• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu kz ne yapsn imdi?

Artık üzülmesin...
Geçti geçecek...
En azından neden onla görüşmedim demeyecek... Görüştü ve saçmalığı gördü artık onun gerçek niyetini biliyor.
Bu da bişeydir...
:teselli:

Artık üzülmesin...
Geçti geçecek...
En azından neden onla görüşmedim demeyecek... Görüştü ve saçmalığı gördü artık onun gerçek niyetini biliyor.
Bu da bişeydir...
:teselli:

Bugün ben basinda durdum ve suna msj at agzina geleni say dedim.
Biraz tereddüt etti bosver zaten kac gündür konusmuyoruz dedi,olsun sen at noktani koy dedim...Seni hayatimdan tamamen cikarttim ben,
ben senin icin ulasilmazdim ve o yüzden sevdigini saniyordun,bende seni sevdigimi sanmisim ama yanilmisim,aslinda ben eski askimi seviyormusum seni degil,
Yasananlarin hepsini unut,bir delilik yaptim ve birdaha dönüsüm yok,senden nefret ediyorum,beni birdaha arama cünkü hayatinda birdaha ben olmayacagim diye yazdi ve yolladi..Cevap gelmedi ama sanki kizimizin üstünden bir yük kalkti..

Sanirim burdaki yorumlarda cok etkili oldu....zemuszemus

Hakkında ne hayırlıysa o olsun inş düzelir herşey birdaha böyle hata yapmaz
Allah yar we yardımcısı olsun

belki birbirlerini gercektn cok sevdiler kim ne biliyorki öyle ahkam kesiyor burda?
Gercek bi sevgiyse bu ikiside bosansin ve tekrar denesin ne kaybederler, olmadi diyelim evlilikleride bitti..o evlilikler zaten bitmeliydi, biri inat olsun diye evlenmis digeri cocugu icin katlandigini söylemis, yani zaten ortada bi yuva falan yokmuski..

Insan herzaman bulamiyor gercek sevgiyi aski, belki birbirleriyle evlenip cok mutlu lablecekler..

Bi sans daha verilsin derim ben

öfkeyle başkasına kızarak evlenilirmi?hatalar orda başlamış ...arkadaşına bişeyde diyemem hepsinden kurtulsun bence ..arayıp sormuyomuşta çocuk zaten ..

olay çözüme varalı çok olmuştur ama..
birine inat olsun diye evlilik yapılmaz çok saçma evlendikleri insanlara haksızlık
akılları baskasındayken evleniyorlar sonrada anlaşamadık oluyor boşanma nedeni
anlaşamadınız ama neden çünkü uzaklardakini düşünürken yanıbaşınızda baskasına inat olsun diye değil sizi sevdiği için sizinle evlenen insanı ihmal ettiniz ona karşı vazifelerinizi yerine getirmediniz ve karşılık göremediği için anlaşmazlıklar basladı bence böyle durumdaki insanların akıllarını baslarına toplayıp evliliklerini kurtarmaları lazım evlendikleri insanlara yaptıkları haksızlığı düzeltmeleri lazım artık bu düzeltme karşı tarafın tercihine kalmış ya kabuletmez ayrılır yada devam eder evlilik oyun değil inat olsun die evlenip sonra aa ben çok kıskandım aklım basıma geldi demelerini mi bekliyorlar inat yaptıkları kişinin, sonrada hayatını kararttıkları iinsana hadi o geri geldi senide kullanmıştım sana güle güle mi demeyi düşünüyorlar
bi baskasını gerçekten seven insan sevmediği bir insanla aynı yatağa giremez! ondan çocuk yapmaz yapamaz
bir araya gelmeleri tam bir hüsran olur
ki yaşananlardanda anlaşılıo
baskasının mutsuzluğuyla mutlu olamazlar o evlendikleri insanlarında ahı çıkar

belki birbirlerini gercektn cok sevdiler kim ne biliyorki öyle ahkam kesiyor burda?
Gercek bi sevgiyse bu ikiside bosansin ve tekrar denesin ne kaybederler, olmadi diyelim evlilikleride bitti..o evlilikler zaten bitmeliydi, biri inat olsun diye evlenmis digeri cocugu icin katlandigini söylemis, yani zaten ortada bi yuva falan yokmuski..

Insan herzaman bulamiyor gercek sevgiyi aski, belki birbirleriyle evlenip cok mutlu lablecekler..

