Bu koku da ne

Canim ameliyat önermedi sadece belini sıkı tut korse tak dedi bel korsesi gerçektende yararı oldu agir kaldırma ikinmamaya çalış ve oksururken bile dikkatli ol

alarm kurup tuvalete kalkamıyormusunuz anlamadım
tuvalet ıhtıyacınızımı hıssetmıyorsunuz daha dogrusu

Arkadaşım öncelikle esin anlamistir kesinlikle mutlaka Paylaş senin icin daha kolay olacaktır onun desteğiyle. alez mutlaka ser alti naylonlu olandan. tum yatağa ser uzerine carsaf .bir de tum alezi kes bolgesel yattigin bolgeye ser en azindan sadece o bölgesel serdiğin alez kirlenirse onu atar kisa programda yikarsin.
Daha kolay olur.
Bu bile isteye olan birsey degil.esinle paylas tibbi olarak yapilabilecekleri beraber degerlendirin.kendini uzme

Ben ortaokulda, ergenlik döneminde yaşamıştım bu sıkıntıyı. 3-4 ay sürmüştü. Annem de çok cahildi o dönemler, doktora götürmedi. Bilgisayar felan da yoktu o zamanlar, internetten araştırmak mümkün değildi. Gece yatmadan ihtiyacımı giderip yatıyordum ama yine de sabah uyandığımda altıma kaçırmış oluyordum. İstinasız her gece bu oluyordu. Annem bana baskı kurdu, bilerek yapıyorsun diyordu kızıp duruyordu. Daha çok travma geçirmiştim. Yıllarca o etki geçmedi. Bir yerde misafir olsam uyanır uyanmaz ilk işim elimle yatağı kontrol etmek oluyordu acaba kaçtı mı diye. Çok çok kötü bir psikoloji. Sizi iyi anlıyorum. Bence eşinize söyleyin ve kredi felan çekip yine de bu sıkıntıyı halledin. Araştırma hastanelerine gidin. Ben tedavisi var diye biliyorum. Böyle bir devirde bu dert değil. Neleri tedavi ediyorlar artık....

bnce şimdiki doktoruna bahset konudan doğumu bekleme ... yanı ağır kldirdigin içinde olabilir .. bn 9 10 yaşlarındayken gece arada oluyo du kaçırma sonra başka bir sebepten gitmistim doktra flme bakıp kndi söylemişti alta kaçırma oluyirmu bel açıklığı var demişti ... ama buyunce kapanır bir sıkıntı olmaz demişti ki öylede oldu açıklık 1 yada 2 santim di .. yanı şimdi de kndi doktoruna bahset flm çekemez ama ultrosanla bakabilir

Kesinlikle doktora gidip sebebini tespit etmek gerekiyor.Doğuma gireceğiniz zaman işler daha zorlasabilir sizin için.. Doktor size yön verir.. Gecmıs olsun..

Öncelikle geçmiş olsun Allah şifa versin. Bir bayan için çok zor bir durum adetliyken falan da oluyordur o zaman işiniz daha zor.
ben bir kaç şeyi çok merak ettim:
1-o halde yurtta kalıp nasıl saklayabildiniz?(ben de yurtta kaldım bilirim ortamları)
2-nasıl cesaret edip evlendiniz?
3-bu sorunu çözmeden neden hamile kaldınız?
Bence en yakın zamanda kadın doğumcuya bu konuyu anlatın sezeryanla birlikte ameliyatınız yapılır.ankaradaymışssınız zekai tahir burak hastanesi doğum konusunda iyiyiymiş ordaki drlar tecrübelidir bir de oraya gidin bakalım.
eşinize hiç yalansız dolansız anlatın tüm gerçekliğiyle , hamilelikte oldu falan demeyin.ne olursa olsun bu psikolojik yükle yaşamayın.siz resmen sırtınızda 1000 kiloluk bir çuval taşımaya çalışıyorsunuz ve altında eziliyorsunuz.
böbreklerde bir sorun olabilir baktırdınız mı hiç?
ve küçükken amcanızın tacizine uğramışssınız bencce en vahimi bu, bu nedenden olabilir yani psikolojik olabilir.
son olarak tekrar allah şifa versin.sizin için çok üzüldüm dua eeeceğim.

Sayfaların tamamını okuyamadım ama çok üzüldüm Allahım yar ve yardımcınız olsun bence sizinki daha çok psikolojik.Psikolojik bir destekte alabilrsiniz.Çok güçlü bir morale ihtiyacınız var hem rahatsızlığınız hem eşinizden gizlemeniz korku üstüne korku.Amcanızın tacizimi oldu birde oy canım yaa netten araştırma yapmadınızmı.Mesele çocuklara tuvalet alışkanlığıalıştırılırken bağırmak bile onları daha kötü etkiliyo değil siz yani

Umarim dediginiz gibi vardir bir tedavisi. gidecegim su iki hafta icinde sagolun

yaptigim agir bir is yok ki en fazla camasir sepetini kaldiriyorum onu da hamileliten bu yana kaldirmiyorum sagolun tesekkur ederim

Tesekkur ederim dualariniz icin. bebek bezi kullaniyorum hamileyken geceleri.

Amcamin tcizi daha buyuk yaslarinda oldu tam hatirlamiyorum ama oyle diye dusunuyorum

Yurtta kalirken alez kullanamiyordum ama bez kullaniyordum. yataga carsafa gexince regl olmusum kan olmus carsaf diyordum. yorganimi arkadasimin evi vardi orada yikiyordum haftada bir sanki cok titiz misim gibi.

