:) aman benden uzak olsunNickini yazın bide biz ilgilenelim derdi neymiş
arkadaşlar kısaca cinsellik hakkında sorular sordu. eşimle şöyleyiz böyleyiz falan ama sonra sapıttı bu ne dedim sen neler yapıyosun eşinle demeye başladı. demek istediğim şuki gerçekten dert sahibi değil. sorunu ne olursa olsun insan yardım etmek ister. ama sapıkmıdır nedir. tavsiyeleriniz için teşekkür ederim sildim gitti
bildiğin sapıkarkadaşlar kısaca cinsellik hakkında sorular sordu. eşimle şöyleyiz böyleyiz falan ama sonra sapıttı bu ne dedim sen neler yapıyosun eşinle demeye başladı. demek istediğim şuki gerçekten dert sahibi değil. sorunu ne olursa olsun insan yardım etmek ister. ama sapıkmıdır nedir. tavsiyeleriniz için teşekkür ederim sildim gitti
Senin adını yazman yeterli:) aman benden uzak olsun
arkadaşım bende ondan şüphelendim. hani kadın olsa böyle anlatmaz. adamakıllı derdini anlatır geçer gider yani. bu aşırı mahreme girdi bana ne senin mahreminden. birde tutmuş bana diyor anlatsana sen neler yapıyosun kocanla diye. tepemin tası attı. neyse sildim eğer bir daha ulaşırsa bir şekilde KK ya şikayet ederimerkek mi ki yoksa
canım yok ya sonuçta engelledim bitti yani:)Senin adını yazman yeterli
Hem yardım istiyosun baci bizde sana yardım etmek istiyoruz yaz bişey olmaz biz bakarız çaresine
canım kusura bakma cahilliğime ver kiblemek ne demekbildiğin sapıkifşa etmek gerek
kibleseydin keşke
Sen engelledin kendini kurtardin biraz sonra başkasına mesaj atar en iyisi deşifre etmekcanım yok ya sonuçta engelledim bitti yani:)
kötü içerik bildirimi msjların alt tarafında var kib butonuna basıp sebebini yazıyorsuncanım kusura bakma cahilliğime ver kiblemek ne demek
söylemem tatlım bir kaç kişiye daha mesaj atsında kovulsun burdan:)Sen engelledin kendini kurtardin biraz sonra başkasına mesaj atar en iyisi deşifre etmek
teşekkürler tatlımkötü içerik bildirimi msjların alt tarafında var kib butonuna basıp sebebini yazıyorsun
yöneticiler inceliyor
erkek üye olabilir. özel mesajlarını kibleyin.arkadaşlar kısaca cinsellik hakkında sorular sordu. eşimle şöyleyiz böyleyiz falan ama sonra sapıttı bu ne dedim sen neler yapıyosun eşinle demeye başladı. demek istediğim şuki gerçekten dert sahibi değil. sorunu ne olursa olsun insan yardım etmek ister. ama sapıkmıdır nedir. tavsiyeleriniz için teşekkür ederim sildim gitti
söylemem tatlım bir kaç kişiye daha mesaj atsında kovulsun burdan:)
sağol bacımerkek üye olabilir. özel mesajlarını kibleyin.
bu aada sanırım bu yeni sistemde özel mesajları kapatamıyoruz
Kızım sen gerçekten safsin herkes burda deşifre ediyo sen koruyosunsöylemem tatlım bir kaç kişiye daha mesaj atsında kovulsun burdan:)
tatlım sildim ve adını unuttum:)Kızım sen gerçekten safsin herkes burda deşifre ediyo sen koruyosun