Bi sans daha verilsin derim ben

Ne güzel yazmissin bende öyle düsünüyordum bastan.Ne cikar madem bukadar seviyorlar,madem ortada yuva diye birsey kalmamis,baslasinlar tekrar ne cikar dedim.Taki gercekleri ögrenene kadar..
Bu konudan bir kac ay sonra öyle seyler olduki ben bile cok sasirdim ama beklemiyorda degildim..Kiz cok agladi ama ben icten sevinmedim desem yalan olur cünkü allah hayirlisini verdi..

Kizla 2 hafta falan görüsemedik anneme gitmistim.
Geldigimde hemen bana gel birseyler oldu diye cagirdi,gittim ve anlatti.
Bir gece bunun teline msj gelmis,selam nasilsin diye yazan biri,bakmis numara tanidik falan degil,cevap vermemis msja ve sabahta aramis,karsisinda bir kadin,birdaha lütfen bizi arama,biz cok mutluyuz demis kadin,bizim kizda sen kimsin deyince,kadinda ben onu sevgilisiyim demis:bbo:

Bizim kiz soklara girmis,nasil yani sevgilisi,kadinin elinden teli cocuk almis em küm etmis kapatmislar.bizim kizda agzina geleni saymis,megerse o kadinlada 2 seneye yakindir beraberlermis,kadinida kandirmis,bu kiz benim eski nisanlimdi ama görüsmüyoruz sadece telde görüstük falan demis..
Bizim kiz kadinin bos aninda kadina herseyi anlatmis,kadinda sok olmus.
Anlayacaginiz dallas hikayesi gibi bir olay cikmis ortaya.
Sonra kiz hic birsey yapmadan beklemis,birgün yine yazmis kiza bilmiyorum bunlari neden yaptigimi,sen haketmedin bukadar üzüntüyü ama diyorum ya nasil yaptim bilmiyorum...Özür dilerim affet beni demis.(Barismak amacli degil).vijdan azabindan dolayi özür dilemis..Simdi herkes kendi yolunda bitti gecti diyor bana ama eminimki bir kadindan bunlar kolay kolay gecmez..Zaten eskisi gibi görüsemiyorumda kizla.

Keske bukadar pislik yasanmasaydi,düsünün bir erkegin elinde oyuncak gibi oynanan 3 kadin zarar gördü..Evdeki kadin iliski bitmis ayrilmislar ama cocuklari var,ikinci kadin bizim kiz aylarca cok perisan oldu,öteki kadinda iki kadindan haberdar bir sekilde iliskisine devam ediyor...Isin tuhaf yanida bu kadin ile cocuk arasinda 7 yas var,kadin adamdan büyük..
Benim aklim ermiyor böyle tuhaf iliskilere,ben olsam ne yapardim diye düsünmek dahi istemiyorum..

hayretle okudum tek bi krlimesini bile atlamadan
ve çok üzüldüm
bu erkekler artık bizim tahminimizden daha da tehlikeli hale geliyorlar bu nasıl iş
peki bu adamların derdi ne ya
insan bu kadar stersi çekermi 3 kadın bi arada

hayretle okudum tek bi krlimesini bile atlamadan
ve çok üzüldüm
bu erkekler artık bizim tahminimizden daha da tehlikeli hale geliyorlar bu nasıl iş
peki bu adamların derdi ne ya
insan bu kadar stersi çekermi 3 kadın bi arada

Demekki kendine güveni varki cevresini bu sekilde kandirabiliyormus.
Bukadar yükün altindan cikamayinca adamda cuvalladi en sonunda ve kisilere zarar vermekten öteye gidemedi...Neyseki biri kendini kurtardi,allah ötekilerinin gözlerini acmasini nasip etsin.

arkasına bile bakmadan kaçsın tabii kiii
ikinci kez terkedilmeden o terketsinalsanaalsanasmile
bu erkek milletini g..nü bu kadar kaldırırsak böyle yapıolar işte:mymeka:

ya bastan yanlis bi olaymis zaten ikiside evli böyle biseyi asla desteklemiyorum :umursamaz:
hatasinin bedelini sadece kendisi ödüyo baskasi degil
ha bide olan eslere oluyo aldatilan, kandirilan onlar :umursamaz:
eski sevgilisiydi cok seviyodu dayanamadi vs diyosun ama yinede cok yanlis
biri karisini digeri kocasini aldatmis...
ama insan hak vermiyoda degil
kendimi kizin yerine koydum allah korusun cok kötü bi durum :1no2:
ztn hatasi en bastan beri tecavüze ugradigini cocuga söylememek olmus ki zaten cocukta suanda 3 kisiyi birden aldattigina göre o zamanda aldatirmis...
isin icinden cikilmasi gercekten zor bi durum ama unutmaktan baska caresi yok

