öncelikle alez al yatağa .
iyi bir dr bul, mesabeden değilde belki psikolojiktir o kısmıda atlama
Ya çok zor gerçekten çok üzüldüm, inşallah tedaviyle va kurtulursun bu durumdan. Bi bilgim olmadığı için yönlendiremiyorum.. eşinden nasıl sakladın bunca zaman, yani rezil olmazsın paylaşsanda bence
Nasil soylenir ki evlenmeden de vardi evlenmeseydim keske tek basima bir hayatim olsaydiCanım geçmiş olsun bilmiyorum ama. Keşke eşine soyleyebilsen çünkü belki daha kolay çözüme ulasirsiniz
Yatağa alex kendinizede bebek bezi yerine hasta bezi alsanız ? Eşiniz durumu bilmiyor mu nasıl anlamadı 2 senede ?
Hep aklimda yetiskin bezi ama bebek bezi hem daha kucuk hem de eger birisi gorurse daha kolay aciklarim gibi geliyor. Yatagi het defasinda hali yikama makinesiyle yikiyorum leke yok aslinda ama bana les gibi geliyorDediğin gibiyse eşinin fark etmemesi imkansız. Yetişkin bezi kullanmayı denedin mi? Yanlış anlama ama bu konuda mantık hatası var bence...
Yatak yatılamayacak durumda ve eşin anlamazlıktan geliyor. Tuhaf gerçekten...
Kac tane alez eskittim, sanirim onlar daha az sivilar icin. Ise yaramiyorlar
Evet dogumdan sonra gidecegim soyledigim gibi maddiyatin duzelmesini atanmayi bekliuorum
Doktora soyledim ameliyat olmak istiyorum eger varsa cozumu diye ama yok dedi arastiracagim yine tesekkur dderimGeçmiş olsun, bildiğim kadarıyla bunun minik bir operasyonu var araştır istersen
Nem bariyeri dediginiz seyi duymamistim arastirayim tesekkurlerbence iyi bişey al hatta nem bariyeri denen bi ürün var tywek bi taraftan dökünce su geçiyo diğer taraftan damlamıyı bile .
inşaatta kullanıyoruz ama alezin altına koyarsan sürahiyi boşaltsan bişey olmaz.
doktorda internetten araştırıp gidebilirsin 1i olmazsa diğeri
eşinlede konuşabilirsin saklanıl ak bişey yok
Cok utaniyorum, 3 yasinda coxuk muyum benEşinizden neden saklıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?