- 27 Haziran 2013
- 972
- 4.168
- 313
- 38
- Konu Sahibi sofarsogood
-
kıskançlık sebebi sahip olduğum öz güven sorunu. kız benden mesleki anlamda çok daha iyi ve donanımlı bu da kötü hissetmeme sebep oluyor. yoksa günahını almayayım kızın bana bir kötülüğü vs dokunmadı. evet sessiz kalmak sanki daha mantıklı...kıskançlık sebebi ne? sadece bir kere bakmış tamam da onun öncesinde zaten gereksiz yere kıskanıyormuşsunuz. görümce muhtemelen art niyetli evet. ama siz de koskoca insansınız, olmayan şeyleri sorun diye ortaya atıp kimseye malzeme vermeyin.
eşime söylemeye çekiniyorum nedense böyle böyle de diye. bunu kendisinin akıl etmesi gerekmez mi? hassasiyetimi de biliyor üstelik.Olabilir de olmayabilir de.
Ancak ben de rahatsız olurdum.
Eşinizi sıkıştırın, gösterdiğinde “Gösterme yeaa bunu bana bana ne?” diye terslesin.
Baktınız devam ediyor. Siz de kesin bir dille uyarın, haz etmediğinizi.
kızı kıskanıyorum çünkü :) ama benden kaynaklı tamamen problem. daha önceki ilişkimde de çok adice aldatıldığım için hem güven duyma problemim var hem de öz güvensiz biriyim maalesef...Görümce işte ne beklenir ki
Hassas olduğun konuyu anlamış aklınca kafa karıştıracak
Eski sevgili konusunun neden bu kadar üstünde durdun
Yani görümce bile fark etmiş
Düşüncesiz insanların arasına düşmüşüm desenize.eşime söylemeye çekiniyorum nedense böyle böyle de diye. bunu kendisinin akıl etmesi gerekmez mi? hassasiyetimi de biliyor üstelik.
Art niyetli bir davranış. Açık açık konuşurum empati kurmasını isterim. Nereden geliyormuş bu eski çalışan aşkı? Ne tuhaf insanlar var. O adam sizin eşiniz. Artık evli barklı bir adam. Görümcenizin yaptığı saygısızlıktan başka bir şey değil.merhaba hanımlar,
sizden empati yapmanızı rica edeceğim. eşinizle aynı iş yerindesiniz, eşinizin ablası da aynı yerde çalışıyor. eşinizin eski sevgilisini takıntı haline getirdiniz diyelim, aşırı kıskanıyorsunuz. eski sevgili de o iş yerinden ama ayrılalı çok olmuş. bu kızla ilgili eşinizle bir kavganız olmuş (instagram'dan profiline baktığını görmüşsünüz, yüzleştiğinizde eşiniz saklasam arama geçmişini silerdim zaten, telefonumu yanımdan ayırmaz, şifresini de sana söylemezdim, öylesine merak ettim baktım diye bir açıklama yapıyor). eşinizin ablası da kıza takık olduğunuzu biliyor olayı anlattınız ona da. aynı iş yerinden olduğu için kızla görümce sosyal medyada arkadaşlar. görümce üç dört defadır sizin yanınızda ya da değil kızın profilini açıp eşinize gösteriyor. örnek veriyorum "baksana bizim eski çalışanlar konsere gitmişler" ya da "baksanıza x'in bebeği olmuş bilmem ne departmanındakiler ziyarete gitmişler". eşiniz umursamadığı için he diyip geçiyor ama siz sinir oluyorsunuz.
ben olsam karşımdaki bu konuda hassas üzülür diye düşünür kızdan hiç bahsetmem.
sizce bu art niyetli bi davranış mı? yerimde olsanız ne yaparsınız?
teşekkürler...
Anladım keşke ne eşin ne görümcen fark etmeseydi bunukızı kıskanıyorum çünkü :) ama benden kaynaklı tamamen problem. daha önceki ilişkimde de çok adice aldatıldığım için hem güven duyma problemim var hem de öz güvensiz biriyim maalesef...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?