bu kişiyi nasıl engellerim

Hee kiz deyiver gitsin kimmis bizde bilelim. O anlatmaya sapıklık yapmaya utanmamis sen deşifre etmeye mi utanacan söyle gitsin.

sevgili tacizci bu konuyu okuyorsan üç kere tıklat:KK53:

ünlü oldun hadi yine iyisin gizemli sapık herkes merak içeresinde kimsin diye

bende şikayet ettim birini,sanırım erkek,bana bı face linki yazmış,neymış tanıştırmak istemiş beni,niki arabulucu,muhatap bile olmadım,bde bır doktorun estetik bölümünde emın oldumki doktorun asistanı,ama ameliyat olmuş gibi yazıyor

arkadaşlar kısaca cinsellik hakkında sorular sordu. eşimle şöyleyiz böyleyiz falan ama sonra sapıttı bu ne dedim sen neler yapıyosun eşinle demeye başladı. demek istediğim şuki gerçekten dert sahibi değil. sorunu ne olursa olsun insan yardım etmek ister. ama sapıkmıdır nedir. tavsiyeleriniz için teşekkür ederim sildim gitti
Sen de yeni üyesin nereden bulmuş seni?

Banada bi kaç kişi attı hiç cevap yazmadım bile.. Kib. E basın.. Yoneticiler ilgilenir o zamn

o zaman nasıl engelleyecektiniz. şakamı yapıyorsunuz[/QUOTEsöylemek zorunda değilim ben kimsenin günahına girmek istemiyorum gitsin herkes başka denizlerde boğulsun zaten bir sürü derdim var birde böyle şeylerle uğraşmak istemiyorum söylersem yöneticilere söylerim

X