Evlilige gelince esimi cok sevdim. basacikabilirim sandim kapsamli dusunmemisim.

Bircok doktora gittim ameliyat yada herhangi bir cozumden bahsetmediler bana zamani gelince kendiliginden kesilecek dedi.

Lutfen dua edin cok ihtiyacim var

okuyorum simdiden brbegime cok iyi bir anne olmak icin bir suru egitici kitap aldim kendim icin.

Psikiyatr a pisikologa gittim tranvaya bagli stres bozuklugu teshisi+ anksyete bozuklugum var. ama hap kullanmak istemedim sadece psikiyatrla konusmaya gittim birkac seans.

Arkadaslar gunaydin.
Bazen esimle sorunlar yasamama sebep oluyor demistim.
İnternetten aldigim enurezis alarm geldi onu kullandim dun gece ama kacirinca biraz islanmisti yatak

Esim uniformayla calisiyor aksamdan yeni pantolon utulememi istemisti ama yorgunluktan uyuyakalmisim sabaha kaldi,
Sabah ta esim benden once uyanmis yatakta bilgisayarla ugrasiyordu hadi kalk pantolonumu utule dedi. bende sende kalkarsan kalkarim dedim.
İsim var biraz kalkamam simdi hem kahvalti da hazirla gec kaliyorum dedi

kalkamadim tabi kalksam yatagi gorecek diye utandim kalkmiyorum kendi isini kendin gor dedim inanmadi once sonra da kirli pantolonu giydi gitti.

9 gibi isyerini aradim devletin telefonunu mesgul etmeyelim sahsi sorunumuz icin deyip suratima kapatti telefonu

maille yazistik biraz beni sevmedigini dusunuyorum artik diyo seven insan boyle yapmaz ben senin her iatedigini yapiyirum bi pantolon utulemek zor geliyo diyo. seven insan boyle yapmaz ailemi de sevmiyorsun zaten diyo ( evime gelmelerini istemiyorum evet ama ben kendi akrabalarimi da istemiyorum evimden utaniyorum kokuyor gibi geliyor)

Onlarca mesaj attim hala cevap vermiyo aksam gec gelecegim eve diyor

O kadar uzgunum ki sabahtan beri aglamaktan gozlerim sisti kafama vurmaktan ellerim acidi artik

Esim bunlari haketmiyor ama ben de isteyerek yapmyorum tum bunlari yemek yemek gelmiyor icimdrn ama karnimdaki masumu dusunup yiyorum biseyler.

az once mail attim seni bilerek uzmuyokrum aksam konusacagim bir konu var sen biliyorsun gerci ama bu zamana kadar beni utandirmadin tesekkur ederim, bu aksam beni anlayacaksin yazdim.

Ama aksam konusmaya ne yuzum var ne cesaretim var cok uzgunum cok mutsuzum bugun

Utanacak bi sey yok bak yanlis anlaşılıyorsun bu daha mi iyi? Aksam gelince konuş karşısında ağlama tut kendini hastalık bu bu kadar eş den saklanir mi

Utanacak bi sey yok bak yanlis anlaşılıyorsun bu daha mi iyi? Aksam gelince konuş karşısında ağlama tut kendini hastalık bu bu kadar eş den saklanir mi
Nasil soyleyecegimi bilmiyorum hamilelikten dolayi mi oldu desem, yoksa onceden de olduunu soylesem mi. neden daha onceden aoylemedin derse ne diyecegim ben

Bu şekilde devam edersen soğucak senden ve ufak olan hastalığınada tahammül edemicek iş işten geçmiş olucak. En iyisi anlatman ve sana yardımcı olması.
Allah yardımcın olsun zor bi durum ama dualarını oku Allah sana güç kuvvet vericektir. Sonuçları bizimlede paylaş lütfen.

Nasil soyleyecegimi bilmiyorum hamilelikten dolayi mi oldu desem, yoksa onceden de olduunu soylesem mi. neden daha onceden aoylemedin derse ne diyecegim ben

Daha önce de vardi ama hamilelikte sıklaştı de. Mümkün olduğunca yalandan kacin bak daha önce de yazmıştım sana bnde uzun yıllar bu sorunla yasadim anlıyorum seni inan. Ama sakladikca yalan soykrdikce agirlasmis bu konu sende. Nolursun al karşına onu çok sevdiğini söyle ve basla anlatmaya

Ya kusura bakmayın ama eşinize dürüst olmamakla haksızlık ediyorsunuz. Ve şu an tamamen bencilce davranıyorsunuz. Tamam yaşadıklarınız çok zor şeylermiş anlıyorum ama anne olacaksınız siz, kendi psikolojiniz düzelmeden nasıl yapacaksınız bunu ?

Hayatınızı kaosa çeviriyorsunuz eşiniz de bıkmış artık üstelik hastalığınızı saklamak etik değil kusura bakmayın. Çaresiz değilsiniz ama niyetiniz de yok gibi iyileşmeye. Sert olduysa kusura bakmayın ama kızdım şu son yazdıklarınıza.

Siz kendi kendinizi sikintiya sokuyorsunuz.
Saglikla ilgili bir durum bu. Simdiye kadar 100 kere paylasmaliydiniz esinizle.

Hem cis kokusu agirdir kusura bakmayin ama simdiye kadar esinizin anlamayip sizinle konusmamasiz da bir garip..

Kendi kendinize hayati zora sokmayin. Esinle paylas sonra doktorunla paylas. Bak ne kadar rahatlayacaksin. Belki ayda bir kaciracakken yakalandim yakalancam korkusuyla psikolojik olarak daha sik kaciriyorsundur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…