Bu konuya el atmalı mıyım yoksa sessiz kalmak mı mantıklı?

sofarsogood

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2013
972
4.168
313
38
merhaba hanımlar,
sizden empati yapmanızı rica edeceğim. eşinizle aynı iş yerindesiniz, eşinizin ablası da aynı yerde çalışıyor. eşinizin eski sevgilisini takıntı haline getirdiniz diyelim, aşırı kıskanıyorsunuz. eski sevgili de o iş yerinden ama ayrılalı çok olmuş. bu kızla ilgili eşinizle bir kavganız olmuş (instagram'dan profiline baktığını görmüşsünüz, yüzleştiğinizde eşiniz saklasam arama geçmişini silerdim zaten, telefonumu yanımdan ayırmaz, şifresini de sana söylemezdim, öylesine merak ettim baktım diye bir açıklama yapıyor). eşinizin ablası da kıza takık olduğunuzu biliyor olayı anlattınız ona da. aynı iş yerinden olduğu için kızla görümce sosyal medyada arkadaşlar. görümce üç dört defadır sizin yanınızda ya da değil kızın profilini açıp eşinize gösteriyor. örnek veriyorum "baksana bizim eski çalışanlar konsere gitmişler" ya da "baksanıza x'in bebeği olmuş bilmem ne departmanındakiler ziyarete gitmişler". eşiniz umursamadığı için he diyip geçiyor ama siz sinir oluyorsunuz.

ben olsam karşımdaki bu konuda hassas üzülür diye düşünür kızdan hiç bahsetmem.
sizce bu art niyetli bi davranış mı? yerimde olsanız ne yaparsınız?
teşekkürler...

kıskançlık sebebi ne? sadece bir kere bakmış tamam da onun öncesinde zaten gereksiz yere kıskanıyormuşsunuz. görümce muhtemelen art niyetli evet. ama siz de koskoca insansınız, olmayan şeyleri sorun diye ortaya atıp kimseye malzeme vermeyin.

Olabilir de olmayabilir de.

Ancak ben de rahatsız olurdum.

Eşinizi sıkıştırın, gösterdiğinde “Gösterme yeaa bunu bana bana ne?” diye terslesin.

Baktınız devam ediyor. Siz de kesin bir dille uyarın, haz etmediğinizi.

Bunun adı art niyet veya fütursuzluk her ne olursa olsun çok ayıp. Üslubunca ister ağzını kapatın isterseniz daha fazla üstüme gelmesin diye hiiççç takmıyo gibi yapın. Ama görümceye temkinli olun..

Söylemenize rağmen yapması evet artniyet demekki sizi sinir etmek için yapıyor güvenip bir şeyinizi anlatmasaydınız keşke

Ben olsam kıskanırım tavrımı da koyarım
Evlendim nasılsa adam benim oldu görümceyi salla moduna giremem genişliğe gerek yok

kıskançlık sebebi sahip olduğum öz güven sorunu. kız benden mesleki anlamda çok daha iyi ve donanımlı bu da kötü hissetmeme sebep oluyor. yoksa günahını almayayım kızın bana bir kötülüğü vs dokunmadı. evet sessiz kalmak sanki daha mantıklı...

Görümce işte ne beklenir ki
Hassas olduğun konuyu anlamış aklınca kafa karıştıracak

Eski sevgili konusunun neden bu kadar üstünde durdun
Yani görümce bile fark etmiş

eşime söylemeye çekiniyorum nedense böyle böyle de diye. bunu kendisinin akıl etmesi gerekmez mi? hassasiyetimi de biliyor üstelik.

Hiç haz etmem. Ben de bu insanlara anlam veremiyorum. Geçmişin çöp olduğunu ve karıştıranın da ne olduğunu hatırlatmaya gerek var mı ki..

Görümce işte ne beklenir ki
Hassas olduğun konuyu anlamış aklınca kafa karıştıracak

Eski sevgili konusunun neden bu kadar üstünde durdun
Yani görümce bile fark etmiş
kızı kıskanıyorum çünkü :) ama benden kaynaklı tamamen problem. daha önceki ilişkimde de çok adice aldatıldığım için hem güven duyma problemim var hem de öz güvensiz biriyim maalesef...

eşime söylemeye çekiniyorum nedense böyle böyle de diye. bunu kendisinin akıl etmesi gerekmez mi? hassasiyetimi de biliyor üstelik.
Düşüncesiz insanların arasına düşmüşüm desenize.

Bence olmaması gereken bir şey. El atın diyorum ben.

Keşke gorumcene hiç caktirmasaydin bu durumu. Malesef ama art niyetli biriymiş. Ama kocanda herhangi bir sorun yok. Ben de eski hoslandigim adamın girip profiline bakmisligim oldu. Ama hiç bı şey hissettiğimden değil acaba ne yapmış ne etmiş diye öylesine. Eşiniz de öylesine bakmıştır. Fazla takılıp gorumcenin eline daha fazla koz vermeyin. Çünkü sizin huzurunuzu kaçırmak istiyor belli ki . Buna izin vermeyin.

Uu iş yerine bak herkes aynı yerde. Eş, eski sevgili, görümce

Eşiniz meraktan bakmış olabilir, bir kerelik.

Görümceniz için çok iyi niyetli düşünemedim. Bilerek yapıyor da olabilir, düşüncesizce davranıyor da olabilir.
Eşiniz uyarsın

Ben olsam demezdim sanırım.Görümcenin kulağına gider ve dogru yoldayım der.Karpuz kabuğu düşürmenin gereği yok bence,daha da yapmaya devam eder bu durumu.

Eşin de meraktan bakmıştır,zaten görümce aklına sokuyor gibi biraz ister istemez bakmıştır.O yüzden hiç aklına kötü birşey getirme bence.Daha ilgisiz,önemsememiş gibi davran ve eşine daha yakın ol.

Bence de çok üzerine düşmeyin muhtemelen görümce kıskandığınızı farketti bilerek yapıyor,siz de bundan sonra hiçbir problemimizi kimseye anlatmayın ki kimse durumdan nemalanmasın.

Art niyetli bir davranış. Açık açık konuşurum empati kurmasını isterim. Nereden geliyormuş bu eski çalışan aşkı? Ne tuhaf insanlar var. O adam sizin eşiniz. Artık evli barklı bir adam. Görümcenizin yaptığı saygısızlıktan başka bir şey değil.

kızı kıskanıyorum çünkü :) ama benden kaynaklı tamamen problem. daha önceki ilişkimde de çok adice aldatıldığım için hem güven duyma problemim var hem de öz güvensiz biriyim maalesef...
Anladım keşke ne eşin ne görümcen fark etmeseydi bunu
Bence sende umursamaz görün artık ki görümce üstüne gelmeye çalışmasın

Sadece kizi kocanin gozune sokuyorsa evt art niyet var.

Ama toplu halde bir foto gosteriyorsa sorun degil.

Bir daha yaparsa uyar gotumceni kenara cekip

Bak canim kocamin eski sevgilisini neden surekli ona hatirlatip duruyorsun anlamiyorum ama hic hosuma gitmiyor
.de

Aaaa farkinda degilim..diyecek
O zaman da ; ama artik farkindasin benim hosuma gitmediginin.artik yapmazsin umarim..de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…