hadi dayanamadi bi kez beraber oldu, kendine hakim olamadi dicem ama 1 degilki 3 kez
insan bazen durup düsünmesi lazim, her ne kadar kendine hakim olamiyosa bile, sonunda kendi üzülecegini düsünmesi gerekirdi

valla ne diyeyim.. bi laf varya iki ucu b..lu deynek diye buda o hesap olmus resmen

peki simdi arkadasin kocasiyla ne yapmayi düsünüyo?
esini aldatti sonucta ve akli hala baskasinda
bu durumda kocasinin yüzüne nasil bakicak??? bilmiyorumkismile

ya bastan yanlis bi olaymis zaten ikiside evli böyle biseyi asla desteklemiyorum :umursamaz:
hatasinin bedelini sadece kendisi ödüyo baskasi degil
ha bide olan eslere oluyo aldatilan, kandirilan onlar :umursamaz:
eski sevgilisiydi cok seviyodu dayanamadi vs diyosun ama yinede cok yanlis
biri karisini digeri kocasini aldatmis...
ama insan hak vermiyoda degil
kendimi kizin yerine koydum allah korusun cok kötü bi durum :1no2:
ztn hatasi en bastan beri tecavüze ugradigini cocuga söylememek olmus ki zaten cocukta suanda 3 kisiyi birden aldattigina göre o zamanda aldatirmis...
isin icinden cikilmasi gercekten zor bi durum ama unutmaktan baska caresi yok

hadi dayanamadi bi kez beraber oldu, kendine hakim olamadi dicem ama 1 degilki 3 kez
insan bazen durup düsünmesi lazim, her ne kadar kendine hakim olamiyosa bile, sonunda kendi üzülecegini düsünmesi gerekirdi

valla ne diyeyim.. bi laf varya iki ucu b..lu deynek diye buda o hesap olmus resmen

peki simdi arkadasin kocasiyla ne yapmayi düsünüyo?
esini aldatti sonucta ve akli hala baskasinda
bu durumda kocasinin yüzüne nasil bakicak??? bilmiyorumkismile

Canim yazina tamamen katiliyorum.
Ortada bir birini kovalayan bir sürü yalnis var ve bu yalnisin icinde yer almak gercekten cok agir bir tranva..
Kiz esi ile ayrildi,zaten onlarinki evlilik gibi bir olay degildi.
Ikiside anlasti ve böyle olmayacagina karar verdi,herseylerini ayirdilar.
Bende bastan cok kizdim ettim ama o kizin yerine kendimi koymayi birak,böyle bir seyi düsünmek dahi istemezdim.ama bildigim kadari ile cocuk hala sevgilisini ve evdekini idare ediyormus.

Canim yazina tamamen katiliyorum.
Ortada bir birini kovalayan bir sürü yalnis var ve bu yalnisin icinde yer almak gercekten cok agir bir tranva..
Kiz esi ile ayrildi,zaten onlarinki evlilik gibi bir olay degildi.
Ikiside anlasti ve böyle olmayacagina karar verdi,herseylerini ayirdilar.
Bende bastan cok kizdim ettim ama o kizin yerine kendimi koymayi birak,böyle bir seyi düsünmek dahi istemezdim.ama bildigim kadari ile cocuk hala sevgilisini ve evdekini idare ediyormus.

hmm en azindan bu evliligi sürdürüp bi ömür böyle büyük bi yalanla yasamicak
arkadasinin hakkinda hayirlisi olsun cnm
cocuktan haber aliyomusunuz hala?

hmm en azindan bu evliligi sürdürüp bi ömür böyle büyük bi yalanla yasamicak
arkadasinin hakkinda hayirlisi olsun cnm
cocuktan haber aliyomusunuz hala?
Ben kizla bu aralar pek görüsemiyorum,yogun oldugum icin pek denk gelemedik.
En son msj attigini,özür diledigini,bunlari sana bastan anlatmam lazimdi ama yapamadim dedigini,özür diledigini falan söylemis..Barismak amacli degil ama bu msjlar,hani ben bu pisligi yaptim,bunlarin olacagini tahmin edemedim gibisinden yazmis.Zaten 3.kadinda herseyi ögrenmis ama hala beraberlermis..nasil bir is bu anlamadim gitti:umursamaz:

Back
X