:) doğru burdaki hatunların derdi boyunu aşmış,genç güzeller ne işleri olur jıgolo ileGerçekmi? Sana buradan is çıkmaz deseydin.
ben burda sadece bir kişiyi nasıl engellerim diye soru sordum bir kaç arkadaş dürüstçe sorumu cevapladı. evet bu kişi beni daha fazla rahatsız ederse gereken kişilere şikayet ederim.söylemek zorunda değilim ben kimsenin günahına girmek istemiyorum gitsin herkes başka denizlerde boğulsun zaten bir sürü derdim var birde böyle şeylerle uğraşmak istemiyorum söylersem yöneticilere söylerim
bakın söyleyin diyen olmadı. u arada bdvnin editörüyüm ben. bana söyleyebilirdiniz.
ben sadece adıonı unuttuğunuz biri için neden nasıl engellerim diye konu açtığınızı sordum. unuttuysanız engelleyemezsiniz demek istedim
tecrübesizleri buluyolar herhaldebu sapıklar yeni üyeleri nasıl buluyor ben de bunu merak ediyorum.. 8 yıllık üyeyim 1 kere denk gelmedim.. ilginç!
Tamam işte yönetici karsindaki ona soyle@okypeteben burda sadece bir kişiyi nasıl engellerim diye soru sordum bir kaç arkadaş dürüstçe sorumu cevapladı. evet bu kişi beni daha fazla rahatsız ederse gereken kişilere şikayet ederim.
Hayır sapıklık yapan yeni üye erkek ise mesaj attığı yeni üyenin de erkek olma ihtimali varbu sapıklar yeni üyeleri nasıl buluyor ben de bunu merak ediyorum.. 8 yıllık üyeyim 1 kere denk gelmedim.. ilginç!
evet evet ben erkeğim ve buraya kendi kendimi yakmaya geldim:) tövbe yaHayır sapıklık yapan yeni üye erkek ise mesaj attığı yeni üyenin de erkek olma ihtimali var
Ben sana erkeksin demedim ki ima bile etmedim.evet evet ben erkeğim ve buraya kendi kendimi yakmaya geldim:) tövbe ya
bu sapıklar yeni üyeleri nasıl buluyor ben de bunu merak ediyorum.. 8 yıllık üyeyim 1 kere denk gelmedim.. ilginç!
sapıklık yaptığı yeni üyenin de erkek olma ihtimali var derken ne demek istediğin gayet açık... neyse hiç uğraşamıycam sorumu sordum ve güzel arkadaşlarım cevabımı kibar bir şekilde verdi sana da mutluluklar dilerim arkadaşım birbirimizin açığını aramak yerine birbirimize yardımcı olalım ve birbirimizi sevelim seni seviyorum din kardeşimBen sana erkeksin demedim ki ima bile etmedim.
Sapıklık yapan yeni üyenin bunu dikkate almadığını söylemek istedim.
Allah korusun bacım. burada çoğu insan bacım diye konuşurBacimli konuşmalar beni bi şey etti ama neyse...
Bi arada penisdelisi diye bi hasta vardı o da böyle özelden taciz ediyordu milleti de bu konuda başka bişi var bence
ben burda sadece bir kişiyi nasıl engellerim diye soru sordum bir kaç arkadaş dürüstçe sorumu cevapladı. evet bu kişi beni daha fazla rahatsız ederse gereken kişilere şikayet ederim.
Yoo konuşmaz bizim desturumuz genelde baciskom üzerineAllah korusun bacım. burada çoğu insan bacım diye konuşur
iyi bundan sonra bende bacişkom derim:)Yoo konuşmaz bizim desturumuz genelde baciskom üzerine
sapıklık yaptığı yeni üyenin de erkek olma ihtimali var derken ne demek istediğin gayet açık... neyse hiç uğraşamıycam sorumu sordum ve güzel arkadaşlarım cevabımı kibar bir şekilde verdi sana da mutluluklar dilerim arkadaşım birbirimizin açığını aramak yerine birbirimize yardımcı olalım ve birbirimizi sevelim seni seviyorum din kardeşim
tamam arkadaşım uzatmaya gerek yok:) yardımın için de teşekkür ederimKonuyu dine getirmek yasak
Bak sen gizledigin için biraz sonra yönetim bütün herseyini araştırır mesajlarını ip enisapıklık yaptığı yeni üyenin de erkek olma ihtimali var derken ne demek istediğin gayet açık... neyse hiç uğraşamıycam sorumu sordum ve güzel arkadaşlarım cevabımı kibar bir şekilde verdi sana da mutluluklar dilerim arkadaşım birbirimizin açığını aramak yerine birbirimize yardımcı olalım ve birbirimizi sevelim seni seviyorum din kardeşim