Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Artık üzülmesin...
Geçti geçecek...
En azından neden onla görüşmedim demeyecek... Görüştü ve saçmalığı gördü artık onun gerçek niyetini biliyor.
Bu da bişeydir...
:teselli:
belki birbirlerini gercektn cok sevdiler kim ne biliyorki öyle ahkam kesiyor burda?
Gercek bi sevgiyse bu ikiside bosansin ve tekrar denesin ne kaybederler, olmadi diyelim evlilikleride bitti..o evlilikler zaten bitmeliydi, biri inat olsun diye evlenmis digeri cocugu icin katlandigini söylemis, yani zaten ortada bi yuva falan yokmuski..
Insan herzaman bulamiyor gercek sevgiyi aski, belki birbirleriyle evlenip cok mutlu lablecekler..
Bi sans daha verilsin derim ben
hayretle okudum tek bi krlimesini bile atlamadan
ve çok üzüldüm
bu erkekler artık bizim tahminimizden daha da tehlikeli hale geliyorlar bu nasıl iş
peki bu adamların derdi ne ya
insan bu kadar stersi çekermi 3 kadın bi arada
Allah ıslah etsin adamı ne diyelim Allaha hawale etmekten başka bişey yapamayız
ya bastan yanlis bi olaymis zaten ikiside evli böyle biseyi asla desteklemiyorum :umursamaz:
hatasinin bedelini sadece kendisi ödüyo baskasi degil
ha bide olan eslere oluyo aldatilan, kandirilan onlar :umursamaz:
eski sevgilisiydi cok seviyodu dayanamadi vs diyosun ama yinede cok yanlis
biri karisini digeri kocasini aldatmis...
ama insan hak vermiyoda degil
kendimi kizin yerine koydum allah korusun cok kötü bi durum :1no2:
ztn hatasi en bastan beri tecavüze ugradigini cocuga söylememek olmus ki zaten cocukta suanda 3 kisiyi birden aldattigina göre o zamanda aldatirmis...
isin icinden cikilmasi gercekten zor bi durum ama unutmaktan baska caresi yok
hadi dayanamadi bi kez beraber oldu, kendine hakim olamadi dicem ama 1 degilki 3 kez
insan bazen durup düsünmesi lazim, her ne kadar kendine hakim olamiyosa bile, sonunda kendi üzülecegini düsünmesi gerekirdi
valla ne diyeyim.. bi laf varya iki ucu b..lu deynek diye buda o hesap olmus resmen
peki simdi arkadasin kocasiyla ne yapmayi düsünüyo?
esini aldatti sonucta ve akli hala baskasinda
bu durumda kocasinin yüzüne nasil bakicak??? bilmiyorumkismile
Canim yazina tamamen katiliyorum.
Ortada bir birini kovalayan bir sürü yalnis var ve bu yalnisin icinde yer almak gercekten cok agir bir tranva..
Kiz esi ile ayrildi,zaten onlarinki evlilik gibi bir olay degildi.
Ikiside anlasti ve böyle olmayacagina karar verdi,herseylerini ayirdilar.
Bende bastan cok kizdim ettim ama o kizin yerine kendimi koymayi birak,böyle bir seyi düsünmek dahi istemezdim.ama bildigim kadari ile cocuk hala sevgilisini ve evdekini idare ediyormus.
hmm en azindan bu evliligi sürdürüp bi ömür böyle büyük bi yalanla yasamicak
arkadasinin hakkinda hayirlisi olsun cnm
cocuktan haber aliyomusunuz hala?