o zaman nasıl engelleyecektiniz. şakamı yapıyorsunuztatlım sildim ve adını unuttum:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
o zaman nasıl engelleyecektiniz. şakamı yapıyorsunuztatlım sildim ve adını unuttum:)
dikkat çekmek için uydurmuş olabilir misiniz?Fazla kaçak cvplar veriyosunuz?devlet sırrı değil yanitatlım sildim ve adını unuttum:)
:)demek seni beğendi içimizden,ay çok hoş :)geçende jigololonun biri bana mesaj attıydı
Sen de yeni üyesin nereden bulmuş seni?arkadaşlar kısaca cinsellik hakkında sorular sordu. eşimle şöyleyiz böyleyiz falan ama sonra sapıttı bu ne dedim sen neler yapıyosun eşinle demeye başladı. demek istediğim şuki gerçekten dert sahibi değil. sorunu ne olursa olsun insan yardım etmek ister. ama sapıkmıdır nedir. tavsiyeleriniz için teşekkür ederim sildim gitti
dikkat çekmek için uydurmuş olabilir misiniz?Fazla kaçak cvplar veriyosunuz?devlet sırrı değil yani
kız tövbe de :) gencim güzelim evliyim jigoloyla ne işim olur :)):)demek seni beğendi içimizden,ay çok hoş :)
geçende jigololonun biri bana mesaj attıydı
tatlım takıldım,havan olsun işte seçilmiin bebeğim :)) şaka yapıyorum yakız tövbe de :) gencim güzelim evliyim jigoloyla ne işim olur :))
şikayet ettim zaten, bi konuya da yorum yazmıştı sağolsunlar ilgilendiler hemenGerçekmi? Sana buradan is çıkmaz deseydin.
o zaman nasıl engelleyecektiniz. şakamı yapıyorsunuz[/QUOTEsöylemek zorunda değilim ben kimsenin günahına girmek istemiyorum gitsin herkes başka denizlerde boğulsun zaten bir sürü derdim var birde böyle şeylerle uğraşmak istemiyorum söylersem yöneticilere söylerim
töbe istemem seçişmiş olmak falan :)))tatlım takıldım,havan olsun işte seçilmiin bebeğim :)) şaka yapıyorum ya
Bence yalan söylüyorsuntatlım sildim ve adını unuttum:)
:)töbe istemem seçişmiş olmak falan :)))
ağzından aldın