı, elleşme.
Nedenini sorarsa bunu söylersem ayıp olur diye düşünüyorumDirekt neden bitiremiyorsunuz? Adamin parasini hesaplamak kolay ama is ayrilmaya gelince net degilsiniz. Direkt ayrilsaniz para mi istiyor ben anlamadim.
İşte fedakar ve cefakar Anadolu kadını.Benim kocamda bana sana Ferrari alayım çünkü aşağısı sana yakışmıyor dedi ama istemedim. Seninle samanlık bile seyran gerekirse at arabasına binerim paramızı biriktirip altın alalım dedim
Ayrı dünyaların insanlarız diyip bitirin,neden ayıp olsun adamaNedenini sorarsa bunu söylersem ayıp olur diye düşünüyorum
Para harcama alışkanlıklarınız aynı değil. Bu zaten ilişkilerde başlıca geçimsizlik sebebi. Bir de bana mesela gelirine göre alamayacağı şeyleri borca harca girip alan kişiler bebe gibi geliyor. Hesabını kitabını yapamayan adam ilişki yurutmekten ne anlayacak.Nasıl açıklayayım ki ama burada birkaç kişi kendi kazanıyor kendi harcayacak sanane dedi. Doğru aslında bir bakıma. Bunu böyle söylersem çok ayıp olmaz mı. Konusmayı azaltarak bitirmeyi düşünüyorum
Senin dünyan bambaşka zaten ama bak senin kriterlerinin içinde de bütün parasını bir bilgisayar ve bir telefona gömem adam yok. Benim kocamın da evlendiğimizde hiç birikimi yoktu kredi çekip evlendik ama parayı mümkün olduğu kadar gezerek yemişti. Şimdi fırsat buldukça birlikte geziyoruz ama bir ev bir araba almayı da başardık tek eksiğimiz 100binlik telefon ve bilgisayar, peki neden? Çünkü hayatta para harcanacak ya da biriktirilecek daha güzel ve kaliteli şeyler varvalla ben "kac ulke gezmis, gencligini doya doya yasamis mi" diye sectim koca adayimi. hayatini harika yasamis, sevmedigi isi birakip yeniden okumus, uc ayri kitada yetimhanede gönüllü calismis. "demek ki hayati yasamayi biliyor, beraber de guzel bir hayat yasariz" diye düşündüm. bana ne birikiminden. bir sekilde alınacak olan alinir nasilsa.
hayatima giren flortleri eleme yöntemimdi. eger araba taksidi odeyip, ailesini ihya edip kendi hayatini bombos yasiyorsa hic devam etmiyordum o kisiyle, biraz flort sonra uzaklasiyordum
bu adam da iyisini yapıyor bence. konu sahibinin istedigi gibi kit kanaat gecinip altin alip dursa birkac seneye evlenirken kiz tarafi tonla altin isteyecek, gelinin bilezigine bunca sene kismis olacak kendinden
Ahmet kekonun tekiymis demek ki. Bir de surekli demissin 27 yasinda arabasi yok. 27 yasinda cogu kisinin arabasi yok canim. Sen cok hesapli kitapli bi kizsin. Ahmet mehmet konunda da soylemistim. Mehmeti sec sen. O da farkli degildir ahmetten ama en azindan parasi var senin en onemli kriterini karsiliyor.
Tamam işte onca zenginliğine rağmen düşük bir fiyat değil mi saatinki?Ay lütfen o gün tesadüfen taktığı saati baz almayın Adam teknesini yalısının önüne park ediyor, yatı ile akşam gezisine çıkıyor, helikopteri ile işe gidip özel uçağı ile canı isterse akşam yemeğine fransaya gidiyor. Bunlar sade ufak örnekler, sizce taktığı saatin fiyatımı önemli gerçekten?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?