- 10 Nisan 2014
- 42.149
- 113.354
- Konu Sahibi ilhytzehra
siz de haklısınızdır kendi fikrinizce saygı duyarım.iyi gecelerFaka basmakla bir seyleri yanlis yansitmak arasinda daglar kadar fark var.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
siz de haklısınızdır kendi fikrinizce saygı duyarım.iyi gecelerFaka basmakla bir seyleri yanlis yansitmak arasinda daglar kadar fark var.
Valla ben garip buldum. Burada konu sahibinin zoruna giden sey, adamin belirtilen sozcukleri sarf etmesi degil, ertesi gun konu sahibine yazmamasi. Yoksa hic flortu olmayan biri bir gunde toylugundan siyrilip bir seylerin farkina varacak degil.
Gorucu usulu ya olay direk evlilik zaten tanismak icin 2 3 ay konuşsalar da evlilikle ilgili olacaktir cunku amac o
Bende orayı anlamadım sonra detay sormadım eşi demiş mi ona diye. Eşi demez büyük ihtimal erkek değil mi o da ya da o pislik hakkımda farklı şeyler bile söylemiş olabilir. Cehennemin dibine gitsin
Ee ama az önce de eşi arkadaşıma söylememiştir büyük ihtimalle dediniz?
Bilemeyiz bence ya.Ama ben birini birine önersem önerdiğim kişi asla böyle sapık olamaz. Bana çok ilginç geldi konu. Demek ki konu sahibinin arkadaşları da o tipte insanlar.
Adam gercekten çok muhafazakar, harama uçkur cozmemis, kaçak et kesmemis biriyse ergenlikten beri içinde tuttuğu yirmi yıllık hormonlarının etkisiyle böyle konusmus bence bu kadar abaza olabilmek için epey yıllarca kadın görmemiş olması gerekiyor bence
Bu arada konuyu okurken kulağında su ses cinlayanlar online mı???
çok güldüm ya çok iyiydi bu DDDDDDDKeşke engellemeden önce 41 numara, nasır tutmuş bir ayak fotosu atsaydınız herife
Fetiş ya bu adam, ne bileyim hoşuna giderdi belki de yine deçok güldüm ya çok iyiydi bu DDDDDDD
Adam gercekten çok muhafazakar, harama uçkur cozmemis, kaçak et kesmemis biriyse ergenlikten beri içinde tuttuğu yirmi yıllık hormonlarının etkisiyle böyle konusmus bence bu kadar abaza olabilmek için epey yıllarca kadın görmemiş olması gerekiyor bence
Bu arada konuyu okurken kulağında su ses cinlayanlar online mı???
Namaz kılması sapık ve abaza olduğu gerçeğini değiştirmiyor Önce bunu anlasanız keşke:)Birde kendisi güya namaz kılıyormuş