Bu kişi hakkında ne düşünüyorsunuz?

Sapık olduğunu düşünürdüm. Tepkiniz de gayet yerinde olmuş. İnanın namaz kılıp böyle şeyler yapmasına hiç şaşırmadım çünkü gerçekten böyle bir hassasiyeti olsa namaz kıldığını kimse bu denli bilmezdi. Böyle insanlar şekilcidir, şekle takılırlar. Tesettürlü hanım ister, hatta çalışmasın ister, kendini de dindar gösterir ama böyle terbiyesizdir. İnancı gerçek olan bir insan kendini dindar/namaz kılan olarak tanımlamaz, imanı kendi içindedir gösterişe de girişmez. Allah iyilerle karşılaştırsın..

Valla ben garip buldum. Burada konu sahibinin zoruna giden sey, adamin belirtilen sozcukleri sarf etmesi degil, ertesi gun konu sahibine yazmamasi. Yoksa hic flortu olmayan biri bir gunde toylugundan siyrilip bir seylerin farkina varacak degil.

Olabilir ama bakın dünyada onyuzbinmilyon çeşit insan var,biz hep kendimize göre yorumluyoruz..

Güvendiği , kardeşim dediği biri referans olmus öncelikle , önyargısız yaklaşmış olabilir.. ertesi gün yazmasını beklentisine gelirsek yineliyorum bı erkeğe nasıl yaklaşılr,ne konuşulur ne cevaplar verilir bilemiyor olabilir

Evet konu garip, tepkiler garip her şey garip gelebilir de en azından ben fake olsun diye yazıldığına katılmıyorum

Eneee cocuk el ayak sevdalısı cıkmıs iyiki basından belli etmis sanslısınız. Arkadasınıza da bundan bahsedin ki kimseye vesile olmasinlar.

Bende orayı anlamadım sonra detay sormadım eşi demiş mi ona diye. Eşi demez büyük ihtimal erkek değil mi o da ya da o pislik hakkımda farklı şeyler bile söylemiş olabilir. Cehennemin dibine gitsin

Ee ama az önce de eşi arkadaşıma söylememiştir büyük ihtimalle dediniz?

Eşi, konu sahibinin mesajlaştığı kişiye söylememiştir demek istemiş.

Konunun fake olmadığını varsayıyorum.
Sevgili konu sahibi:Benim dikkatimi bir şey çekti sanki işler umduğunuz gibi gelişmedi diye canınız sıkılmış sanırım bence siz ayak olayına takılmadınız. Lütfen biraz seçici olalım evlenmek için de bu kadar taviz verilmemeli ondan sonra da neden bu erkekler böyle davranıyor diyoruz biz o kadar evlilik meraklısınız ki sonuç işte bu.

Tövbe estağfurullah, sapık mı ne . Ilk mesajda konuşulacak şey mi ? Bu tipler birde -eğitimli- oluyor dimi ?

Ya bacım yarıya kadar dayanabildim.. arada güvenilir aracılar var. Kalkıp da evlilik sitesine numara vermiyorsun ki! Numaranı verseler ne olur? Daha verimli muhabbet ederdiniz. En fazla numaranı ne yapabilir bir adam yani?

insta dan mesajlaşıp da nereye varmasını umuyorsun muhabbetin? Fazla bile dayanmış adam bence. ne evlilik muhabbeti yapılır sosyal medya DM sinde? Bir hoşsunuz vallahi..

buraya kadar ki yorumum sizin fikrinizle ilgiliydi. kalanını okudum ve gelip mesajı düzenliyorum; şaka mı bu?? yaptı mı bunu cidden? arada arkadaşlarınız var bana gercekçi gelmedi?

moreli sifir sifir DDDDDDDD bunu hiç unutamıyrum sağol tekrar hatırlattığın için

AjkdHKDHjkhdjkhd yengeç haykırdım yine ha.
Bu adam fenomen olmuştu baya
aDKLAFJLFJDLJF

burada yazılınca "bizi anlamıyorsunuz, evlenmek istemek suç mu, neden küçümsüyorsunuz" deniliyor fakat şu da var ki bu kadar evlilik takıntılı olursanız, tüm psikolojiniz buna odaklı olursa daha böyle çok deneyim yaşarsınız. küçük bir benzetme yapayım anlaşılır olması açısından evde oturan, az önce bir sürü icecek içmiş birinin suya ihtiyacı ile yazın güneşin altında saatlerce susuz kalmış birinin bulduğu suya yaklaşımı "aynı" olmaz. biri canı isterse içer, biri ise o ihtiyaç artık o kadar gözünü kendini kör eder ki gider çamurlu suyu bile ayırt etmez. evlilik açısından da düşünürseniz, evliliği tıpkı su gibi "yaşamsal bir ihtiyaç" olarak algılarsanız, bir birey olamazsanız, günün sonunda elinizde olan şey "çamurlu su" olur hatta belki ona bile şükreder hale gelirsiniz.

olayınız için neden bunu örnek verdiğimi yazayım, siz düşünün;
-ısmarlama bir adam sipariş ediyorsunuz, tipinden karakter tahlili yapıyorsunuz (düzgün birine benziyor...)
-size 5-6 saatlik insta konuşmasında tayinimi aldırırım diyor "umutlandım" diyorsunuz.
-konuşmalarından rahatsız oldugunuzu söylüyorsunuz, ama ertesi gün akşama dek size yazması için zaman veriyorsunuz.

bence şanslısınız en azından belki arada tanıdık var diye sizle dalga geçmeyi uzatmamış, ertesi gün de bundan yazmamış zaten. siz bu kadar gözünüz körken, sizi inandırıp daha farklı şekilde de yolda bırakabilirdi. inanmazdım demeyin adamın tayinimi isterim lafı bile sizi ümitlendirmiş.

lütfen "size evlilik her şey değil" diyenleri -bir önceki başlığınızı okumuştum-düşman olarak algılamak yerine, biraz üzerinde düşünün. yoksa başınıza çok iş açacaksınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…